Порівняльні таблиці
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ
Навчально-науковий інститут харчових технологій
161 «Хімічні технології та інженерія»
ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ТА КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ
181 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБЛЕННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА
ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ, ЖИРОВИХ ТА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М’ЯСА
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ТА ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ
ТЕХНОЛОГІЇ ЦУКРІВ, ПОЛІСАХАРИДІВ І ПІДГОТОВКИ ВОДИ У ПРОМИСЛОВИХ І КРАФТОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ФРУКТОВО-ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ, ЧАЮ, КАВИ ТА ПРЯНОЩІВ
181 Харчові технології
151 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології
133 Галузеве машинобудування
LEAN-ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
181 Харчові технології
242 Туризм
ПРОМИСЛОВІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ HoReCa В ТУРИЗМІ
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого
131 «Прикладна механіка»
ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА
133 «Галузеве машинобудування»
ІНЖИНІРИНГ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
ІНЖИНІРИНГ ПОЛІГРАФІЧНИХ ТА ПАКУВАЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВ
ІНЖИНІРИНГ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ТА БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ
141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯ
142 «Енергетичне машинобудування»
ХОЛОДИЛЬНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ
144 «Теплоенергетика»
Навчально-науковий інститут економіки і управління
051 «Економіка»
ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА
061 «Журналістика»
РЕКЛАМА ТА ЗВ’ЯЗКИ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
071 «Облік і оподаткування»
ОБЛІК І АУДИТ
072 «Фінанси банківська справа та страхування»
ФІНАНСИ БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ
073 «Менеджмент»
МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ
075 «Маркетинг»
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
292 «Міжнародні економічні відносини»
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
122 «Комп’ютерні науки»
КОМП’ЮТЕРНИЙ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ МОНІТОРИНГ
ІНФОРМАЦІЙНІ УПРАВЛЯЮЧІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ
151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ КОМП’ЮТЕРНІ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ
КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРОГРАМУВАННЯ В АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ
Факультет біотехнології та екологічного контролю
101 «Екологія»
ЕКОЛОГІЯ, ЕКОМЕНЕДЖМЕНТ ТА ЕКОАУДИТ
162 «Біотехнології та біоінженерія»
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
181 «Харчові технології»
ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
ТЕХНОЛОГІЇ ДІЄТИЧНОЇ ТА АЮРВЕДИЧНОЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
241 «Готельно-ресторанна справа»
242 «Туризм»
ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