Навчально-науковий інститут харчових технологій
Технології зберігання, консервування та переробки молока
Технології продуктів бродіння і виноробства
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Технології органічних харчових продуктів
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології цукру та полісахаридів
Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Технології зберігання і переробки зерна
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів
Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Міждисциплінарна освітньо-наукова програма LEAN-виробництво харчової продукції
Міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі»
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого
Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв
Інжиніринг харчових виробництв
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
Холодильні техніка та технології
Теплоенергетика та енергоефективні технології
Електротехнічні системи електроспоживання
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Фінанси, банківська справа та страхування
Менеджмент організацій і адміністрування
Реклама та зв'язки з громадськістю
Економіка підприємства
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління
Інтелектуальні комп'ютерні системи керування
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Екологія та охорона навколишнього середовища
Екологічний контроль та аудит
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф.Доценка
Готельна і ресторанна справа
Технології аюрведичних харчових продуктів
Технології в ресторанному господарстві
Туризмознавство