Н У Х Т

Події

практика

2025 рік

 

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики


Переддипломна практика на підприємствах з органічним виробництвом


Практика на АТ «Київмедпрепарат»: шлях від студента до спеціаліста


Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції


Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику


Різні напрямки екологічних досліджень опановуються на практиці


Виробнича практика магістрантів


Вчимося у кращих!


Магістранти-фінансисти на переддипломній практиці


Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом


Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи


Впевнені кроки до професії майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи


Переддипломна практика – важливий щабель на шляху до кваліфікаційної роботи!


Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах


Досвід, знання, перспектива: практика на АТ «Київмедпрепарат»


Практичні будні четвертокурсників-екологів


Виробнича практика-2025: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»


До професійної діяльності – з практичними навичками


Усі тонкощі роботи обладнання здобувачі опановують на виробничій практиці


Від лабораторії університету до реального виробництва


Практичні скіли пакувальників


 

 

2024 рік

 

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика


Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України


Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики


Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції


Фокус – на практичну складову


Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця»


Магістранти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вливаються у виробничу еліту України!


Переддипломна практика магістрантів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»


Передостання сходинка до здобуття омріяної кваліфікації «магістр з промислової та фармацевтичної біотехнології»


Там, де народжується упаковка


Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено


Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»


Практика на «Київмедпрепарат» – впевнені кроки до професійного майбутнього


Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»


Від теорії до виробництва: практика на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі


Практична підготовка пакувальників


 

 

2021 рік

 

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів


Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції


Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики


Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики


У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів


Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти


Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче


Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»


Практика – путівка у доросле життя


Те, чого не знаєш про сучасну практику на «Дарниці»


Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки


Усі тонкощі мікробіологічного контролю на ПрАТ «Лакталіс»


Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma»


Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах


Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи


Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці


Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти

2020 рік

 

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі


Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика


Магістранти-біотехнологи ІІ року навчання вирушили на виробничу та переддипломну практику


Екскурсійна практика третьокурсників спеціальності «Туризм» – розпочалася!


Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину


Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу


Четвертокурсники-рекламісти отримали консультації щодо переддипломної практики


Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів


Переддипломна практика здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту в умовах карантину


Переддипломна практика здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів в умовах карантину


Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ


Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку


Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат»


«DesignPrint Ukraine» – ще одна потужна база практики для студентів кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв


«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ


Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів


Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи


Гарна основа для цікавої майбутньої роботи – виробнича та переддипломна практика у провідній компанії


Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»


Кожного дня – щось нове: триває технологічна практика четвертокурсників


Триває ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів


Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів


Практичний досвід експлуатації систем керування ТДВ «Яготинський маслозавод» набувають наші студенти


Практичне знайомство біотехнологів із найпотужнішим виробництвом пива в Україні


Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють


СП «Київські теплові мережі» презентувало відкриті вакансії нашим студентам


Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»


Тонкощі ведення нормативно-технічної документації опанували четвертокурсники на першому етапі технологічної практики


Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів


З початком практики, шановне студентство!


ПрАТ АК «Київводоканал» зацікавлене у студентах і випускниках НУХТ!