Звіти про результати опитування
здобувачів вищої освіти
Навчально-науковий інститут харчових технологій
БАКАЛАВР
161 «Хімічні технології та інженерія»
181 «Харчові технології»
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
МАГІСТР
161 «Хімічні технології та інженерія»
ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ
181 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
LEAN ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБЛЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М'ЯСА
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ТА ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА
ТЕХНОЛОГІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ, ЖИРОВИХ І КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ФРУКТОВО-ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ, ЧАЮ, КАВИ ТА ПРЯНОЩІВ
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого
БАКАЛАВР
131 «Прикладна механіка»
133 «Галузеве машинобудування»
ІНЖИНІРИНГ ХАРЧОВИХ ТА БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ
141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ
ЕНЕРГЕТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ
142 «Енергетичне машинобудування»
ХОЛОДИЛЬНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ
144 «Теплоенергетика»
ТЕПЛОЕНЕРГЕТИКА ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
186 «Видавництво та поліграфія»
КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДИЗАЙНУ ТА ВИГОТОВЛЕННЯ УПАКОВКИ
МАГІСТР
131 «Прикладна механіка»
133 «Галузеве машинобудування»
ІНЖИНІРИНГ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ІНЖИНІРИНГ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТА БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ
ІНЖИНІРИНГ ПОЛІГРАФІЧНИХ ТА ПАКУВАЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВ
141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ
142 «Енергетичне машинобудування»
ХОЛОДИЛЬНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ
144 «Теплоенергетика»
Навчально-науковий інститут економіки і управління
БАКАЛАВР
051 «Економіка»
ЕКОНОМІКА ТА ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІЗНЕСУ
061 «Журналістика»
РЕКЛАМА ТА ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
071 «Облік і оподаткування»
072 «Фінанси банківська справа та страхування»
ФІНАНСИ БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ
073 «МЕНЕДЖМЕНТ»
075 «Маркетинг»
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
292 «МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ»
МАГІСТР
051 «Економіка»
061 «Журналістика»
РЕКЛАМА ТА ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
071 «Облік і оподаткування»
072 «Фінанси банківська справа та страхування»
ФІНАНСИ БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ
073 «МЕНЕДЖМЕНТ»
МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ
075 «Маркетинг»
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
292 «МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ»
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
БАКАЛАВР
122 «Комп’ютерні науки»
ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ
151 «Автоматизація та компۥютено-інтегровані технології»
КОМП’ЮТЕРНІ СИСТЕМИ ТА ПРОГРАМНА ІНЖЕНЕРІЯ В АВТОМАТИЗАЦІЇ
МАГІСТР
122 «Комп’ютерні науки»
КОМП’ЮТЕРНИЙ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ МОНІТОРИНГ
ІНФОРМАЦІЙНІ УПРАВЛЯЮЧІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ
151 «Автоматизація та компۥютено-інтегровані технології»
КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРОГРАМУВАННЯ В АВТОМАТИЗОВАНИХ СИCТЕМАХ УПРАВЛІННЯ
ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ КОМП'ЮТЕРНІ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ
Факультет біотехнології та екологічного контролю
БАКАЛАВР
101 «Екологія»
162 «Біотехнології та біоінженерія»
БІОТЕХНОЛОГІЇ: ФАРМАЦЕВТИЧНА, ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, ПРИРОДООХОРОННА
МАГІСТР
101 «Екологія»
ЕКОЛОГІЯ ТА ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА
162 «Біотехнології та біоінженерія»
183 «Технології захисту навколишнього середовища»
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ
162 «Біотехнології та біоінженерія»
БІОТЕХНОЛОГІЯ
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
БАКАЛАВР
181 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ
241 «Готельно-ресторанна справа»
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
242 «Туризм»
МАГІСТР
181 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
ТЕХНОЛОГІЇ АЮРВЕДИЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
241 «Готельно-ресторанна справа»