З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.
Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.
Переваги опанування сертифікатної програми:
- не потребують попередньої спецпідготовки;
- не мають вікових обмежень;
- розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
- навчання триває всього 10 тижнів;
- завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.
Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.
Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп.
Контактна інформація міститься у описі програми.
ПОЛОЖЕННЯ про сертифікатні програми | Дивитись |
Перелік сертифікатних програм
Харчові технології. | Опис Презентація |
Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості. | Опис Презентація |
Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв. | Опис Презентація |
Косметологія. | Опис Презентація |
Технологія східних солодощів. | Опис Презентація |
Технології в готельно-ресторанному бізнесі. | Опис |
Стрес-менеджмент. | Опис Презентація |
Business English Results з носієм мови. | Опис Презентація |
Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок. | Опис Презентація |
Холодильні установки для систем охолодження та кондиціювання повітря | Опис Презентація |
Основи розробки та налаштування сучасних систем автоматизації холодильних установок | Опис Презентація |
Прикладне програмне забезпечення для розрахунку та вибору елементів холодильних установок. | Опис Презентація |
Основи 3-D моделювання інженерних мереж. | Опис Презентація |
Багатофункціональні системи 3D-моделювання. | Опис Презентація |