Тел./факс +38044 289 72 13
e-mail: andrii_marynin@ukr.net
УТОЧНЕНИЙ ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН наукових досліджень та розробок, які виконує Національний університет харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2023 році (підстава: Наказ МОН України від 16 березня 2023 року № 283)
Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь |
Підстава до виконання – дата, № документу |
Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами |
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО, СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО, ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНИ У СВІТІ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ | |||
Раціональне природокористування Перспективні технології агропромислового комплексу та переробної промисловості |
|||
Розроблення методів контролю якості та безпечності продуктів бджільництва
№ держреєстрації: 0122U001237 Прикладна робота Літвинчук Світлана Іванівна, |
29.12.2021 № 1461 |
2022-2023 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обгрунтування та розроблення ресурсоефективних технологій харчової продукції цільового призначення як імператив продовольчої безпеки України
№ держреєстрації: 0123U102060 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна, |
03.03.2023 № 232 |
2023-2025 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-практичні засади пакувальних систем для харчових продуктів з регуляцією ефективності зберігання в умовах продовольчої кризи
№ держреєстрації: 0123U102059 Прикладна робота Маринін Андрій Іванович, |
03.03.2023 № 232 |
2023-2025 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН наукових досліджень та розробок, які виконує Національний університет харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2022 році (підстава: Наказ МОН України від 21 квітня 2022 року № 367)
Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь |
Підстава до виконання – дата, № документу |
Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами |
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО, СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО, ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНИ У СВІТІ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ | |||
Раціональне природокористування Перспективні технології агропромислового комплексу та переробної промисловості |
|||
Розроблення методів контролю якості та безпечності продуктів бджільництва
№ держреєстрації: 0122U001237 Прикладна робота Літвинчук Світлана Іванівна, |
29.12.2021 № 1461 |
2022-2023 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обгрунтування ресурсоефективних технологій харчових продуктів, збагачених поліфункціональними інгредієнтами
№ держреєстрації: 0120U102556 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна, |
10.04.2020 № 499 03.02.2020 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Обгрунтування ресурсоощадних технологій харчових продуктів на основі органічноспрямованого перероблення продуктів тваринного походження
№ держреєстрації: 0121U109796 Прикладна робота Пасічний Василь Миколайович, |
03.03.2021 № 278 26.02.2021 № 264 |
2021-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-технічні засади функціонально орієнтованого проектування машин пакування харчових продуктів у контексті технологій замкненого циклу
№ держреєстрації: 0120U102557 Прикладна робота Гавва Олександр Миколайович, |
10.04.202 № 499 03.02.202 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Обгрунтування та реалізація умов тривалого зберігання харчових продуктів в упаковці із заданими функціональними властивостями
№ держреєстрації: 0121U109795 Прикладна робота Маринін Андрій Іванович, |
03.03.2021 № 278 26.02.2021 № 264 |
2021-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Дослідження інноваційних процесів активації та очищення води з набуттям нею оздоровчих ефектів і розробка технології її виробництва
№ держреєстрації: 0120U102558 Прикладна робота Святненко Роман Сергійович, |
10.04.2020 № 499 03.02.2020 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Продовольча безпека, ресурсозберігаюче сільське та лісове господарство, дослідження морських, прибрежних та внутрішніх вод, біоекономіка | |||
Реалізації ресурсозберігаючих методів модифікації функціонально-технологічних характеристик молочної сироватки в технологіях харчових продуктів цільового призначення
№ держреєстрації: 0120U100868 Наукова робота Кузьмик Ульяна Геннадіївна, |
03.02.2020 № 115 09.12.2019 № 1529 |
2020-2022 | Продовольча безпека, ресурсозберігаюче сільське та лісове господарство, дослідження морських, прибрежних та внутрішніх вод, біоекономіка |
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН наукових досліджень та розробок, які виконує Національний університет харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2021 році (підстава: Наказ МОН України від 26 лютого 2021 року № 264)
Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь |
Підстава до виконання – дата, № документу |
Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами |
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО, СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО, ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНИ У СВІТІ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ | |||
Найважливіші фундаментальні проблеми хімії та розвитку хімічних технологій | |||
Хімічний дизайн біологічно активних сполук на основі нітрогеновмісних похідних флавоноїдів
№ держреєстрації: 0119U002574 Фундаментальна робота Бондаренко Світлана Петрівна, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Хімія |
Фундаментальні проблеми наук про життя та розвиток біотехнологій | |||
Комплексні мікробні препарати мультифункціонального призначення: від регуляції біосинтезу та властивостей до перспектив практичного використання
№ держреєстрації: 0119U002575 Фундаментальна робота Пирог Тетяна Павлівна, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Дослідження інноваційних процесів активації та очищення води з набуттям нею оздоровчих ефектів і розробка технології її виробництва
№ держреєстрації: 0120U102558 Прикладна робота Большак Юрій Васильович, |
10.04.2020 № 499 03.02.2020 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обгрунтування ресурсоефективних технологій харчових продуктів, збагачених поліфункціональними інгредієнтами
№ держреєстрації: 0120U102556 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна, |
10.04.2020 № 499 03.02.2020 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Обгрунтування ресурсоощадних технологій харчових продуктів на основі органічноспрямованого перероблення продуктів тваринного походження
№ держреєстрації: 0121U109796 Прикладна робота Пасічний Василь Миколайович, |
03.03.2021 № 278 26.02.2021 № 264 |
2021-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-технічні засади функціонально орієнтованого проектування машин пакування харчових продуктів у контексті технологій замкненого циклу
№ держреєстрації: 0120U102557 Прикладна робота Гавва Олександр Миколайович, |
10.04.202 № 499 03.02.202 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Обгрунтування та реалізація умов тривалого зберігання харчових продуктів в упаковці із заданими функціональними властивостями
№ держреєстрації: 0121U109795 Прикладна робота Маринін Андрій Іванович, |
03.03.2021 № 278 26.02.2021 № 264 |
2021-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Розроблення систем використання вторинних енергоматеріальних ресурсів на підприємствах АПК
№ держреєстрації: 0119U002576 Прикладна робота Шевченко Олександр Юхимович, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Продовольча безпека, ресурсозберігаюче сільське та лісове господарство, дослідження морських, прибрежних та внутрішніх вод, біоекономіка | |||
Реалізації ресурсозберігаючих методів модифікації функціонально-технологічних характеристик молочної сироватки в технологіях харчових продуктів цільового призначення
№ держреєстрації: 0120U100868 Наукова робота Кузьмик Ульяна Геннадіївна, |
03.02.2020 № 115 09.12.2019 № 1529 |
2020-2022 | Продовольча безпека, ресурсозберігаюче сільське та лісове господарство, дослідження морських, прибрежних та внутрішніх вод, біоекономіка |
УТОЧНЕНИЙ ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН наукових досліджень та розробок, які виконує Національний університет харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році (підстава: Наказ МОН України від 4 грудня 2020 року № 1507)
Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь |
Підстава до виконання – дата, № документу |
Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами |
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО, СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО, ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНИ У СВІТІ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ | |||
Найважливіші фундаментальні проблеми хімії та розвитку хімічних технологій | |||
Хімічний дизайн біологічно активних сполук на основі нітрогеновмісних похідних флавоноїдів
№ держреєстрації: 0119U002574 Фундаментальна робота Бондаренко Світлана Петрівна, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Хімія |
Фундаментальні проблеми наук про життя та розвиток біотехнологій | |||
Комплексні мікробні препарати мультифункціонального призначення: від регуляції біосинтезу та властивостей до перспектив практичного використання
№ держреєстрації: 0119U002575 Фундаментальна робота Пирог Тетяна Павлівна, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Дослідження інноваційних процесів активації та очищення води з набуттям нею оздоровчих ефектів і розробка технології її виробництва
№ держреєстрації: 0120U102558 Прикладна робота Большак Юрій Васильович, |
