Н У Х Т

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

16 січня 2020

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету разом із випусковими кафедрами значну увагу приділяє практичній підготовці здобувачів вищої освіти, особливо ознайомлювально-виробничій практиці, адже під час проходження саме цієї практики студенти не лише знайомляться з підприємствами галузі, але й визначаються із вибором випускової кафедри.

Відповідно до графіка навчального процесу у перший день другого семестру здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», груп ТІ-2-5 та ТІ-2-6 розпочали ознайомлювально-виробничу практику на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів. Цього дня відбулися організаційні збори, інструктаж із охорони праці і техніки безпеки, також студенти отримали інформацію про загальну характеристику м’ясопереробної галузі харчової промисловості та переглянули навчальні відеофільми.

Наступного дня студенти разом із керівниками практики, доцентами кафедри Ігорем Страшинським та Олександрою Гащук побували у цеху виготовлення м’ясних напівфабрикатів і цеху перероблення риби гіпермаркету «Ашан», де побачили усі етапи роботи з м’ясними тушами і рибною продукцією – від приймання до оцінювання якості виготовлених напівфабрикатів. Фахівці підприємства залюбки ділилися зі студентами родзинками професії. А приємним бонусом стала дегустація виготовленої за їх участі продукції.

Вдячні адміністрації за гостинність і дегустацію, сповнені позитивних емоцій і вражень, другокурсники завершили своє перше знайомство з м’ясопереробним виробництвом.

Опублікований: 16-01-2020
Читайте також:
Тематичний відеосеанс на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

11 березня 2020 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Ольга Дмитрієвська і Тетяна Мірзодаєва разом зі студентами 1-2 курсів влаштували перегляд тематичного документального багатосерійного фільму «Жахливо смачно» (2018 р., США). Після отримання цікавої інформації від головного героя серіалу Девіда Чанга про історію, традиції та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний відеосеанс на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 16 березня 2020

Відбулася підсумкова атестація випускників Підготовчого відділення

На Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету завершився навчальний рік. 19 травня 2018 року відбулася підсумкова атестація з математики та хімії, яку провела приймальна комісія університету. Фахівці Підготовчого відділення висловлюють вдячність всім викладачам і слухачам за співпрацю та  баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася підсумкова атестація випускників Підготовчого відділення 21 травня 2018

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

Студентський гурток кафедри маркетингу активно продовжує роботу, залучаючи здобувачів до обговорення мейнстрімів реклами та маркетингу. Цього разу маркетологи-другокурсники зібрались у режимі онлайн, щоб дізнатися про мистецтво створення рекламного контенту та обмінятися власними ідеями. Анастасія Венгаренко продовжила тему копірайтингу, розпочату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів 25 вересня 2020

Успішне завершення курсу від Міжнародної асоціації освітян

27 листопада успішно закінчила курс навчання «International Credential Evaluation: Understanding the Essentials» від Міжнародної асоціації освітян (NAFSA) помічниця ректора Любов Фарина. Вебінар відбувся в рамках підтримки EducationUSA Ukraine. Асоціація NAFSA була заснована в 1948 році як Національна асоціація консультантів зарубіжних студентів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення курсу від Міжнародної асоціації освітян 28 листопада 2023