Овсієнко К.В.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.015 |
д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна |
Овсієнко Кіра Володимирівна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.015 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Овсієнко Кіри Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко І.І.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Овсієнко Кіра Володимирівна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами
Науковий керівник: к.т.н., проф. Грек Олена Вікторівна
Дисертацію прийнято до захисту: 10.01.2022
Дата захисту дисертації: 02.02.2022 – 12:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/86952940628?pwd=eHpNOVYraXZMcEl3SEw3U0hRY2tPUT09
Идентификатор конференции: 869 5294 0628
Код доступа: 774631
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Бурченко Л.М
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.014 |
д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович |
Бурченко Людмила Миколаївна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.014 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бурченко Людмили Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Бурченко Людмила Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання
Науковий керівник: к.т.н., доцент, Білик О.А.
Дисертацію прийнято до захисту: 13.12.2021
Дата захисту дисертації: 29.12.2021 – 09:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/86800364837?pwd=YlhvQzNiM1pmS3hBYmJzVy9JckM1dz09
Ідентифікатор конференції: 868 0036 4837
Код доступу: 417663
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Андронович Г.М.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.013 |
д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович |
Андронович Галина Михайлівна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.013 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Андронович Галини Михайлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Андронович Галина Михайлівна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону
Науковий керівник: к.т.н., доцент, Бондаренко Ю.В.
Дисертацію прийнято до захисту: 13.12.2021
Дата захисту дисертації: 29.12.2021 – 12:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/82075025840?pwd=aHlOb0EvTGVpcERRV29pR29qYkhUdz09
Ідентифікатор конференції: 820 7502 5840
Код доступу: 161604
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Хорунжа Т.О.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.012 |
д.т.н., проф. Шевченко І.І. |
Хорунжа Тетяна Олегівна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.012 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Хорунжої Тетяни Олегівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко І. І.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Хорунжа Тетяна Олегівна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології пастеризованих ковбасних виробів збагачених гемовим залізом
Науковий керівник: д.т.н., проф. Пасічний В.М.
Дисертацію прийнято до захисту: 18.11.2021
Дата захисту дисертації: 21.12.2021 – 14:00
У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/89222089723?pwd=anRhSXF1clliUHZtUE96eER1L2ZXZz09
Ідентифікатор конференції: 892 2208 9723
Код доступу: 735968
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Корольчук І.М.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.011 |
д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна |
Корольчук Ірина Миколаївна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.011 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Корольчук Ірини Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко І.І.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Корольчук Ірина Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології сирів м'яких з козиного молока з прянощами
Науковий керівник: к.т.н., доц. Ющенко Н.М.
Дисертацію прийнято до захисту: 18.11.2021
Дата захисту дисертації: 21.12.2021 – 11:00
У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/87142217714?pwd=MXdyRWhYclpjKzQvSWp1c2xNdmg0QT09
Ідентифікатор конференції: 871 4221 7714
Код доступу: f19JsZ
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Палійчук О.І.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.009 |
д.т.н., проф. Прибильський Віталій Леонідович |
Палійчук Олеся Ігорівна |
162 Біотехнології та біоінженерія |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.009 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Палійчук Олесі Ігорівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Голова ради: д.т.н., проф. Прибильский В. Л.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Палійчук Олеся Ігорівна
Спеціальність: 162 Біотехнології та біоінженерія
Назва дисертаційної роботи: Вплив умов культивування Rhodococcus erythropolis IMB Ас-5017 на властивості синтезованих поверхнево-активних речовин
Науковий керівник: д.б.н., проф. Пирог Т.П.
Дисертацію прийнято до захисту: 14.09.2021
Дата захисту дисертації: 08.10.2021 – 13:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://zoom.us/j/94863590585?pwd=V2NtQTN4NU04elpaUG8vSzJ6ekIrQT09
Ідентифікатор конференції: 948 6359 0585
Код доступа: 435540
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Ключка Л.В.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.010 |
д.т.н., проф. Прибильський Віталій Леонідович |
Ключка Лілія Вікторівна |
162 Біотехнології та біоінженерія |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.010 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ключки Лілії Вікторівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Голова ради: д.т.н., проф. Прибильский В. Л.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Ключка Лілія Вікторівна
Спеціальність: 162 Біотехнології та біоінженерія
Назва дисертаційної роботи: Регуляція антимікробної та антиадгезивної активності поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii IMB B-7405
Науковий керівник: д.б.н., проф. Пирог Т.П.
Дисертацію прийнято до захисту: 14.09.2021
Дата захисту дисертації: 08.10.2021 – 10:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://zoom.us/j/97367483718?pwd=bTkydmJBMnlrUy9VQ1hzWTAxQ1Z0Zz09
Ідентифікатор конференції: 973 6748 3718
Код доступа: 371650
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Михайлов А.О.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.007 |
д.т.н., проф. Гавва Олександр Миколайович |
Михайлов Анатолій Олегович |
133 Галузеве машинобудування |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.007 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Михайлова Анатолія Олеговича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування».
