З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.
Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.
Переваги опанування сертифікатної програми:
- не потребують попередньої спецпідготовки;
- не мають вікових обмежень;
- розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
- навчання триває всього 10 тижнів;
- завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.
Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.
Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп.
Контактна інформація міститься у описі програми.
Перелік сертифікатних програм
| Впровадження PEST-control на потужностях операторів ринку харчових продуктів |
Презентація |
| М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації |
Презентація |
| Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас |
Презентація |
| Системи захисту харчових продуктів(ТАССР) і захисту від шахрайства (VACCP) для операторів ринку харчових продуктів |
Опис Презентація |
| Основи 3D-моделювання в Autodesk Inventor Professional |
Опис Презентація |
| Автоматизовані електромеханічні системи обладнання харчових виробництв |
Опис Презентація |
| Технології східних солодощів |
Опис |
| Сучасні тенденції розвитку вітчизняного органічного виробництва |
Презентація |
| Програмовані логічні контролери Modicon M172 для комерційних машин та кліматичних установок. Середовище розробки EcoStruxure Machine Expert - HVAC |
Опис |
| AVEVA Edge – програмне забезпечення HMI/SCADA для ПК, промислових панелей, вбудованих та мобільних пристроїв |
Опис |
| Англійська для початківців |
Опис |
| Основи програмування програмованих логічних контролерів |
Опис |
| Lean-виробництво харчової продукції |
Опис |
| Технології в готельно-ресторанному бізнесі |
Опис |
| Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв |
Опис
|
| Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів |
Презентація |
| Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості |
Опис Презентація |
| Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації |
Опис
Презентація |
| Поводження з озоноруйнівними речовинами та фторованими парниковими газами в холодильній техніці та системах кондиціювання повітря |
Опис Презентація |
| Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок |
Опис Презентація |
| Холодильні установки для систем охолодження та кондиціювання повітря |
Опис Презентація |
| Основи розробки та налаштування сучасних систем автоматизації холодильних установок |
Опис Презентація |
| Прикладне програмне забезпечення для розрахунку та вибору елементів холодильних установок |
Опис Презентація |
| Основи 3-D моделювання інженерних мереж |
Опис Презентація |