ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Електротехнічні системи електроспоживання» (ID в ЄДЕБО 2956) за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка на другому рівні вищої освіти «Магістр» у закладі вищої освіти Національний університет харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю «133 Галузеве машинобудування» за другим рівнем вищої освіти освітніх програм «Інжиніринг харчових виробництв» (ID у ЄДЕБО 23287) за справою No 1273/АС-22,«Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» (ID у ЄДЕБО 23288) за справою No 1274/АС-22, «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» (ID у ЄДЕБО 37528) за справою No 1275/АС-22 у Національному університеті харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» (ID у ЄДЕБО 1325) та освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (ID у ЄДЕБО 1735) у Національному університеті харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи для проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 073 "Менеджмент" освітньо-професійної програми "Менеджмент персоналу" (ID у ЄДЕБО 49282) за другим рівнем вищої освіти (справа No 1266/АС-22) у Національному університеті харчових технологій у період з 07 по 09 листопада 2022 року (експертна група призначена наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 24 жовтня 2022 р. No 629-Е) | Дивитись |
ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Облік і аудит» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітніх програм «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» (ID у ЄДЕБО 446) та «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (ID у ЄДЕБО 1736) в Національному університеті харчових технологій з 03.11.2022 р. по 05.11.2022 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи із використанням технічних засобів відеозв’язку у період з 02.11.2022-04.11.2022 рр. освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування, другий (магістерський) рівень, Національний університет харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА онлайн візиту експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітніх програм: «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології продуктів бродіння і виноробства» із використанням технічних засобів відеозв’язку у Національному університеті харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини» в Національному університеті харчових технологій | Дивитись |