ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій в період із 28 лютого по 2 березня 2022 р. за спеціальністю 061 «Журналістика» ОП «Реклама та зв’язки з громадськістю» (ID у ЄДЕБО 2548) за першим рівнем вищої освіти | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю «162 Біотехнології та біоінженерія» освітньо -наукової програми «Біотехнологія» за третім рівнем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» (ID у ЄДЕБО 48543) за третім рівнем вищої освіти (справа No 2211/АС-21) у Національному університеті харчових технологій | Дивитись |
ПРОГРАМА «онлайн-візиту» експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньої програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (ID у ЄДЕБО 48540) за третім рівнем вищої освіти (справа № 2030/АС-21) у Національному університеті харчових технологій (експертна група призначена Наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 10.12.2021 р. № 1993-Е) | Дивитись |
ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (ID у ЄДЕБО 27678) за справою №1717/АС-21 в Національному університеті харчових технологій з 19.10.2021 р. по 21.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» (ID у ЄДЕБО 23166) за справою №1718/АС-21 в Національному університеті харчових технологій з 19.10.2021 р. по 21.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Прикладна механіка» в Національному університеті харчових технологій з 18.10.2021 р. по 20.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА дистанційного візиту експертної групи для проведення акредитаційної експертизи освітньої програми «Холодильні техніка та технології» (ID у ЄДЕБО 34041) за справою №1711/АС-21 в Національному університеті харчових технологій з 18.10.2021 р. по 20.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Економіка підприємства» (ID у ЄДЕБО 2202) за спеціальністю 051 «Економіка» в Національному університеті харчових технологій з 12.10.2021 р. по 14.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітньої програми «Технології зберігання та переробки зерна» (ID у ЄДЕБО 2902) за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Національному університеті харчових технологій з 11.10.2021 р. по 13.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (ID у ЄДЕБО 343) та «Технології органічних харчових продуктів» (ID у ЄДЕБО 28087) за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Національному університеті харчових технологій з 06.10.2021 р. по 08.10.2021 р. | Дивитись |
ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві» (ID у ЄДЕБО 2545) та «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (ID у ЄДЕБО 18202) за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Національному університеті харчових технологій з 04.10.2021 р. по 06.10.2021 р. | Дивитись |
241 Готельно-ресторанна справа, ОП «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр ПРОГРАМА візиту експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 22.03.2021 - 24.03.2021 рр. |
Дивитись |
292 Міжнародні економічні відносини, ОП «Міжнародна економіка» ОС Бакалавр ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 01.03.2021-03.03.2021 рр. |
Дивитись |
076 Підприємництво, ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 08.02.2021-10.02.2021 рр. |
Дивитись |
073 Менеджмент, ОC магістр ПРОГРАМА візиту експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 17.11.2020-19.11.2020 рр. |
Дивитись |
242 Туризм, ОC бакалавр ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 11.06.2020-13.06.2020 рр. |
Дивитись |
161 Хімічні технології та інженерія, ОC бакалавр ПРОГРАМА виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Національному університеті харчових технологій у період з 10.03.2020–12.03.2020 рр. |
Дивитись |