Н У Х Т

Інтенсивна й насичена зустріч першокурсників з гарантом освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»

04 жовтня 2023

Інтенсивна й насичена зустріч першокурсників з гарантом освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»

Перший понеділок жовтня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почався інтенсивно – відбулася зустріч здобувачів першого курсу з гарантом освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» Сергієм Токарчуком і наставницею академічної групи  Катериною Грінінг щодо основних аспектів освітньо-професійної програми та питань академічної доброчесності під час навчання.

Сергій Токарчук цікаво та жваво пояснив здобувачам всі головні питання академічної доброчесності. Зокрема вони дізналися, що таке академічна доброчесність, які є види порушення академічної доброчесності, види академічної відповідальності за порушення академічної доброчесності, як в університеті вирішуються питання забезпечення академічної доброчесності. Також гарант розповів про нормативно-правові та  регламентуючі документи.

Окрім цього, здобувачі були детально ознайомлені з освітньо-професійною програмою бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 131 «Прикладна механіка». Студентам цікаво було почути, яким чином складається освітньо-професійна програма, який довгий шлях проходить документ від задуму до затвердження останнім підписом, які складові вона в себе включає та як обираються дисципліни для того, щоб майбутній спеціаліст мав найкращі та найкомпетентніші знання.

Під час зустрічі відбулася активна дискусія, де здобувачі задавали питання, які їх турбують. Звичайно, найбільше було запитів стосовно подолання викликів сьогодення –  навчання в умовах воєнного стану. Але навіть у темні часи наші викладачі та здобувачі об'єднуються, щоб подолати перешкоди, які нам задає буденність!

Опублікований: 04-10-2023
Читайте також:
Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 22 лютого 2019

Гарант освітньої програми «Технології харчування» презентував її першокурсникам

13 вересня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», професора Олега Кузьміна і доценток кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Мамченко та Ірини Силки зі здобувачами першого курсу. Презента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарант освітньої програми «Технології харчування» презентував її першокурсникам 15 вересня 2023

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини». Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 28 лютого 2019

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шлях...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2022