Н У Х Т

До Дня пам’яті жертв Голокосту

27 січня 2017

До Дня пам’яті жертв Голокосту

У День пам’яті жертв Голокосту в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся відкритий захід по вшануванню пам’яті розстріляних, закатованих і знищених на території України євреїв і представників інших національностей «Трагедія Голокосту – трагедія  проти людяності», організований викладачем Ольгою Стеблиною.

Зникають покоління, які пережили страхіття масових знищень, жахливу трагедію людства. У календарі Сміли є чимало дат, які сміляни пам’ятають і шанують. Такою є страшна трагедія у долі Сміли, ім'я якій – Голокост. Жахливим, смертоносним крилом війнуло над містом, забравши з собою половину його мешканців.

Активісти студпарламенту Олександр Аністратенко, Василь Середич, Максим Степаненко, Максим Луценко, Максим Грищенко, Ярослава Рябокінь, Анна Буряченко, Вікторія Косенко, Юрій Куцоконь і викладачі вшанували пам’ять жертв Голокосту. Ведучі розповіли, якою жорстокою була політика нацистів на окупованих територіях, скільки невинних жертв загинули внаслідок спланованих злочинних дій.

Хвилиною мовчання присутні вшанували мільйони невинно загублених.

Опублікований: 27-01-2017
Читайте також:
Гостьова лекція від фахівців Cityhotel Residence: майбутні технологи знайомляться з інноваціями у гастросфері

16 вересня 2025 року для здобувачів другого курсу освітньої програми «Технології харчування» відбулася гостьова лекція на тему «Інновації в технологіях кулінарної продукції Cityhotel Residence», організована у межах вивчення дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства». Проведення заходу ініціювали лекторка дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від фахівців Cityhotel Residence: майбутні технологи знайомляться з інноваціями у гастросфері 17 вересня 2025

Викладачі та здобувачі освіти відкривають тренди харчової галузі

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська, Наталія Стеценко та Світлана Бажай-Жежерун разом зі здобувачами груп ТІ-1-4, ОП-3-8 та ОП-4-6 відвідали міжнародну виставку WorldFood Ukraine, яка є однією з наймасштабніших подій харчової індустрії в Україні. Захід традиційно об’єднав провідних виробників і дистриб’юторів проду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та здобувачі освіти відкривають тренди харчової галузі 30 жовтня 2025

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці 19 лютого розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці 20 лютого 2019

Сучасні методи навчання кафедри фінансів

На кафедру фінансів доценткою Ганною Рогановою, яка є учасницею громадської організації «Rotary Club Kyiv International» та волонтеркою проєкту з підвищення фінансової грамотності населення «Добробут нації», в черговий раз були запрошені тренери з фінансової грамотності. Такі зустрічі зі здобувачами освіти є одним зі способів впровадження сучасних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи навчання кафедри фінансів 29 листопада 2023