Н У Х Т

Сертифікатні програми НУХТ

З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.

Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.
Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп. 

ПОЛОЖЕННЯ про сертифікатні програми  Дивитись

 

Перелік сертифікатних програм

Харчові технології. Опис
Презентація

Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості. Опис
Презентація

Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв. Опис
Презентація

Косметологія. Опис
Презентація

Технологія східних солодощів. Опис
Презентація

Технології в готельно-ресторанному бізнесі. Опис
Презентація

Стрес-менеджмент. Опис
Презентація

Business English Results з носієм мови. Опис
Презентація

Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок. Опис
Презентація

Сучасний інструментарій холодильного моделювання та симуляції CoolPack та SOLCANE. Опис
Презентація

Основи розробки та налаштування сучасних систем автоматизації холодильних установок Опис
Презентація

Прикладне програмне забезпечення для розрахунку та вибору елементів холодильних установок. Опис
Презентація

Основи 3-D моделювання інженерних мереж. Опис
Презентація

Багатофункціональні системи 3D-моделювання. Опис
Презентація