Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ) забезпечує підготовку фахівців за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр». Підготовка фахівців здійснюється як на основі державного замовлення, так і за контрактом з юридичними і фізичними особами.
Освітній ступінь «Бакалавр» включає такі освітні програми:
Технології харчування
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
4 роки |
Денна скорочена |
2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна |
4 роки |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
Готельно-ресторанна справа
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
4 роки |
Денна скорочена |
2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна |
4 роки |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
Туризм
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
4 роки |
Денна скорочена |
2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна |
4 роки |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
Освітній ступінь «Магістр» включає такі освітні програми:
Технології в ресторанному господарстві
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 4 місяці |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
1 рік 4 місяці |
Готельна і ресторанна справа
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 4 місяці |
Туризм і рекреація
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 4 місяці |
Науковий ступінь «Доктор філософії»:
Харчові технології
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
4 роки |