Н У Х Т

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

02 липня 2018

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

27 червня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень.

Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були занесені прізвища студентів, які закінчили навчальний заклад із відзнакою: Дениса Гричука, Олега Іваненка, Антона Крутських, Миколи Лавренка, Олександра Ляшенка, Євгенія Медухи, Вадіма Файрушина,  Дениса Ширая.

За активну участь у громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності випускники були нагороджені грамотами та подяками.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали від куратора Наталії Гайворонської. Вона побажала своїм уже колишнім студентам успіхів у професійному та особистому житті.

Подяки від адміністрації та профспілкового комітету  за активну участь у громадському житті навчального закладу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступила Тетяна Горпініч. Вона побажала випускникам щасливої долі та подякувала педагогічному колективу за навчання та виховання їхніх дітей.

Зі словами подяки від усіх випускників звернувся до викладачів, працівників коледжу та батьків випускник, відмінник навчання Олег Іваненко. На біс із жартівливими новинами з життя коледжу виступили дворазові переможці коледжівської «Ліги сміху», учасники команди «Батальйон підкаблучників Полтави» Владислав Новоселець, Павло Чепурний.

Святковий настрій створювали музичні номери у виконанні учасників художньої самодіяльності.

Хочеться звернутися до випускників словами поетеси Ліни Костенко: «І кожен фініш – це, по суті, старт…». Нехай вдалий фініш у навчанні стане для вас поштовхом до нових звершень. Лише за таких умов життя буде яскравим, сповненим радості пізнання і перемог. Щасливої дороги, випускники!

Опублікований: 02-07-2018
Читайте також:
Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 червня 2019

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулось останнє заняття сертифікатної програми «Косметологія». Головне призначення програми – здобуття сучасних знань у галузі косметології, особистого догляду та індустрії салонів краси. Слухачі вивчали будову та типи шкіри, основи догляду за різними типами шкіри, способи усунення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія» 26 грудня 2017

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими!

Одним із розділів дипломних проектів здобувачів  освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнологія та  біоінженерія» є розділ «Схема біосинтезу цільового продукту». На основі теоретичних знань і практичних навичок, одержаних під час вивчення дисципліни «Біохімічні основи мікробного синтезу», з використанням електронної бази KEGG (K...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими! 04 жовтня 2019