Н У Х Т

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

27 травня 2024

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася традиція презентації магістрантами результатів досліджень, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Ця навчальна дисципліна спеціально передбачена освітньо-професійною програмою для проведення здобувачем експериментальних досліджень для майбутньої кваліфікаційної роботи.

Крім того, формат дисципліни дозволяє зрозуміти різницю у підходах до підготовки бакалаврської і магістерської випускових робіт. Здобувачі знайомляться з різноманітними пошуковими системами наукової інформації, розробляють схему досліджень, матрицю експерименту, проводять експеримент та опрацьовують отримані результати дослідження.

Нинішній змішаний формат навчання дозволив магістрантам провести дослідження у лабораторних умовах кафедри експертизи харчових продуктів. Науковий спектр представлених досліджень викликав жваву дискусію серед викладачів кафедри, що дозволило скоригувати теми майбутніх кваліфікаційних робіт.

Здобувачі випробували свої сили щодо презентації наукової роботи, з’ясували найбільш дискусійні аспекти своїх тематик. Щорічне проведення такого наукового семінару дозволяє підтримувати на належному рівні студентську науку на кафедрі.

Опублікований: 27-05-2024
Читайте також:
Чергове засідання наукового гуртка «Економікс»

23 грудня 2020 року відбулося засідання студентського наукового гуртка «Економікс», в якому взяли активну участь здобувачі вищої освіти першого року навчання Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ і викладачі кафедри економічної теорії Ксенія Вжитинська (керівник гуртка), Ольга Соломка, Ігор Мосіюк, Галина Кундєєва, Тетяна Швед. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання наукового гуртка «Економікс» 23 грудня 2020

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025

Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»…

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основною метою проведення конференції було залучення здобувачів освіти всіх ступенів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»… 04 грудня 2020

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету

28 жовтня 2021 року в актовій залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося засідання вченої ради університету. Розпочали за традицією з урочистостей: вручення відзнак і вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Також ректор Олександр Шевченко привітав присутніх з Днем працівників харчової промисловос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося жовтневе засідання вченої ради університету 28 жовтня 2021