10.04.2020 № 499 03.02.2020 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обгрунтування ресурсоефективних технологій харчових продуктів, збагачених поліфункціональними інгредієнтами
№ держреєстрації: 0120U102556 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна, |
10.04.2020 № 499 03.02.2020 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обґрунтування та розроблення активних пакувальних систем харчових продуктів
№ держреєстрації: 0118U003558 Прикладна робота Маринін Андрій Іванович, |
25.01.2018 № 64 24.01.2018 № 63 |
2018-2020 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-практичне обґрунтування технологій м'ясних та м'ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання
№ держреєстрації: 0118U003557 Прикладна робота Пасічний Василь Миколайович, |
25.01.2018 № 64 24.01.2018 № 63 |
2018-2020 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-технічні засади функціонально орієнтованого проектування машин пакування харчових продуктів у контексті технологій замкненого циклу
№ держреєстрації: 0120U102557 Прикладна робота Гавва Олександр Миколайович, |
10.04.202 № 499 03.02.202 № 115 |
2020-2022 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Розроблення систем використання вторинних енергоматеріальних ресурсів на підприємствах АПК
№ держреєстрації: 0119U002576 Прикладна робота Шевченко Олександр Юхимович, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Продовольча безпека, ресурсозберігаюче сільське та лісове господарство, дослідження морських, прибрежних та внутрішніх вод, біоекономіка | |||
Реалізації ресурсозберігаючих методів модифікації функціонально-технологічних характеристик молочної сироватки в технологіях харчових продуктів цільового призначення
№ держреєстрації: 0120U100868 Наукова робота Кузьмик Ульяна Геннадіївна, |
03.02.2020 № 115 09.12.2019 № 1529 |
2020-2022 | Продовольча безпека, ресурсозберігаюче сільське та лісове господарство, дослідження морських, прибрежних та внутрішніх вод, біоекономіка |
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН наукових досліджень та розробок, які виконує Національний університет харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2019 році (підстава: Наказ МОН України від 31 січня 2019 року № 96)
Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь |
Підстава до виконання – дата, № документу |
Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами |
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО, СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО, ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНИ У СВІТІ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ | |||
Найважливіші фундаментальні проблеми фізико-математичних і технічних наук | |||
Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції
№ держреєстрації: 0117U001246 Фундаментальна робота Шірінян Лада Василівна, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Економіка |
Найважливіші фундаментальні проблеми хімії та розвитку хімічних технологій | |||
Хімічний дизайн біологічно активних сполук на основі нітрогеновмісних похідних флавоноїдів
№ держреєстрації: 0119U002574 Фундаментальна робота Бондаренко Світлана Петрівна, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Хімія |
Фундаментальні проблеми наук про життя та розвиток біотехнологій | |||
Комплексні мікробні препарати мультифункціонального призначення: від регуляції біосинтезу та властивостей до перспектив практичного використання
№ держреєстрації: 0119U002575 Фундаментальна робота Пирог Тетяна Павлівна, |
05.02.2019 № 129 31.01.2019 № 96 |
2019-2021 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Раціональне природокористування Перспективні технології агропромислового комплексу та переробної промисловості |
|||
Створення наукових основ технологічних процесів відновлення води до її природного структурно-енергетичного стану
№ держреєстрації: 0117U001244 Фундаментальна робота Українець Анатолій Іванович, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Баро- та електромембранні процеси в технологіях очищення рідких середовищ харчової промисловості
№ держреєстрації: 0117U001247 Прикладна робота Мирончук Валерій Григорович, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обґрунтування та розроблення активних пакувальних систем харчових продуктів
№ держреєстрації: 0118U003558 Прикладна робота Маринін Андрій Іванович, |
25.01.2018 № 64 24.01.2018 № 63 |
2018-2020 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукові засади розроблення ресурсоощадних технологій білоквмісних поліфункціональних концентратів для харчових продуктів цільового призначення
№ держреєстрації: 0117U001243 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер’янівна, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково - технічні засади створення енергоефективних, багатофункціональних пакувальних машин харчових продуктів на основі неоднорідної системи мехатронних модулів
