Н У Х Т
nuft

National University
of Food Technologies

National University of food technology:

High Educational Standards

NUFT provides solid basis for professional growth and achievements

European Standards

NUFT is the only Ukrainian member of the European Federation of Food Science and Technology (ЕFFoST )

Equipment

Up-to-date equipment from the world leaders in manufacturing

One of the largest libraries in Ukraine

Library stock collection more than 1.5 mn items, Wi-Fi access to the world electronic catalogues

Convinient Location

We are conveniently located in the city center and have a cosy inner yard

10

winners of the State Award of Ukraine

16

academicians

107

Doctors of Sciences, Professors

433

Candidates of Sciences, Docents

6

educationally-scientific structural subdivisions

30

academic mobility with more than 30 foreign higher educational establishments

42

Departments at the University

92

educational programs including English-based ones

І

the 1st position in the inventive activity rating among Ukrainian universities

IV

the highest accreditation standard

VI

6th position in the «Compass» top list

XVII

17th position in the universities rating «TOP-200 Ukraine»

NUFT Personnel <br />consists of experienced lecturers
Educational opportunities offered by NUFT
NUFT Rating
NUFT Personnel
consists of experienced lecturers
Educational opportunities offered by NUFT
NUFT Rating
information
information
information

Advertisement

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України до 31 травня 2019 року відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science.Доступ користувачів до ресурсів забезпечується лише через локальну мережу університету та бібліотеки з усіх автоматизованих робочих місць.Для отримання більш детальної інформації звертатись до відділу інформаційних технологій…

READ YOURSELF

З 20.03.2019 у рамках програми по удосконаленню комунікативних і мовленнєвих навичок з англійської мови кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації продовжує роботу Еnglish speaking club  кожну середу (по першому тижню), 4 пара (13:20-14:40), аудиторія А-331. Засідання відбуватимуться за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів,…

READ YOURSELF

За підтримки Програми розвитку ООН в Україні національним агентством з питань запобігання корупції спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Прометеус» створений безкоштовний поглиблений навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», який допоможе опанувати базові практичні інструменти…

READ YOURSELF
All ads

Announcements

ХV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах»

Запрошення

READ YOURSELF
Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

23-24 квітня 2019 р.  в  рамках Міжнародної Весняної Школи проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (#574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Реєстрація до 15 квітня…

READ YOURSELF
Міжнародна конференція з агрономії, харчової науки та технології (AgroFood) (Турецька Республіка, м. Стамбул)

20-21 червня 2019 року в Стамбулі (Турецька Республіка) відбудеться Міжнародна конференція з агрономії і харчової науки та технології (AgroFood). Конференція охоплює питання ефективних стратегій як для агрономії, так і для харчової науки та технологій в усьому світі. Крім того, конференція AgroFood надасть можливість обговорити та оцінити поточні та…

READ YOURSELF
Міжнародна конференція з харчування, ожиріння та харчових технологій в Італії

22-24 липня 2019 року у Римі (Італія) відбудеться Міжнародна конференція з харчування, ожиріння та харчових технологій. Детальніше https://www.citationsinternational.com/nutrition-conference-2019-rome Порядком денним передбачається багато видатних доповідачів та інформаційні семінари. 

READ YOURSELF
All announcements
Events
Events
Events
Events
Events

University events

20 april 2019
Цікавий погляд на синтезування нових одиниць мехатронних модулів у дисертації докторанта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Цікавий погляд на синтезування нових одиниць мехатронних модулів у дисертації докторанта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Сучасний розвиток пакувальної галузі, як і інших сучасних виробництв, неможливий без застосування мехатронних модулів. Вони являють собою синергетичне поєднання надточних механічних вузлів, електротехнічних елементів і комп’ютерних (програмованих) компонентів. Відповідно данні модулі мають складну конструкцію і синтезування нових…

READ YOURSELF
19 april 2019
Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур.

Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим…

READ YOURSELF
18 april 2019
Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Ще один доктор наук з'явився на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової. Науковий консультант…

READ YOURSELF
17 april 2019
Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Кулінарна подорож Сонячною системою на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

16-17 квітня у міжзоряну подорож вирушив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), адже самі у ці дні відбувся VII Кулінарний конкурс, що мав назву «Автостопом по галактиці. Система планет ГРТБ».

