Положення про акредитацію ОП | Дивитись |
Права та обов’язки учасників акредитаційного процесу | Дивитись |
Особливості оцінювання критеріїв якості освітньої програми | Дивитись |
Проблеми співвіднесення оцінок ЕГ та ГЕР | Дивитись |
Орієнтовний план проходження акредитації ОП на 2020-2025 рр. | Дивитись |
Глосарій з акредитації | Дивитись |
Схема процесу акредитації | Дивитись |
Форма відомостей про самоцінювання ОП | Дивитись |
Порадник щодо заповнення відомостей про самооцінювання ОП | Дивитись |
Критерії оцінювання якості ОП | Дивитись |
Графік подання заяв про акредитацію освітніх програм у Національному університеті харчових технологій на 2021 | Дивитись |
Посібник з акредитації PhD-програм | Дивитись |
Рекомендації щодо застосування критеріїв оцінювання якості ОП | Дивитись |