Н У Х Т

Магістри

Відповідно до рішення вченої ради університету від 27 червня 2019 р. (протокол №11) навчання за освітнім ступенем «Магістр» у 2019 р. здійснюватиметься за освітньо-професійними програмами, затвердженими у 2018 році. Крім освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» і «Фармацевтична біотехнологія», затверджених у 2019 р. Перейти

 

Факультет біотехнології та екологічного контролю

 

Промислова біотехнологія

Фармацевтична біотехнологія

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології органічних харчових продуктів»

«Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів»

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»