Навчально-науковий інститут харчових технологій
Технології зберігання, консервування та переробки молока
Технології продуктів бродіння і виноробства
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Технології органічних харчових продуктів
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
Технології зберігання і переробки зерна
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів
Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Міждисциплінарна освітньо-наукова програма LEAN-виробництво харчової продукції
Міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі»
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
Інжиніринг харчових виробництв
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
Холодильні техніка та технології
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Фінанси, банківська справа та страхування
Менеджмент організацій і адміністрування
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф.Доценка
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції