Н У Х Т

Методичні рекомендації з акредитації ОП

Положення про акредитацію ОП Дивитись

Права та обов’язки учасників акредитаційного процесу Дивитись

Особливості оцінювання критеріїв якості освітньої програми Дивитись

Проблеми співвіднесення оцінок ЕГ та ГЕР Дивитись

Орієнтовний план проходження акредитації ОП на 2020-2025 рр. Дивитись

Глосарій з акредитації Дивитись

Схема процесу акредитації Дивитись

Форма відомостей про самоцінювання ОП Дивитись

Порадник щодо заповнення відомостей про самооцінювання ОП Дивитись

Критерії оцінювання якості ОП Дивитись

Графік подання заяв про акредитацію освітніх програм у Національному університеті харчових технологій на 2021 Дивитись

Посібник з акредитації PhD-програм Дивитись

Рекомендації щодо застосування критеріїв оцінювання якості ОП Дивитись