Відповідно до «Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм в Національному університеті харчових технологій» п. 3.1.2. проєкт освітньої програми викладається на сайт університету для забезпечення відкритого розгляду не пізніше ніж за 1 місяць до її затвердження.
Згідно з рішенням вченої ради НУХТ від 29.02.2024 р. терміни громадського обговорення у 2024 році – з 4 березня по 1 квітня.
Пропозиції стосовно змін до ОПП у редакції 2024 року надсилати з використанням гугл-форм:
факультет автоматизації і комп’ютерних систем – https://forms.gle/5UjgVzPn1NRMhD7P6
факультет біотехнології та екологічного контролю – https://forms.gle/GnJKNZHDUMwZinz5A
факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – https://forms.gle/fP3rnAZxVdKbHp3w5
Навчально-науковий інститут економіки і управління – https://forms.gle/FLX8fBVRL5wHxdaK9
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – https://forms.gle/eNa7mCtsFyYRTmqE8
Навчально-науковий інститут харчових технологій – https://forms.gle/GXT9egNT7uErVpbV8
Пропозиції зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів опрацьовуються проєктною (робочою) групою і вносяться до проєкту освітньої програми.
Навчально-науковий інститут харчових технологій
БАКАЛАВРИ:
- Харчові технології та інженерія
- Технологічна екпертиза та безпека харчової продукції
- Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок
МАГІСТРИ:
- Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
- Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
- Технології зберігання і переробки зерна
- Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
- Технології зберігання, консервування та переробки молока
- Технології продуктів бродіння і виноробства
- Lean-виробництво харчової продукції
- Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
- Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
- Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
- Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
- Технології органічних харчових продуктів
- Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі
- Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
- Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого
БАКАЛАВРИ:
- Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки
- Теплоенергетика та енергоефективні технології
- Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв
- Холодильні техніка та технології
- Електротехніка та інформаційні технології
- Прикладна механіка
- Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв
- Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі
- Психологія бізнесу та управління
МАГІСТРИ:
- Холодильні техніка та технології
- Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
- Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
- Інжиніринг харчових виробництв
- Електротехнічні системи електроспоживання
- Теплоенергетика та енергоефективні технології
- Прикладна механіка
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Навчально-науковий інститут економіки і управління
БАКАЛАВРИ:
- Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- Менеджмент
- Фінанси, банківська справа та страхування
- Менеджмент персоналу
- Цифрові бізнес-технології у підприємництві
- Міжнародна економіка
- Облік і аудит
- Реклама та зв'язки з громадськістю
- Маркетинг
- Економіка підприємства
- Економіка та правове забезпечення бізнесу
МАГІСТРИ:
- Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- Маркетинг
- Фінанси, банківська справа та страхування
- Облік і аудит
- Менеджмент організацій і адміністрування
- Менеджмент персоналу
- Міжнародна економіка
- Реклама та зв'язки з громадськістю
- Економіка підприємства
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
БАКАЛАВРИ:
- Інформаційні системи та штучний інтелект
- Комп'ютерні науки
- Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації
МАГІСТРИ:
- Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління
- Управління інформацією та аналітика даних
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Факультет біотехнології та екологічного контролю
БАКАЛАВРИ:
- Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна
- Екологія та екоменеджмент
- Фізична рекреація та оздоровлення людини
МАГІСТРИ:
ДОКТОРИ ФІЛОСОФІЇ:
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка
БАКАЛАВРИ:
МАГІСТРИ:
- Технології в ресторанному господарстві
- Готельна і ресторанна справа
- Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
- Туризм і рекреація
Проєкти освітньо-професійних програм 2023 року | перейти |
Проєкти освітньо-професійних програм 2022 року | перейти |