Н У Х Т

Магістри

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології органічних харчових продуктів»

«Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів»

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого

 

«Мехатроніка»

«Машини і технології пакування»

«Машини і ресурсозберігаючі технології переробки упаковки»

«Інжиніринг харчових виробництв»

«Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв»

«Електротехнічні системи електроспоживання»

«Енергетичний менеджмент» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

«Холодильна техніка та технології»

«Теплоенергетика та енергоефективні технології»

«Енергетичний менеджмент та аудит» за спеціальністю 144 «Теплоенергетика»

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

 

«Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління»

«Інформаційні управляючі системи та технології»

«Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг»

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

 

«Технології в ресторанному господарстві»

«Готельна і ресторанна справа»

«Технології аюрведичних харчових продуктів»

«Технології харчування»

«Туризмознавство»

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»