Цього року свої кулінарні майстер-класи представляли три команди – «KOSMOтуристики»…

READ YOURSELF
20 april 2019
Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, та…
READ YOURSELF
20 april 2019
Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv»…
READ YOURSELF
19 april 2019
Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і організатор…
READ YOURSELF
19 april 2019
Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протягом…
READ YOURSELF
18 april 2019
Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

Студенти-магістранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. ак. І.С. Гулого разом зі старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською відвідали завод «Coca-Cola Beverages Ukraine». Вони побували у Музеї Coca-Cola, ознайомились із технологією виготовлення газованої води, нектарів, соків і…
READ YOURSELF
16 april 2019
Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном…
READ YOURSELF
16 april 2019
Здійснити омріяну мету бакалаврам допомагають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Здійснити омріяну мету бакалаврам допомагають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Факультативний курс з англійської мови з підготовки студентів-бакалаврів до вступу в магістратуру нашого університету продовжує свою роботу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування. Викладач Надія Шерстюк зазначила, що студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, з якими вона працює, виявляють неабияку наснагу та наполегливість,…
READ YOURSELF
16 april 2019
Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

За ініціативи міжнародної організації праці (МОП) щороку 28 квітня у всьому світі відзначають День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006  у Всесвітній день охорони праці в Україні теж відзначають це свято. Цього року МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці у 2019 році організація планує…
READ YOURSELF
16 april 2019
Пакувальники діляться досвідом

Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «Київський…
READ YOURSELF
16 april 2019
Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів. У роботі конкурсної…
READ YOURSELF
16 april 2019
Мотивуючий візит студентів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

Мотивуючий візит студентів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

Студенти-екологи разом із завідувачем кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оленою Семеновою та  доцентом кафедри Оксаною Салавор відвідали ПрАТ «Українська технологічна компанія».  Українська технологічна компанія (УТК) – багатогалузеве підприємство, що здійснює свою діяльність на ринку промислових послуг України і ряду країн ЄС, СНД та у США.…
READ YOURSELF
All news
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Testimonials

Success stories by NUFT graduates

Yana Shtepa
Lidia Yakshyna
Вікторія Дарчик
Анна Політун
Євгеній Шаповалов
Олеся Палійчук
Ніна Кільдій
Роман Шкотов
Ігор Голуб
Микола Івахнюк
Надія Савчук
Сергій Лукашенко
Валентина Шапран
Дмитро Русин
Олександр Щуровський
Михайло Нетяжук
Олена Дерев’янко
Андрій Мірошник
Yana Shtepa
Internationally recognized skilled artisan in beauty industry, NUFT graduate in 2008

Make-up artist, stylist, leading process engineer KODI PROFESSIONAL in MAKE UP field, an author and designer of training manuals in makeup sphere who cooperates with 1+1, STB, Novyj kanal channels and…

Make-up artist, stylist, leading process engineer KODI PROFESSIONAL in MAKE UP field, an author and designer of training manuals in makeup sphere who cooperates with 1+1, STB, Novyj kanal channels and with such magazines as Vogue, Viva, Touch. The repeated winner, who now is a jury member of international championship in visage.

I am a process engineer in compliance with my first education which helps me in my current job.  People appearance obeys laws of reflection and knowledge of technical disciplines, for example engineering graphics helps to implement them. At first sight, it seems easy to draw “tongues” on eyes, no second thoughts about color shades, no grieves with placing. But “tongues” appear to be rather insidious; it can be put either very law to descend eyes too much or show no reflection, or they may be differently thick. Most people stop just at first or second attempt. It’s easier for me because I’m an engineer and teach to use parallel lines and projection during show workshops.

Lidia Yakshyna
Chef sommelier, WINE TIME director, graduated NUFT in 2003

In 2003 I did my master’s degree at NUFT in Department of Fermentative Industries and Wine industry. Frankly speaking, when I began my studying I knew quite a little about wine industry. Understanding…

In 2003 I did my master’s degree at NUFT in Department of Fermentative Industries and Wine industry. Frankly speaking, when I began my studying I knew quite a little about wine industry. Understanding and true love to this job I got in my third year, due to Hrechko N. Ya. during internship in Ukrainian wineries.

