Н У Х Т

Магістри

gerb-nnixtНавчально-науковий інститут харчових технологій

 

Технології зберігання, консервування та переробки молока

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології продуктів бродіння і виноробства

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології органічних харчових продуктів

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології зберігання і переробки зерна

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


LEAN-виробництво харчової продукції

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

gerb-nnitiНавчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого

 

Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Інжиніринг харчових виробництв

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Холодильні техніка та технології

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Прикладна механіка

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Теплоенергетика та енергоефективні технології

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Електротехнічні системи електроспоживання

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

gerb-nnieiyНавчально-науковий інститут економіки і управління

 

Менеджмент персоналу

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Міжнародна економіка

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Маркетинг

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Облік і аудит

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Фінанси, банківська справа та страхування

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Менеджмент організацій і адміністрування

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Реклама та зв'язки з громадськістю

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Економіка підприємства

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

gerb-akcФакультет автоматизації і комп’ютерних систем

 

Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Управління інформацією та аналітика даних

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

gerb-btekФакультет біотехнології та екологічного контролю

 

Екологія, екоменеджмент та екоаудит

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Промислова та фармацевтична біотехнологія

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

gerb-grtbФакультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф.Доценка

 

Готельна і ресторанна справа

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Технології в ресторанному господарстві

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН


Туризм і рекреація

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

gerb-nnixtНавчально-науковий інститут харчових технологій

 

Освітня програма Технології зберігання, консервування та переробки молока

Навчальний план Технології зберігання, консервування та переробки молока

Освітня програма Технології продуктів бродіння і виноробства

Навчальний план Технології продуктів бродіння і виноробства

Освітня програма Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Навчальний план Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Освітня програма Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Навчальний план Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Освітня програма Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Навчальний план Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Навчальний план Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Освітня програма Технології органічних харчових продуктів

Навчальний план Технології органічних харчових продуктів

Освітня програма Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Навчальний план Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Освітня програма Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Навчальний план Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Освітня прграма Технології зберігання і переробки зерна

Навчальний план Технології зберігання і переробки зерна

Освітня програма Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Навчальний план Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Освітня програма Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Навчальний план Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Освітня програма Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Навчальний план Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Освітня програма Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

Навчальний план Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

 

Міждисциплінарна освітньо-наукова програма LEAN-виробництво харчової продукції

Навчальний план LEAN-виробництво харчової продукції

Міждисциплінарна освітньо-наукова програма Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі

Навчальний план Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі

gerb-nnitiНавчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого

 

Освітня програма Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв

Навчальний план Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв

Освітня програма Інжиніринг харчових виробництв

Навчальний план Інжиніринг харчових виробництв

Освітня програма Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв

Навчальний план Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв

Освітня програма Холодильні техніка та технології

Навчальний план Холодильні техніка та технології

Освітня програма Прикладна механіка

Навчальний план Прикладна механіка

Освітня програма Теплоенергетика та енергоефективні технології

Навчальний план Теплоенергетика та енергоефективні технології

Освітня програма Електротехнічні системи електроспоживання

Навчальний план Електротехнічні системи електроспоживання

gerb-nnieiyНавчально-науковий інститут економіки і управління

 

Освітня програма Менеджмент персоналу

Навчальний план Менеджмент персоналу

Овітня програма Міжнародна економіка

Навчальний план Міжнародна економіка

Освітня програма Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Навчальний план Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Освітня програма Маркетинг

Навчальний план Маркетинг

Освітня програма Облік і аудит

Навчальний план Облік і аудит

Освітня програма Фінанси, банківська справа та страхування

Навчальний план Фінанси, банківська справа та страхування

Освітня програма Менеджмент організацій і адміністрування

Навчальний план Менеджмент організацій і адміністрування

Освітня програма Реклама та зв'язки з громадськістю

Навчальний план Реклама та зв'язки з громадськістю

Освітня програма Економіка підприємства

Навчальний план Економіка підприємства

gerb-btekФакультет біотехнології та екологічного контролю

 

Освітня програма Екологія, екоменеджмент та екоаудит

Навчальний план Екологія, екоменеджмент та екоаудит

Освітня програма Промислова та фармацевтична біотехнологія

Навчальний план Промислова та фармацевтична біотехнологія

gerb-grtbФакультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф.Доценка

 

Освітня програма Готельна і ресторанна справа

Навчальний план Готельна і ресторанна справа

Освітня програма Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції

Навчальний план Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції

Освітня програма Технології в ресторанному господарстві

Навчальний план Технології в ресторанномугосподарстві

Освітня програма Туризм і рекреація

Навчальний план Туризм і рекреація

gerb-nnixtНавчально-науковий інститут харчових технологій

 

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Технології продуктів бродіння і виноробства

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Технології органічних харчових продуктів

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Технології цукру та полісахаридів

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

Технології зберігання і переробки зерна

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

 

Міждисциплінарна освітньо-наукова програма LEAN-виробництво харчової продукції

Міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі»

gerb-nnixtНавчально-науковий інститут харчових технологій

 

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Технології продуктів бродіння і виноробства

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Технології органічних харчових продуктів

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Технології цукру та полісахаридів

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

Технології зберігання і переробки зерна

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

 

Міждисциплінарна освітньо-наукова програма LEAN-виробництво харчової продукції