№ держреєстрації: 0117U001249 Прикладна робота Гавва Олександр Миколайович, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-практичне обґрунтування технологій м'ясних та м'ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання
№ держреєстрації: 0118U003557 Прикладна робота Пасічний Василь Миколайович, |
25.01.2018 № 64 24.01.2018 № 63 |
2018-2020 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Розроблення систем використання вториннихенергоматеріальних ресурсів на підприємствах АПК
№ держреєстрації: 0119U002576 Прикладна робота Шевченко Олександр Юхимович, |
05.02.2019 № 129 | 2019-2021 | Наукові проблеми харчових технологій |
УТОЧНЕНИЙ ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН наукових досліджень та розробок, які виконує Національний університет харчових технологій за рахунок коштів державного бюджету у 2018 році (підстава: Наказ МОН України від 7 червня 2018 року № 601)
Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь |
Підстава до виконання – дата, № документу |
Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами |
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ З НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО, СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНОГО, ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УКРАЇНИ У СВІТІ ТА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ | |||
Найважливіші фундаментальні проблеми фізико-математичних і технічних наук | |||
Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції
№ держреєстрації: 0117U001246 Фундаментальна робота Шірінян Лада Василівна, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Економіка |
Фундаментальні проблеми наук про життя та розвиток біотехнологій | |||
Фізіологічні основи регуляції мікробного синтезу як пдгрунтя для створення біотехнологій комплексних препаратів зі стабільними поліфункціональними властивостями
№ держреєстрації: 0116U001530 Фундаментальна робота Пирог Тетяна Павлівна, |
25.02.2016 № 158 24.02.2016 № 153 |
2016-2018 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Раціональне природокористування Перспективні технології агропромислового комплексу та переробної промисловості |
|||
Наукові засади розоблення інноваційних технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності та термінів їх збергіання
№ держреєстрації: 0116U001529 Фундаментальна робота Білик Олена Анатоліївна, |
25.02.2016 № 158 24.08.2016 № 153 |
2016-2018 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Створення наукових основ технологічних процесів відновлення води до її природного структурно-енергетичного стану
№ держреєстрації: 0117U001244 Фундаментальна робота Українець Анатолій Іванович, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Баро- та електромембранні процеси в технологіях очищення рідких середовищ харчової промисловості
№ держреєстрації: 0117U001247 Прикладна робота Мирончук Валерій Григорович, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Інтенсифікація енрего- і масообмінних процесів в культуральних середовищах бродильних і міробіологічних виробництв в умовах осциляцій фізичних і осмотичних тисків
№ держреєстрації: 0117U001248 Прикладна робота Шевченко Олександр Юхимович, |
10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 |
2017-2018 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукове обґрунтування та розроблення активних пакувальних систем харчових продуктів
№ держреєстрації: 0118U003558 Прикладна робота Маринін Андрій Іванович, |
25.01.2018 № 64 24.01.2018 № 63 |
2018-2020 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Наукові засади розроблення ресурсоощадних технологій білоквмісних поліфункціональних концентратів для харчових продуктів цільового призначення
№ держреєстрації: 0117U001243 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер’янівна, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-технічні засади створення енергоефективних, багатофункціональних пакувальних машин харчових продуктів на основі неоднорідної системи мехатронних модулів
№ держреєстрації: 0117U001249 Прикладна робота Гавва Олександр Миколайович, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Науково-практичне обґрунтування технологій м'ясних та м'ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання
№ держреєстрації: 0118U003557 Прикладна робота Пасічний Василь Миколайович, |
25.01.2018 № 64 24.01.2018 № 63 |
2018-2020 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
Технології рослинних олій із нетрадиційної сировини з використанням ферментних препаратів комплексної дії
№ держреєстрації: 0117U001245 Розробка Носенко Тамара Тихонівна, |
10.02.2017 № 199 10.02.2017 № 198 |
2017-2018 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології |
ПОЛОЖЕННЯ про Проблемну науково-дослідну лабораторію Національного університету харчових технологій (НУХТ) | Детальныше |