Then I had 5-year experience at the winery. In 2008 I consciously came to conclusion that I wanted to study more, get to know charming winery world in different countries. I graduated couple of sommelier schools. I did my way beginning from work of sommelier to Chef Sommelier and now I’m a chief executive in WINE CADEMY. My favorite topics are Sparkling wines, wines of Rhone valley, Loire valley

Sommelier is a vocation, it’s a way of living and thinking style. Since 2017 I have been working in one more direction –business coach, which allows me to communicate with people additionally and help them.

I’m incredibly grateful to NUFT which became my voice of heart for my job development in which I got myself  and loyal friends for all my life.

Вікторія Дарчик
хімік лабораторії хроматографічного контролю відділу контролю якості департаменту контролю якості служби директора з якості, випускник НУХТ 2017 року, за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія»

Вступ у ВНЗ – це новий крок у ваше доросле життя: нові емоції, нові друзі, нові знання, які будуть вибудовувати ваше майбутнє, вашу професію. Прислухайтесь до своїх наставників –…

Вступ у ВНЗ – це новий крок у ваше доросле життя: нові емоції, нові друзі, нові знання, які будуть вибудовувати ваше майбутнє, вашу професію. Прислухайтесь до своїх наставників – вчителів, переймайте їхню думку, досвід, знання. Прислухайтесь до своїх друзів – це ваші майбутні колеги, з якими ви будете у подальшому співпрацювати. Завжди прислуховуйтесь, до самих себе, а також до людей, які завжди з вами завдяки своїм думкам, молитвам, які підтримають, вислухають і дадуть пораду – це ваші батьки.

Біотехнолог (без перебільшень) – фахівець широкого профілю, який має широкий кругозір знань та отримує три освіти в одній, оскільки біотехнологія є результатом синтезу біологічних, хімічних та технологічних наук. Можу з упевненістю сказати, що зробила правильний вибір професії, за час навчання зрозуміла, що дійсно хочу працювати у цій сфері, розвиватися.

Всім студентам та майбутнім студентам хочу сказати: Будьте впевнені у власних силах. Ви розумні, цілеспрямовані люди, які можуть подолати будь-які труднощі та досягти бажаного результату.

Надзвичайно вдячна всім викладачам своєї улюбленої та рідної кафедри, що супроводжували мене упродовж цих нелегких, але цікавих років навчання, проявляли терпимість і щирість, були прикладом відповідальності та моралі. Ви навчили нас, на перший погляд, простих, але дуже важливих істин у цьому житті. Щиро дякую!

Анна Політун
менеджер відділу реєстрації ТОВ «Юрія-Фарм», випускник НУХТ 2013 року за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія»

Починаючи з серпня 2013 року працюю на посаді менеджера відділу реєстрації ТОВ «Юрія-Фарм». Після закінчення університету я перейшла на новий і, мабуть, складний для кожного випускника…

Починаючи з серпня 2013 року працюю на посаді менеджера відділу реєстрації ТОВ «Юрія-Фарм». Після закінчення університету я перейшла на новий і, мабуть, складний для кожного випускника вишу етап в житті. Адже потрібно було визначитись, що робити далі, який шлях обрати? Оскільки, не маючи досвіду за плечима, важко влаштуватись на роботу. Але знання, здобуті в університеті, були тим скарбом, який допоміг знайти гідне робоче місце. Приємно було прийти на роботу в перший день і зрозуміти, що все це знайоме, що ми все це вчили. За п'ять років навчання у ВУЗі я зрозуміла, що університет навчив нас відстоювати свою думку, бути цілеспрямованими, наполегливими, самостійними та морально сильними. Завдяки «суворій школі» дисципліни нашої кафедри біотехнології і мікробіології ми стали більш загартовані та стресостійкими до складного самостійного життя. Я вважаю, що для того, щоб досягти висот в кар'єрі і стати кваліфікованим спеціалістом, потрібно пройти всі сходинки кропіткої праці, адже легких шляхів у підкоренні вершин не буває. І за це я дакую Університету!!!
Студентам факультету БТЕК хочу побажати терпіння, сил і наснаги. Впевнено йди до своєї мети і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, адже наше життя – це рух вперед і тільки вперед!!! Викладачам НУХТу - міцного здоров'я, удачі та нових відкриттів в науковій діяльності, і нехай робота приносить Вам тільки радість та задоволення.
Щиро вдячна керівнику мого бакалаврського дипломного проекту Лич Інні Валентинівні за титанічну працю і знання, які вона вкладає в своїх студентів.

