З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.
Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.
Переваги опанування сертифікатної програми:
- не потребують попередньої спецпідготовки;
- не мають вікових обмежень;
- розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
- навчання триває всього 10 тижнів;
- завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.
Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.
Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп.
Контактна інформація міститься у описі програми.
Перелік сертифікатних програм
Lean-виробництво харчової продукції |
Опис |
Технології в готельно-ресторанному бізнесі |
Опис |
Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв |
Опис
|
Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів |
Презентація |
Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості |
Опис Презентація |
Сучасні тренди у виробництві молочних продуктів |
Опис Презентація |
Поводження з озоноруйнівними речовинами та фторованими парниковими газами в холодильній техніці та системах кондиціювання повітря |
Опис Презентація |
Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок |
Опис Презентація |
Холодильні установки для систем охолодження та кондиціювання повітря |
Опис Презентація |
Основи розробки та налаштування сучасних систем автоматизації холодильних установок |
Опис Презентація |
Прикладне програмне забезпечення для розрахунку та вибору елементів холодильних установок |
Опис Презентація |
Основи 3-D моделювання інженерних мереж |
Опис Презентація |