Н У Х Т

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

16 січня 2020

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету разом із випусковими кафедрами значну увагу приділяє практичній підготовці здобувачів вищої освіти, особливо ознайомлювально-виробничій практиці, адже під час проходження саме цієї практики студенти не лише знайомляться з підприємствами галузі, але й визначаються із вибором випускової кафедри.

Відповідно до графіка навчального процесу у перший день другого семестру здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», груп ТІ-2-5 та ТІ-2-6 розпочали ознайомлювально-виробничу практику на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів. Цього дня відбулися організаційні збори, інструктаж із охорони праці і техніки безпеки, також студенти отримали інформацію про загальну характеристику м’ясопереробної галузі харчової промисловості та переглянули навчальні відеофільми.

Наступного дня студенти разом із керівниками практики, доцентами кафедри Ігорем Страшинським та Олександрою Гащук побували у цеху виготовлення м’ясних напівфабрикатів і цеху перероблення риби гіпермаркету «Ашан», де побачили усі етапи роботи з м’ясними тушами і рибною продукцією – від приймання до оцінювання якості виготовлених напівфабрикатів. Фахівці підприємства залюбки ділилися зі студентами родзинками професії. А приємним бонусом стала дегустація виготовленої за їх участі продукції.

Вдячні адміністрації за гостинність і дегустацію, сповнені позитивних емоцій і вражень, другокурсники завершили своє перше знайомство з м’ясопереробним виробництвом.

Опублікований: 16-01-2020
Читайте також:
Підсумок лабораторних робіт

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося підсумкове лабораторне заняття з дисципліни «Технології кондитерських виробів» у здобувачів освіти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр». Зазвичай, на цьому занятті здобувачі  виготовляють кондитерські вироби, технології яких були опановані під час вивчення дисципліни. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумок лабораторних робіт 02 червня 2021

Наука без кордонів

Викладачі кафедри харчової хімії, доценти Світлана Ковальова і Лариса Мазур разом із студенткою групи ТІ-2-2 Вікторією Коломієць взяли участь у роботі II International Scientific and Practical Conference "Science of the XXI Century: Problems and Prospects of Researches", організованої Науково-освітнім центром RS Global, що відбулася 18 січня 2018 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 03 лютого 2018

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для вирішення задачі оцінки якості харчових продуктів» за участю асистента кафедри експертизи харчових продуктів Асі Калініченко. Під час семінару Ася Калініченко пояснила схему аналізу даних «електронного носа» на базі п’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Плідна профорієнтаційна співпраця

Зовсім нещодавно відбувся черговий зимовий День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК), а профорієнтаційна робота на факультеті не збавляє обертів. 4 лютого 2021 року команда викладачів і студентів провела ще одну онлайн-зустріч у Zoom із потенційними вступниками – учнями комунального закладу НВК «СШ І-ІІ ступенів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна профорієнтаційна співпраця 05 лютого 2021