Євгеній Шаповалов
провідний інженер “МАНЛаб”, випускник НУХТ 2014 року, за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища»

Навчання в Національному університеті харчових технологій - складний процес, однак отримані знання дозволили мені досить легко знайти роботу за фахом. Я працюю в лабораторії “МАНЛаб”…

Навчання в Національному університеті харчових технологій - складний процес, однак отримані знання дозволили мені досить легко знайти роботу за фахом. Я працюю в лабораторії “МАНЛаб” де здійснюю науково-дослідну роботу з питань систематизації знань у вигляді онтолого-керованих графів та активно співпрацюю з Молодіжним конструкторським бюро “Geek workspace”, де проводятся конструкторські роботи з розробки реакторів призначених для виробництва біогазу. Варто сказати, що на початку моєї трудової діяльності значну ролі відгравали професійні навики та сучасні знання і розуміння галузевих проблем здобуті у стінах Університету. Щиро дякую великому професорсько-викладацькому колективу НУХТ за сучасні знання, ґрунтовну та якісну підготовку.

Олеся Палійчук
менеджер з управління проектами ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум», випускник НУХТ 2006 року за спеціальністю «Промислова біотехнологія»

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Так склалось у моїй трудовій діяльності, що робота знайшла мене сама. Під час захисту диплому, на якому був присутній представник…

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Так склалось у моїй трудовій діяльності, що робота знайшла мене сама. Під час захисту диплому, на якому був присутній представник ПАТ «Київмедпрепарат», мені запропонували пройти співбесіду. На майбутнє, для всіх студентів, що шукають робу хочу відмітити такі ключові моменти: роботодавці спочатку читають резюме, яке має бути грамотно складене, потім дивляться на оцінки в додатку до диплому та вирішують чи потрібно претендента запрошувати на співбесіду. Спеціалізовані знання та професійні навики перевіряються в ході розмови із роботодавцем. Безумовно, та ґрунтовна база знань і значний досвід у здатності формулювати свою думки вміти її зрозуміло та лаконічно висловлювати, а за необхідності і відстоювати та переконувати у правильності прийнятих рішень є визначальною для роботодавців. Нині моя робота є роботою за фахом і без своїх спеціалізованих знань, отриманих під час навчання у НУХТі, я б не змогла її виконувати. Для всіх студентів НУХТ хотіла сказати: Найголовніше – вміти і хотіти навчатися не лише під час студентських років, а і в процесі роботи. Бажаю від роботи і від здобутих результатів отримувати моральне та матеріальне задоволення.

Ніна Кільдій
керівник відділу тестувань в Центрі Експертиз «Тест», випускник НУХТ 2002 року за спеціальністю «Екологія харчових виробництв та продуктів»

Знайти першу-ліпшу роботу в Києві не складно, адже пропозицій багато. А от знайти достойну, якій хотілося б присвятити все своє життя, творчу, виконуючи яку можна було б постійно…

Знайти першу-ліпшу роботу в Києві не складно, адже пропозицій багато. А от знайти достойну, якій хотілося б присвятити все своє життя, творчу, виконуючи яку можна було б постійно вчитись й розвиватись, цікаву і корисну для людей – завжди нелегко. Але реально. Я знайшла таку. Нині, більша частина моєї роботи пов’язана з продуктами харчування, а їх безпека – з екологією. Щодня Я поєдную знання з різних дисциплін, як загальних, так і фахових. Таких як екологія харчових виробництв, стандартизація і сертифікація, експертиза харчових продуктів та ін. Навіть не можу назвати дисципліну із всього періоду навчання в Університеті, яка б не знадобилася мені. Маю багато обов’язків, що пов’язано зі специфікою роботи. Це і безпосередня участь в організації та проведенні тестувань, написання матеріалів на базі тестів, спілкування з пресою, проведення прес-конференцій, всього й не перерахувати.Цьому довелося навчатися вже у процесі роботи. А от постійний пошук та аналіз інформації, постановка експериментів, обробка та представлення їх результатів це ті навики які ми здобули під час навчання в університеті.

Є такий чудовий вислів "Хто тримає в руках освіту, той здатен змінити обличчя Землі". Я б сказала, хто тримає в руках знання, той дійсно може змінити життя на краще, як своє, так і суспільства. Тому бажаю вчитися, виховувати в собі постійне прагнення до нових знань та вмінь. Пам’ятайте, робота – це не тільки гроші. Якщо ви не будете любити справу, якою займаєтесь – це дуже швидко знищить вас із середини. Слухайте не тільки розум, а й обов’язково серце і совість.

Роман Шкотов
начальник відділу продажів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», випускник 2003 року, спеціаліст з виробництва біохімфармпрепаратів

У новому, вже не студентському житті багато привабливого та бажаного, а особливо це незалежність та впевненість у майбутньому. Мій шлях до незалежності почався іще за студентських…

У новому, вже не студентському житті багато привабливого та бажаного, а особливо це незалежність та впевненість у майбутньому. Мій шлях до незалежності почався іще за студентських років. Пригадується, як проходячи виробничу практику на фармацевтичній фірмі «Дарниця»,  я був здивований високою культурою виробництва, освіченістю працівників та гарним ставлення керівництва до персоналу – відразу вирішив прикласти всіх зусиль, щоб стати членом дружної команди професіоналів флагману української фармації. Для цього, звісно, першочергово потрібні були ґрунтовні знання та навики спеціальності. Знань багато не буває!

Знання та навики, отримані на студентській лаві в НУХТ, формують світогляд і життєві цілі та цінності, а також, зазвичай, визначають коло друзів та захоплень в майбутньому. Наостанок, хотілося б побажати колективу кафедри біотехнології і мікробіології та студентам шаленого розвитку та значних наукових відкриттів. Бажаю постійного підвищення якості підготовки спеціалістів та визнання їхнього високого професійного рівня.

Ігор Голуб
лаборант хімічного аналізу відділу контролю якості на ПАТ «Фармак», випускник НУХТ 2017 року за напрямом «Хімічна технологія та інженерія»

Гадаю, що мені пощастило з роботою. Нині я працюю в дуже дружньому і кваліфікованому колективі лідера фармацевтичної галузі України - ПАТ «Фармак» у відділі контролю якості. Робота…

Гадаю, що мені пощастило з роботою. Нині я працюю в дуже дружньому і кваліфікованому колективі лідера фармацевтичної галузі України - ПАТ «Фармак» у відділі контролю якості. Робота дуже цікава та відповідальна, хоч і складна. Поряд з тим я маю безцінний практичний досвід - адже до цього я працював лаборантом на кафедрі аналітичної хімії у нашому університеті. Дякую викладачам НУХТ за навики, вміння та знання отримані у стінах університету, адже вони стають запорукою успіху та подальшого кар'єрного зростання.

Микола Івахнюк
технік-технолог у цеху рідких лікарських засобів (дільниця виробництва інсуліну) ПАТ «Фармак», випускник НУХТ 2015 року, за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія»

Ще навіть не маючи диплому магістра, мені запропонували перспективні вакансії на найкращих фармацевтичних підприємствах України, зокрема ПАТ «Фармак» – посада «техніка-технолога»…

Ще навіть не маючи диплому магістра, мені запропонували перспективні вакансії на найкращих фармацевтичних підприємствах України, зокрема ПАТ «Фармак» – посада «техніка-технолога» на виробництві інсуліну, ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» – вакансія фармаколога та ряд інших. А все почалося із звичайного резюме, де я вказав усі свої наукові здобутки: публікації у наукових журналах, патенти, диплом першого ступеню на Всеукраїнській конференції з «Біотехнології».

Слід відмітити, що найбільше працівників з «Фармацевтичної фірми «Дарниця» зацікавив мій досвід роботи в лабораторії, який я здобув у нас на кафедрі. Не мале значення на співбесіді відіграло і моє знання англійської мови. Тому в кінцевому результаті не так і важко мені було в пошуку роботи, маючи диплом бакалавра. Сьогодні Я працюю на дільниці з виробництва інсуліну на ПАТ «Фармак». Робота складна та відповідальна, потребує високої кваліфікації від працівника. Але, не зважаючи на всі труднощі, вона досить цікава, кожен день дізнаєшся щось нове.