Голова ради: д.т.н., проф. Гавва О.М.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Михайлов Анатолій Олегович
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Назва дисертаційної роботи: Розроблення методів проектування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв
Науковий керівник: д.т.н., проф. Штефан Євген Васильвич
Дисертацію прийнято до захисту: 25.05.2021
Дата захисту дисертації: 23.06.2021 – 11:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://zoom.us/j/91800384200?pwd=czZwR2Y3bnNacW5BY0Fid0taNDZwZz09
Ідентифікатор конференції: 918 0038 4200
Код доступа: 1111
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Чубенко Л.М.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.008 |
д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна |
Чубенко Лариса Михайлівна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.008 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Чубенко Лариси Михайлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Чубенко Лариса Михайлівна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології напівфабрикатів з осадженням молочних білків активним комплексом рослин-дикоросів
Науковий керівник: к.т.н., проф. Грек Олена Вікторівна
Дисертацію прийнято до захисту: 25.05.2021
Дата захисту дисертації: 16.06.2021 – 11:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://zoom.us/j/99660794715?pwd=cVNoNWZlTVJ3Um9tUUd2cncrVVVHdz09
Ідентифікатор конференції: 996 6079 4715
Код доступа: rThH8v
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Гармаш Д.В.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.005 |
д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна |
Гармаш Дмитро Вікторович |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.005 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гармаша Дмитра Вікторовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Гармаш Дмитро Вікторович
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології «Sous Vide» для м’ясомістких продуктів з використанням цільової ферментації
Науковий керівник: д.т.н., проф. Пасічний Василь Миколайович
Дисертацію прийнято до захисту: 28.04.2021
Дата захисту дисертації: 10.06.2021 – 11:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82256567893?pwd=bWg4VkJyRjJtdVdKQkNnRXdyUWVaUT09
Ідентифікатор конференції: 822 5656 7893
Код доступа: 643175
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Шведюк Д.А.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.006 |
д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна |
Шведюк Дмитро Анатолійович |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.006 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шведюка Дмитра Анатолійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Шведюк Дмитро Анатолійович
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології м’ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання із використанням цільової ферментації
Науковий керівник: д.т.н., проф. Пасічний Василь Миколайович
Дисертацію прийнято до захисту: 28.04.2021
Дата захисту дисертації: 10.06.2021 – 14:00
У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83065650176?pwd=Nis0Tncwekp5eHJMbEloenVYYUFuUT09
Ідентифікатор конференції: 830 6565 0176
Код доступу: 978142
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Вінніченко І.М.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.003 |
д.т.н., проф. Мирончук Валерій Григорович |
Вінніченко Інна Миколаївна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.003 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Вінніченко Інни Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Мирончук Валерій Григорович
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Вінніченко Інна Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення масообмінних процесів у культуральних середовищах зі змінними осмотичними тисками в харчових і мікробіологічних виробництвах
Науковий керівник: Шевченко Олександр Юхимович, доктор технічних наук, професор кафедри процесів та апаратів харчових виробництв, ректор Національного університету харчових технологій
Дисертацію прийнято до захисту: 26.01.2021
Дата захисту дисертації: 25.02.2021 - 14:00
Захист дисертації відбудеться за адресою: вул. Володимирська, 68 (корпус А Національного університету харчових технологій, аудиторія - 311).
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Дзигар О.О.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.004 |
д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович |
Дзигар Ольга Олександрівна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.004 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дзигар Ольги Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Дзигар Ольга Олександрівна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології крекерів з додаванням поліпшувача протеолітичної дії, амарантового борошна та пряно-ароматичної сировини
Науковий керівник: д.т.н., проф. Оболкіна Віра Іллівна
Дата захисту дисертації: 25.02.2021 – 14:00
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/81219937614?pwd=TVI2dGtEaCtUeGM3cUFveDFoWUg3UT09
Ідентифікатор відеоконференції: 812 1993 7614
Код доступу: 333801
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Гончаренко Т.Ю.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.002 |
д.т.н., проф. Пасічний Василь Миколайович |
Гончаренко Таїса Юріївна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.002 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гончаренко Таїси Юріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Пасічний В.М.
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Гончаренко Таїса Юріївна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій
Науковий керівник: к.т.н., доц. Топчій Оксана Анатоліївна
Дисертацію прийнято до захисту: 29.12.2020
Дата захисту дисертації: 19.02.2020 – 10:30
У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 року №979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. №567 і від 6 березня 2019 р. №167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплене нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83136492288?pwd=amRxOURsU1EyajlSQTZHejhrMlJ6UT09
Ідентифікатор відеоконференції: 831 3649 2288
Код доступу: 496753
З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ
Приєднані файли:
Медвідь І.М.
Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради |
Голова ради |
Автор дисертації |
Спеціальність |
ДФ 26.058.001 |
д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович |
Медвідь Ірина Миколаївна |
181 Харчові технології |
Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.001 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Медвідь Ірини Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 МХарчові технології»
Голова ради: д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович
Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради
Автор дисертації: Медвідь Ірина Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології
Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології хліба спеціального дієтичного призначення
Науковий керівник: д.т.н., проф. Доценко Віктор Федорович
Дисертацію прийнято до захисту: 17.09.2020
Дата захисту дисертації: 03.11.2020 – 11:00
У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 року №979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. №567 і від 6 березня 2019 р. №167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплене нижче).
Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/8399816206?pwd=MkxWNTFVQldwV1FrbFZ1LzZTNXhEUT09
Ідентифікатор відеоконференції: 839 981 6206
Код доступу: 12345
Приєднані файли: