Н У Х Т

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

Про проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робiт з галузей знань i спецiальностей у 2020/2021 навчальному роцi за спецiальнiстю «Харчовi технологiї» Дивитись

 

Повiдомлення про II етап II туру Конкурсу  Дивитись

Перелік робіт запрошених авторів Дивитись

Рейтинговий список робіт Дивитись

Рецензії на конкурсні роботи Дивитись

Акація

Удосконалення технології стабілізації настоянки схильної до помутнінь

Детальніше


АКТИВАЦІЯ

Активація закваски ультразвуковими коливаннями за виробництва кисломолочних напоїв

Детальніше


Амарант

Валоризація продуктів переробки зерна амаранту для виробництва хліба

Детальніше


Білкові продукти

Розробка нанотехнології дрібнодисперсної добавки із квасолі та білкових оздоровчих десертів з рослинними кріодобавками на її основі для харчових виробництв та підприємств ресторанного бізнесу

Детальніше


вершкове масло

Технологічна експертиза вершкового масла

Детальніше


Властивості насіння

Обладнання та методики дослідження механіко-технологічних властивостей насіння олійних культур

Детальніше


Гомогенізатор

Розробка та обґрунтування параметрів струминно-поршньового гомогенізатора молока

Детальніше


Гречана закваска

Використання закваски спонтанного бродіння з гречаного борошна в технології пшеничного хліба

Детальніше


Ікра

Технологія кулінарних виробів на основі ікри прісноводних риб

Детальніше


Інгібування етилену

Процес інгібування синтезу етилену на основі електромагнітних технологій у продуктах рослинництва для їх зберігання

Детальніше


Інноваційні рішення

Удосконалення технології виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів в тістовій оболонці

Детальніше


Комбінована варено-копчена

Розробка технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси з використанням білоквмісної сировини регіонального виробництва

Детальніше


Кондитерське виробництво

Технологія бобових начинок для кондитерських виробів

Детальніше


Корисний смаколик

Технологія зефіру з використанням плодоовочевої пасти

Детальніше


Кров’яні ковбаси

Удосконалення технології кров’яних ковбас з використанням білково-жирових емульсій

Детальніше


Лляна олія

Визначення якості лляної олії з використанням спектрально-люмінесцентного аналізу

Детальніше


Модифікація ацилгліцеринів

Технологія модифікування ацилгліцеринів (жирів) щодо зміни алкільної групи

Детальніше


Молочно-білкові концентрати

Дослідження впливу жиру нормалізованих сумішей на фізико-хімічні показники концентратів білково-ягідних

Детальніше


Новинка

Розробка технології виробництва круп подрібнених із зерна пшениці спельти

Детальніше


Пиво

Стратегічні підходи до управління конкурентоспроможнісстю підприємств

Детальніше


Подрібнювач

Обґрунтування конструктивних параметрів малопотужного подрібнювача яблук для сушіння

Детальніше


Природа освіжає

Використання продуктів бджільництва в технології кисломолочних продуктів

Детальніше


ПРОДУКТИВНІСТЬ

Дослідження зовнішньої роботи зернового терміналу ТОВ «Укрелеваторпром» при прийманні зерна з автомобільного транспорту

Детальніше


Смак & Користь

Удосконалення технології кексів на дріжджах на основі використання вторинних продуктів переробки рослинної сировини

Детальніше


Смачний перець

Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів з плодових овочів

Детальніше


Солодка легкість

Використання полідекстрози в технології помадних цукерок з метою зниження їх калорійності та глікемічності

Детальніше


Сушіння насіння

Обґрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібросушарці на основі інфрачервоного опромінення

Детальніше


Целіакія

Технологія безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин

Детальніше


Цукерка

Управління інвестиційною діяльністю підприємств кондитерської галузі

Детальніше


Якісні продукти

Удосконалення технології самбуку на основі желатину з використанням харчової добавки «МАГНЕТОФУД»

Детальніше


Brassicaceae

Вплив систем удобрення на показники якості при зберіганні та переробці капусти білоголової

Детальніше


MILK

Удосконалення конструкції молокоочисного сепаратора

Детальніше


Yogurt industry

Дескрипторно-профільна оцінка фізико-хімічних та органолептичних показників йогуртів

Детальніше


Протокол засідання галузевої конкурсної комісії  ДИВИТИСЬ