Всім викладачам моєї випускової кафедри і особливо науковому керівнику хочеться сказати, в першу чергу, велике дякую. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, адже, завдяки Вашим старанням, наші студенти мають великі перспективи. А студентам бажаю натхнення, успіху та удачі.

Надія Савчук
фінансовий директор страхової компанії "Здорово", випускниця НУХТ 2006 року за спеціальністю "Облік і аудит"

"Студентські роки - це перші кроки дорослого, свідомого життя. Саме в ці роки закладаються всі основні життєві поняття. Ось чому так важливо потрапити в хороший колектив як одногрупників, так і викладачів.…

"Студентські роки - це перші кроки дорослого, свідомого життя. Саме в ці роки закладаються всі основні життєві поняття. Ось чому так важливо потрапити в хороший колектив як одногрупників, так і викладачів. Мені з цим неймовірно пощастило, дякуючи чудовому колективу кваліфікованих викладачів, які дали путівку в успішне професійне життя. За роки навчання я здобула знання, і не тільки за спеціальністю, які допомогли мені дуже швидко, майже без особливих зусиль, піднятися по кар'єрних сходинках. Уже на другому році роботи, після випуску, я зайняла керівну посаду у великій компанії. Також хочеться висловити окрему вдячність Шеремету Олегу Олексійовичу і Овдій Олені Василівні за підтримку і розуміння.

Сергій Лукашенко
Creative Project Manager у Creative Marketing Solutions Group, випускник НУХТ 2013 року за спеціальністю «Маркетинг»

Навчання в НУХТ для мене стало не лише безліччю найприємніших спогадів, але і залишається невід’ємною частиною сьогодення! Мої одногрупники стали моїми кращими друзями, я все ще звертаюсь до викладачів…

Навчання в НУХТ для мене стало не лише безліччю найприємніших спогадів, але і залишається невід’ємною частиною сьогодення! Мої одногрупники стали моїми кращими друзями, я все ще звертаюсь до викладачів за професійною порадою, а до мене з цим вже звертаються студенти. Такого тісного зв’язку немає в жодному іншому університеті, і це – не пусті слова. Якщо б мені дали можливість переграти своє студентство заново – я б все рівно обрав би навчання в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ!

Валентина Шапран
спеціаліст з міжнародної логістики ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша Ряба»), випускниця НУХТ 2011 року за спеціальністю «Товарознавство та торговельне підприємництво»

"Родзинкою" нашого інституту економіки і управління вважаю різноманітність знань, що надаються та шанс вирішити в період навчання, чим саме хочеш займатися в житті. Після закінчення університету з моєю…

"Родзинкою" нашого інституту економіки і управління вважаю різноманітність знань, що надаються та шанс вирішити в період навчання, чим саме хочеш займатися в житті. Після закінчення університету з моєю спеціальністю можна працювати в логістиці, закупівлях, комерції.
Я дуже вдячна нашим викладачам за індивідуальний підхід до кожного студента, постійну підтримку під час навчання та за безцінні професійні та життєві поради, що допомогли мені в майбутньому стати кваліфікованими спеціалістами та ніколи не зупинятися на досягнутому. Я щаслива, що обрала Національний університет харчових технологій і навчалася фаху саме у викладачів кафедри маркетингу!

Дмитро Русин
генеральний директор ТОВ “НІК ГРУП”, ТМ ibud.ua

У 2009 році я закінчив магістратуру за спеціальності “Маркетинг”. Хочу відмітити високу якість викладання як загальноекономічних дисциплін ,так і фахових предметів по спеціальності. Високий рівень викладання,…

У 2009 році я закінчив магістратуру за спеціальності “Маркетинг”. Хочу відмітити високу якість викладання як загальноекономічних дисциплін ,так і фахових предметів по спеціальності. Високий рівень викладання, прикладне застосування отриманих в Національному університеті харчових технологій знань та якісне community - це все переваги ННІ ЕіУ!

