Н У Х Т

Аспірантура і докторантура

Контакти:

Корпус Б, кімната 312,
Телефон: (044) 289-57-00.

Прийом документів до аспірантури - з 6 по 16 липня 2021 р.
Прийомні години: з 10-00 до 17-00.
Обідня перерва з 13-00 до 14-00.

Вступні іспити до аспірантури проводяться за розкладом
у період з 19 по 23 липня 2021 р.

Зарахування до аспірантури — не пізніше 16 вересня 2021 р.

Спеціальності та ліцензійний обсяг

Перелік галузей знань і спеціальностей,
за якими оголошується прийом в аспірантуру
для підготовки здобувачів наукового ступеня доктора філософії

Галузь знань Спеціальність Ліцензійний обсяг
05 Соціальні та поведінкові науки 051 Економіка 20
07 Управління та адміністрування  073 Менеджмент 30  
075 Маркетинг
10 Природничі науки 102 Хімія 10
13 Механічна інженерія 133 Галузеве машинобудування 25
14 Електрична інженерія  141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка 15
144 Теплоенергетика 10
15 Автоматизація та приладобудування 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології 20
16 Хімічна та біоінженерія 162 Біотехнології та біоінженерія 20
18 Виробництво та технології 181 Харчові технології 50

 

Обсяги державного замовлення підготовки
науково-педагогічних кадрів через аспірантуру
Дивитись

Обсяги державного замовлення підготовки
науково-педагогічних кадрів через докторантуру
Дивитись

 

 

ПОСТАНОВА КМУ від 23 березня 2016 р. № 261
Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)
Дивитись

ПОСТАНОВА КМУ від 6 березня 2019 р. № 167
Про проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії
Дивитись

ПОСТАНОВА КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979
Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167
Дивитись

ТИМЧАСОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про утворення разових спеціалізованих вчених рад, порядок проходження процедури захисту та присудження ступеня доктора філософії у Національному університеті харчових технологій Дивитись

Наказ МОН України від 12 січня 2017 р. № 40
«Про затвердження вимог до оформлення дисертації»
Дивитись

Правила прийому на навчання до аспірантури та докторантури

Правила прийому за ступенем доктора філософії Національного університету харчових технологій у 2021 році Дивитись

Інформаційні таблиці:

Інформаційна таблиця 1 Перелік галузей знань і спеціальностей, за якими оголошується прийом в аспірантуру для підготовки здобувачів наукового ступеня доктора філософії
Інформаційна таблиця 2 Порядок нарахування додаткових балів за наукові досягнення вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії
Правила прийому за ступенем доктора наук Національного університету харчових технологій у 2021 році Дивитись

СТРОКИ ПРИЙОМУ ЗАЯВ І ДОКУМЕНТІВ, КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ТА ЗАРАХУВАННЯ НА НАВЧАННЯ В АСПІРАНТУРУ Дивитись

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВСТУПУ Дивитись

АНКЕТА ВСТУПНИКА Дивитись

ПЕРЕЛІК ПОСЛУГ,
які надаються у сфері наукової та науково-технічної діяльності відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.08.10р. № 796 в Національному університеті харчових технологій у 2020/2021 навчальному році

Реквізити для оплати

НАЗВА СПЕЦІАЛЬНОСТІ
(освітня програма)
ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ, грн. за рік
(за два семестри)
ЗА ДЕННОЮ
формою навчання
ЗА ЗАОЧНОЮ
формою навчання
Проведення одного кандидатського екзамену 2 200
Підготовка здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії
(всі спеціальності, для громадян України)
23 300 19 100
Підготовка здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії
(всі спеціальності, для іноземних громадян)
46 400
(1 770$)
 
Підготовка здобувача вищої освіти ступеня доктора наук
(всі спеціальності, для громадян України)
28 400  
Підготовка здобувача вищої освіти ступеня доктора наук
(всі спеціальності, для іноземних громадян)
   

Михайлов А.О.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.007 д.т.н., проф. Гавва Олександр Миколайович Михайлов Анатолій Олегович 133 Галузеве машинобудування

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.007 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Михайлова Анатолія Олеговича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування».

Голова ради: д.т.н., проф. Гавва О.М.

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Михайлов Анатолій Олегович

Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування

Назва дисертаційної роботи: Розроблення методів проектування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв

Науковий керівник: д.т.н., проф. Штефан Євген Васильвич

Дисертацію прийнято до захисту: 25.05.2021

Дата захисту дисертації: 23.06.2021 – 11:00

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://zoom.us/j/91800384200?pwd=czZwR2Y3bnNacW5BY0Fid0taNDZwZz09
Идентификатор конференции: 918 0038 4200
Код доступа: 1111

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Чубенко Л.М.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.008 д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна Чубенко Лариса Михайлівна 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.008 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Чубенко Лариси Михайлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Чубенко Лариса Михайлівна

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології напівфабрикатів з осадженням молочних білків активним комплексом рослин-дикоросів

Науковий керівник: к.т.н., проф. Грек Олена Вікторівна

Дисертацію прийнято до захисту: 25.05.2021

Дата захисту дисертації: 16.06.2021 – 11:00

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://zoom.us/j/99660794715?pwd=cVNoNWZlTVJ3Um9tUUd2cncrVVVHdz09
Идентификатор конференции: 996 6079 4715
Код доступа: rThH8v

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Гармаш Д.В.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.005 д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна Гармаш Дмитро Вікторович 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.005 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гармаша Дмитра Вікторовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Гармаш Дмитро Вікторович

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології «Sous Vide» для м’ясомістких продуктів з використанням цільової ферментації

Науковий керівник: д.т.н., проф. Пасічний Василь Миколайович

Дисертацію прийнято до захисту: 28.04.2021

Дата захисту дисертації: 10.06.2021 – 11:00

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82256567893?pwd=bWg4VkJyRjJtdVdKQkNnRXdyUWVaUT09
Идентификатор конференции: 822 5656 7893
Код доступа: 643175

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Шведюк Д.А.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.006 д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна Шведюк Дмитро Анатолійович 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.006 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шведюка Дмитра Анатолійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Шевченко Ірина Іванівна

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Шведюк Дмитро Анатолійович

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології м’ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання із використанням цільової ферментації

Науковий керівник: д.т.н., проф. Пасічний Василь Миколайович

Дисертацію прийнято до захисту: 28.04.2021

Дата захисту дисертації: 10.06.2021 – 14:00

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83065650176?pwd=Nis0Tncwekp5eHJMbEloenVYYUFuUT09
Идентификатор конференции: 830 6565 0176
Код доступа: 978142

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Вінніченко І.М.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.003 д.т.н., проф. Мирончук Валерій Григорович Вінніченко Інна Миколаївна 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.003 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Вінніченко Інни Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Мирончук Валерій Григорович

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Вінніченко Інна Миколаївна

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення масообмінних процесів у культуральних середовищах зі змінними осмотичними тисками в харчових і мікробіологічних виробництвах

Науковий керівник: Шевченко Олександр Юхимович, доктор технічних наук, професор кафедри процесів та апаратів харчових виробництв, ректор Національного університету харчових технологій

Дисертацію прийнято до захисту: 26.01.2021

Дата захисту дисертації: 25.02.2021 - 14:00

 

Захист дисертації відбудеться за адресою: вул. Володимирська, 68 (корпус А Національного університету харчових технологій, аудиторія - 311).

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Дзигар О.О.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.004 д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович Дзигар Ольга Олександрівна 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.004 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дзигар Ольги Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Дзигар Ольга Олександрівна

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології крекерів з додаванням поліпшувача протеолітичної дії, амарантового борошна та пряно-ароматичної сировини

Науковий керівник: д.т.н., проф. Оболкіна Віра Іллівна

Дата захисту дисертації: 25.02.2021 – 14:00

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 р. № 979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 567 і від 6 березня 2019 р. № 167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплено нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/81219937614?pwd=TVI2dGtEaCtUeGM3cUFveDFoWUg3UT09

Ідентифікатор відеоконференції: 812 1993 7614

Код доступу: 333801

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Гончаренко Т.Ю.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.002 д.т.н., проф. Пасічний Василь Миколайович Гончаренко Таїса Юріївна 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.002 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гончаренко Таїси Юріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Пасічний В.М.

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Гончаренко Таїса Юріївна

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій

Науковий керівник: к.т.н., доц. Топчій Оксана Анатоліївна

Дисертацію прийнято до захисту: 29.12.2020

Дата захисту дисертації: 19.02.2020 – 10:30

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 року №979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. №567 і від 6 березня 2019 р. №167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплене нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83136492288?pwd=amRxOURsU1EyajlSQTZHejhrMlJ6UT09

Ідентифікатор відеоконференції: 831 3649 2288

Код доступу: 496753

З дисертацією можна ознайомитись у бібліотеці НУХТ

 

Приєднані файли:

Медвідь І.М.

 

Разова спеціалізована вчена рада
Шифр ради Голова ради Автор дисертації Спеціальність
ДФ 26.058.001 д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович Медвідь Ірина Миколаївна 181 Харчові технології

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.058.001 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Медвідь Ірини Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 МХарчові технології»

Голова ради: д.т.н., проф. Ковбаса Володимир Миколайович

Наказ МОН України про створення разової спеціалізованої вченої ради

Автор дисертації: Медвідь Ірина Миколаївна

Спеціальність: 181 Харчові технології

Назва дисертаційної роботи: Удосконалення технології хліба спеціального дієтичного призначення

Науковий керівник: д.т.н., проф. Доценко Віктор Федорович

Дисертацію прийнято до захисту: 17.09.2020

Дата захисту дисертації: 03.11.2020 – 11:00

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2020 року №979 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. №567 і від 6 березня 2019 р. №167», захист дисертації відбудеться у форматі відеоконференції у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom (для бажаючих взяти участь посилання прикріплене нижче).

Посилання на відеоконференцію у режимі реального часу за допомогою платформи Zoom: https://us02web.zoom.us/j/8399816206?pwd=MkxWNTFVQldwV1FrbFZ1LzZTNXhEUT09

Ідентифікатор відеоконференції: 839 981 6206

Код доступу: 12345

 

Приєднані файли: