Н У Х Т

Нові горизонти ефективності автоматизації діяльності підприємств у сфері туризму

06 листопада 2024

Нові горизонти ефективності автоматизації діяльності підприємств у сфері туризму

Здобувачі спеціальності «Туризм і рекреація» прослухали гостьову лекцію на тему «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності» від кандидатки економічних наук, доцентки кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Наталії Погуди.

Лекторка цікаво та змістовно розкрила питання впровадження нових технологій в управлінні туристичними підприємствами. Здобувачі проаналізували переваги автоматизації для підвищення ефективності бізнес-процесів туристичних підприємств, а також інструменти та рішення, які можуть значно полегшити роботу в сфері туризму.

Автоматизація діяльності підприємств – це важлива тема, оскільки дозволяє покращити обслуговування клієнтів і оптимізувати ресурси управління, що є критичним місцем у конкурентному середовищі туристичного бізнесу.

Запис гостьової лекції можна подивитися на YouTube-сторінці кафедри туристичного та готельного бізнесу.

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Відбулася зустріч колективу НУХТ із кандидаткою на посаду ректора Людмилою Пешук

Уже зовсім скоро, 11 листопада відбудуться вибори ректора університету. А поки що кандидати на зайняття цієї посади презентують свої програми виборцям. 5 листопада відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора університету, докторки сільськогосподарських наук, професорки Людмили Пешук із викладачами і співробітниками. Спілкувалися в актовій залі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася зустріч колективу НУХТ із кандидаткою на посаду ректора Людмилою Пешук 05 листопада 2020

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 червня 2025

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером

У наукових лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології магістрантка, здобувачка групи ФБ-1-2М Мар’яна Красько (керівниця – доцентка Вікторія Красінько) працює над виконанням магістерської роботи «Активність дріжджових кілер-токсинів проти патогенних мікроорганізмів». Кілер-токсини – це білки або глікопротеїни з низькою молекулярною масою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером 07 квітня 2023

Закріплення теоретичних знань з фахових дисциплін здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції в умовах ресторанів

Третьокурсники спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Оленою Павлюченко у рамках щорічних виїзних лабораторних робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан «Very Well Cafe». Здобувачі озн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закріплення теоретичних знань з фахових дисциплін здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції в умовах ресторанів 01 квітня 2025