Олександр Щуровський
генеральний директор міжнародної компанії "Marusia Beverages Ukraine", випускник НУХТ 1997 року за спеціальністю "Менеджмент"

"Від щирого серця хочу подякувати усьому викладацькому складу університету за те, що дали мені беззаперечну, справжню путівку в життя! Високий рівень фундаментальних знань, професійне ставлення до дисциплін,…

"Від щирого серця хочу подякувати усьому викладацькому складу університету за те, що дали мені беззаперечну, справжню путівку в життя! Високий рівень фундаментальних знань, професійне ставлення до дисциплін, мудрі фахові та життєві поради, зазвичай із феноменальним почуттям гумору, - все це неймовірно розширює горизонти свідомості й мислення молодої людини. Як керівник, якому вже є з чим порівнювати і який провів не один десяток співбесід, абітурієнтам я можу щиро порекомендувати економічний інститут НУХТ. Зазначу, що в нашій компанії працювало і працюють зараз понад 10 випускників економічних спеціальностей НУХТ молодшого покоління, тож, маючи з ким порівнювати, я можу твердо відзначити, що всі вони успішні, кожен з них розумний та високоерудований, а в серці переможець, і найголовніше - готовий в будь-який час підставити своє плече допомоги товаришу! Бажаю продовжувати в такому ж русі! Низький уклін викладачам Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ!

Михайло Нетяжук
міський голова м. Фастів, випускник НУХТ 2002 року за спеціальністю «Економіка підприємства»

Навчаючись у НУХТ, завжди приємно вражався високою корпоративною культурою економічного факультету, освіченістю викладачів та гарним ставленням керівництва до студентів. Щиро радий бути частиною дружної…

Навчаючись у НУХТ, завжди приємно вражався високою корпоративною культурою економічного факультету, освіченістю викладачів та гарним ставленням керівництва до студентів. Щиро радий бути частиною дружної команди професіоналів флагману української економічної освіти. Знання та навики, отримані на студентській лаві, сформували світогляд, життєві цілі та цінності, а також визначили коло друзів та захоплень. Ні на хвилину не шкодую про вибір професії, яка відкрила для мене нові горизонти та перспективи розвитку.

Олена Дерев’янко
віце-президент Української PR-Ліги, доктор економічних наук, професор, випускниця НУХТ 1996 року за спеціальністю «Менеджмент»

"Минуло понад 20 років після закінчення мною навчання в НУХТ, і з того часу моє життя (як, до речі, і життя двох поколінь моєї родини до цього) так чи інакше пов'язане з рідним університетом. Як людина,…

"Минуло понад 20 років після закінчення мною навчання в НУХТ, і з того часу моє життя (як, до речі, і життя двох поколінь моєї родини до цього) так чи інакше пов'язане з рідним університетом. Як людина, яка прекрасно розуміється на тому, що відбувалося за роки незалежності України у вітчизняній системі вищої освіти, скажу одразу – економічна школа нашого університету не поступається так званим «спеціалізованим вищим навчальним закладам», де "економіка" звучить в назві. Більше того, у 90-х роках минулого століття наші економісти були незрівнянно сильнішими за випускників інших університетів, дякуючи тому, що отримували реальне уявлення про ведення бізнесу після практики на справжніх підприємствах, а не в кабінетах. Такі вчені (доктори економічних наук, професори, які працюють чи працювали в НУХТ у різні роки) як Іван Андрійович Чепурнов, Сергій Афанасійович Кошелюк, Олександр Борисович Бутник-Сіверський, Ігор Олексійович Сінгаєвський, Надія Марківна Ткаченко склали б честь будь-якому університету світу. Ці традиції продовжуються, грунтуючись на невгамовному прагненні пізнання законів світобудови, яке відчувають кращі викладачі, аспіранти і студенти нашого університету. І на глибинному розумінні принципів господарства як таких, і з урахуванням державної і галузевої специфіки. Ніякі теоретичні конструкти нездатні замінити живе дихання бізнес-структур, їх моделей створення вартості, ланцюжків постачання, корпоративних культур і управлінських технологій. А виробництво харчової продукції було, є і буде одним із найважливіших джерел глобальної конкурентоспроможності України. Саме тому, нещодавно, як український експерт міжнародного рейтингу ВНЗ, я приділила особливу увагу позиціонуванню НУХТ в якості університету, здатного готувати висококласних професіоналів економічного профіля. Що підтверджує особисто мій приклад і приклад багатьох інших успішних випускників нашої alma mater.

