 
Phone/Fax: +38044 289 72 13
e-mail: andrii_marynin@ukr.net
Перелік науково-дослідних робіт, що фінансуються із коштів державного бюджету Міністерством освіти і науки, на 2017 рік
| Назва НДДКР Номер держреєстрації Категорія роботи ПІБ наукового керівника, науковий ступінь | Підстава до виконання – дата, № документу | Терміни виконання | Наукові секції за фаховими напрямами | 
| Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції № держреєстрації: 0117U001246 Фундаментальна робота Шірінян Лада Василівна, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2019 | Економіка | 
| Наукові засади розроблення технологій та зберігання пакованої харчової продукції з використанням смарт-упаковки № держреєстрації: 0115U003287 Фундаментальна робота Маринін Андрій Іванович, | 31.10.2014 №1243 09.02.2015 №105 | 2015-2017 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| Наукові основи та теоретичне обґрунтування інноваційного процесу екстрагування біологічно-активних речовин із виноградних вичавок субкритичною водою № держреєстрації: 0115U003289 Фундаментальна робота Зав'ялов Володимир Леонідович, | 31.10.2014 №1243 09.02.2015 №105 | 2015-2017 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| KC - Теоретичні основи розробки робастно оптимальних систем керування складними технологічними об'єктами та комплексами в умовах невизначеності (ГО - Методологія проектування робастно-оптимальних систем автоматичного керування складними технологічними об'єктами та комплексами, Центральноукраїнський національний технічний університет) № держреєстрації: 0115U000379 Фундаментальна робота Ладанюк Анатолій Петрович, | 31.10.2014 №1243 09.02.2015 №105 | 2015-2017 | Інформатика та кібернетика | 
| Створення наукових основ технологічних процесів відновлення води до її природного структурно енергетичного стану № держреєстрації: 0117U001244 Фундаментальна робота Українець Анатолій Іванович, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2019 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| Технології продуктів функціонального призначення на основі м'ясної сировини з використанням багатокомпонентних композицій цільового призначення № держреєстрації: 0115U003288 Фундаментальна робота Пасічний Василь Миколайович, | 31.10.2014 №1243 09.02.2015 №105 | 2015-2017 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| Наукові засади розроблення інноваційних технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності та термінів їх зберігання № держреєстрації: 0116U001529 Фундаментальна робота Білик Олена Анатоліївна, | 24.02.2016 №153 25.02.2016 №15 | 2016-2018 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| Фізіологічні основи регуляції мікробного синтезу як підґрунтя для створення біотехнологій комплексних препаратів з стабільними поліфункціональними властивостями № держреєстрації: 0116U001530 Фундаментальна робота Пирог Тетяна Павлівна, | 24.02.2016 №153 25.02.2016 №158 | 2016-2018 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| Ідентифікація, оцінка якості та безпечності харчової продукції сенсорними системами із штучним інтелектом № держреєстрації: 0115U000378 Фундаментальна робота Арсеньєва Лариса Юріївна, | 31.10.2014 №1243 09.02.2015 №10 | 2015-2017 | Біологія, біотехнології, харчування | 
| Науково - технічні засади створення енергоефективних, багатофункціональних пакувальних машин харчових продуктів на основі неоднорідної системи мехатронних модулів № держреєстрації: 0117U001249 Прикладна робота Гавва Олександр Миколайович, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології | 
| Інтенсифікація енерго- і масообмінних процесів в культуральних середовищах бродильних і мікробіологічних виробництв в умовах осциляцій фізичних і осмотичних тисків № держреєстрації: 0117U001248 Прикладна робота Шевченко Олександр Юхимович, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2018 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології | 
| Баро- та електромембранні процеси в технологіях очищення рідких середовищ харчової промисловості № держреєстрації: 0117U001247 Прикладна робота Мирончук Валерій Григорович, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології | 
| Наукові засади розроблення ресурсоощадних технологій білоквмісних поліфункціональних концентратів для харчових продуктів цільового призначення № держреєстрації: 0117U001243 Прикладна робота Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2019 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології | 
| Технології рослинних олій із нетрадиційної сировини з використанням ферментних препаратів комплексної дії № держреєстрації: 0117U001245 Розробка Носенко Тамара Тихонівна, | 10.02.2017 №199 10.02.2017 №198 | 2017-2018 | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології | 
| ПОЛОЖЕННЯ про Проблемну науково-дослідну лабораторію Національного університету харчових технологій (НУХТ) | Детальныше | 
 
                        