Н У Х Т

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії!

28 лютого 2024

Вітаємо переможців першого етапу студентської олімпіади з хімії!

Досвід проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих здобувачів освіти, майбутніх фахівців і вчених, дозволяє вдосконалити та випробувати набуті навички.

На жаль, через воєнний стан в Україні проведення всеукраїнських студентських олімпіад було призупинено. Нарешті, після дворічної перерви, в режимі онлайн, 24 лютого 2024 року на кафедрі харчової хімії під головуванням завідувачки кафедри Світлани Бондаренко відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії.

Цьогоріч олімпіада вперше проходила в двох секціях, у яких взяли участь студенти всіх освітніх програм університету, де передбачено вивчення хімічних дисциплін: перша секція – здобувачі освіти першого курсу, друга – здобувачі освіти старших курсів. Розподіл на секції пов’язаний з тим, що вивчення базових хімічних дисциплін в університеті проходить протягом двох років. Тому завдання, які пропонувались у другій секції, охоплювали всі розділи хімії, а для першокурсників, які зазвичай дуже відповідально ставляться до участі в олімпіадах, завдання були простішими.

За результатами першого етапу місця по секціях розподілились наступним чином:

Перша секція

I місце – Олена Руденко, група ТІ-1-6
II місце – Іван Дюбакін, група ТІ-1-6
III місце – Юлія Вільгота, група ХЕ-1-7

Друга секція

I місце – Марина Іванова, група ХТ-2-11
II місце – Елеонора Суперека, група ТІ-2-1
III місце – Тетяна Мельник, група БТ-2-1

Олімпіада в черговий раз показала, що не зважаючи на такий важкий час для нашої країни, студентська молодь займає активну позицію, прагне позмагатися та перевірити свої знання, бути популяризаторами технічної освіти. Вітаємо переможців з їх досягненням і бажаємо подальших видатних здобутків!

Опублікований: 28-02-2024
Читайте також:
Головна наукова подія весни на кафедрі економіки і права

У рамках 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на кафедрі економіки і права працювали секції «Економіка підприємств харчової промисловості» та «Економіко-правове забезпечення бізнесу». Їх робота розпочалася вступним словом голови се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головна наукова подія весни на кафедрі економіки і права 14 квітня 2025

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 грудня 2020

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 квітня 2018

На останні досягнення науки та технології спираються у своїх лекціях викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

5 листопада на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася відкрита лекція  з навчальної дисципліни «Хімія та фармакогнозія рослин», прочитана доцентом Світланою Бажай-Жежерун для студентів груп ОП-3-7 і ОП-3-7ск. Із урахуванням останніх досягнень науки та технології, лектор у доступній формі охарактеризувала динаміку утворення в рослинах еф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На останні досягнення науки та технології спираються у своїх лекціях викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 07 листопада 2019