Андрій Мірошник
народний депутат України VIII скликання, кандидат економічних наук, випускник НУХТ 2003 року за спеціальністю «Економіка підприємства»

"Життя досить часто кидає нам складні виклики та ставить перед новим вибором. І саме від нього залежить наше майбутнє. Тому важливо твердо і впевнено обрати правильний шлях, який приведе до самореалізації…

"Життя досить часто кидає нам складні виклики та ставить перед новим вибором. І саме від нього залежить наше майбутнє. Тому важливо твердо і впевнено обрати правильний шлях, який приведе до самореалізації і великих звершень. Одним із яскравих прикладів цього було навчання у Національному університеті харчових технологій. Економіка у всі часі була і залишається рушійною силою та потужним важелем в управлінні державою; а знання, здобуті в НУХТ, дали ґрунтовне, глибоке розуміння особливостей здійснення економічних процесів в Україні та світі. Висловлюю велику вдячність викладачам ННІ економіки і управління, які демонструють самовідданість у роботі, високий професіоналізм і відповідальність за майбутнє. Саме вони віддали часточку своєї душі у становлення та розвиток своїх студентів, як особистостей та професіоналів економічного фаху. Із впевненістю можу сказати, що студентські роки, проведені в НУХТ, – невід'ємна, важлива частина нашого життя, світлий спогад, а наша економічна школа – це місце генерації професіоналів нового покоління.

Company
Company
Company
Company
Company

Our graduates employed by

All partners
interesting
interesting
interesting
interesting
interesting

Do you know that?

WE HAVE FREE GYM AND SWIMMING POOL FOR OUR STUDENTS
WE HAVE FREE GYM AND SWIMMING POOL FOR OUR STUDENTS
STUDENTS ARE LOOKING FORWARD TO FACULTY PARTY MORE THAN TO HOLLIDAY
STUDENTS ARE LOOKING FORWARD TO FACULTY PARTY MORE THAN TO HOLLIDAY
EVEN NOW OUR TRAINING GUIDEBOOK IN HIGHER MATHEMATICS IS THE BEST FOR TECHNICAL UNIVERSITIES
EVEN NOW OUR TRAINING GUIDEBOOK IN HIGHER MATHEMATICS IS THE BEST FOR TECHNICAL UNIVERSITIES
MISSes UKRAINE tend to spring up in NUFT
MISSes UKRAINE tend to spring up in NUFT
THE COURT-YARD IS THE PLACE TO BRING TOGEHTER AND UNITE
THE COURT-YARD IS THE PLACE TO BRING TOGEHTER AND UNITE
WE DON’T FREEZE OVER DURING THE LTCTURES, BUT GET WARMER IN THE KARPATHIAN MOUNTAINS WHILE SNOWBOARDING! ONLINE DISTANCE STUDYING MODE IS OFFERED!
WE DON’T FREEZE OVER DURING THE LTCTURES, BUT GET WARMER IN THE KARPATHIAN MOUNTAINS WHILE SNOWBOARDING! ONLINE DISTANCE STUDYING MODE IS OFFERED!
UNBELIVEABLE VIEW OF KYIV IS FROM CAMPUS BUILDING
UNBELIVEABLE VIEW OF KYIV IS FROM CAMPUS BUILDING
STUDENTS ARE LOOKING FORWARD TO FACULTY PARTY MORE THAN TO HOLLIDAY
STUDENTS ARE LOOKING FORWARD TO FACULTY PARTY MORE THAN TO HOLLIDAY
DO YOU KNOW HOW REAL CHEMIST’S CHRISTMAS TREE LOOKS LIKE?
DO YOU KNOW HOW REAL CHEMIST’S CHRISTMAS TREE LOOKS LIKE?
A PIECE OF HEARTH AND HOME FOR OUR DEFENDERS
A PIECE OF HEARTH AND HOME FOR OUR DEFENDERS
PATHES BETWEEN CAMPUS BUILDINGS SEEM TO BE CHANGEABLE HOGWARTS STAIRS FOR FIRST-YEAR STUDENTS
PATHES BETWEEN CAMPUS BUILDINGS SEEM TO BE CHANGEABLE HOGWARTS STAIRS FOR FIRST-YEAR STUDENTS