Н У Х Т

Програми візитів експертних груп

ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (ID у ЄДЕБО 27678) за справою №1717/АС-21 в Національному університеті харчових технологій з 19.10.2021 р. по 21.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (ID у ЄДЕБО 23166) за справою №1718/АС-21 в Національному університеті харчових технологій з 19.10.2021 р. по 21.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Прикладна механіка» в Національному університеті харчових технологій з 18.10.2021 р. по 20.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Холодильні техніка та технології» (ID у ЄДЕБО 34041) за справою №1711/АС-21 в Національному університеті харчових технологій з 18.10.2021 р. по 20.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Економіка підприємства» (ID у ЄДЕБО 2202) за спеціальністю 051 «Економіка» в Національному університеті харчових технологій з 12.10.2021 р. по 14.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Технології зберігання та переробки зерна» (ID у ЄДЕБО 2902) за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Національному університеті харчових технологій з 11.10.2021 р. по 13.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (ID у ЄДЕБО 343) та «Технології органічних харчових продуктів» (ID у ЄДЕБО 28087) за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Національному університеті харчових технологій з 06.10.2021 р. по 08.10.2021 р. Дивитись

ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві» (ID у ЄДЕБО 2545) та «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (ID у ЄДЕБО 18202) за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Національному університеті харчових технологій з 04.10.2021 р. по 06.10.2021 р. Дивитись

241 Готельно-ресторанна справа, ОП «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр
ПРОГРАМА візиту експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 22.03.2021 - 24.03.2021 рр.
Дивитись

292 Міжнародні економічні відносини, ОП «Міжнародна економіка» ОС Бакалавр
ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 01.03.2021-03.03.2021 рр.
Дивитись

076 Підприємництво, ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 08.02.2021-10.02.2021 рр.
Дивитись

073 Менеджмент, ОC магістр
ПРОГРАМА візиту експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 17.11.2020-19.11.2020 рр.
Дивитись

242 Туризм, ОC бакалавр
ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 11.06.2020-13.06.2020 рр.
Дивитись

161 Хімічні технології та інженерія, ОC бакалавр
ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 10.03.2020–12.03.2020 рр.
Дивитись