Н У Х Т

«Смачний» етер: круті лайфхаки з приготування корисного клаб-сендвіча від викладача НУХТ у ранковому шоу «Прокидайся»

03 листопада 2025

«Смачний» етер: круті лайфхаки з приготування корисного клаб-сендвіча від викладача НУХТ у ранковому шоу «Прокидайся»

3 листопада 2025 року, у Всесвітній день сендвіча, старший викладач кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Артем Ущаповський став гостем популярного ранкового шоу «Прокидайся» на телеканалі «Ми – Україна+». У прямому етері разом із ведучими Олексієм Душкою та Марією Скибою він приготував смачний і корисний клаб-сендвіч – страву, яка поєднує простоту приготування з ресторанною витонченістю.

У рецепті сендвіча від нашого викладача – філе курки або індика, шинка, сир чедер, тостовий хліб, майонез, гірчиця, томат, лист салату та мелений чорний перець. Артем поділився порадами, як правильно збалансувати текстуру та смак, щоб страва залишалась соковитою й ароматною. Він наголосив, що секрет ідеального сендвіча – у ретельному виборі м’яса (філе індика є більш дієтичним, ніж філе курки) та використанні якісних інгредієнтів.

Атмосфера ефіру була теплою й натхненною: глядачі не лише отримали покроковий рецепт популярної страви, а й дізналися чимало корисних гайдів щодо сучасних гастрономічних тенденцій.

Участь Артема Ущаповського в етері вкотре підтвердила: кулінарія – це не просто ремесло, а мистецтво, яке об’єднує людей і надихає на нові смаки.

НУХТ – місце, де кулінарія стає мистецтвом, а освіта – шляхом до професійного успіху!

Переглянути повний етер можна за посиланням.

Опублікований: 03-11-2025
Читайте також:
З дистанційного навчання розпочався другий семестр в університеті

Дистанційна форма навчання набуває все більшої популярності. Не стоїть осторонь від новацій і наш університет. Уже три роки поспіль навчання студентів стаціонару впродовж шести перших тижнів весняного семестру відбувалося за дистанційною формою. А з вересня 2017 року за дистанційною формою навчаються і студенти-заочники. Ґрунтовний аналіз, здійсне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З дистанційного навчання розпочався другий семестр в університеті 14 січня 2019

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

Українська мрія – єдність, свобода і незалежність. Основа державності,  якої споконвіку намагалися позбавити цю прекрасну частину землі всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясних обрисів. Так сталося і 22 січня 1919 року із підписанням і проголошенням у Києві Акту злуки УНР і ЗУНР. 22 січня 201...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі 24 січня 2019

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками для наших захис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 березня 2022

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

23 листопада викладачікафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран і Ольга Никитенко відвідали науково-методичний семінар для вчителів англійської мови в рамках заходу Oxford Days in Kyiv. Семінар був організований видавництвом Oxford University Press у м. Києві та присвячений темам створення мотиваційного навчального с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення мотиваційного навчального середовища опановували викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 листопада 2018