Н У Х Т

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

02 липня 2018

Із цьогорічними випускниками попрощалися у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

27 червня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень.

Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були занесені прізвища студентів, які закінчили навчальний заклад із відзнакою: Дениса Гричука, Олега Іваненка, Антона Крутських, Миколи Лавренка, Олександра Ляшенка, Євгенія Медухи, Вадіма Файрушина,  Дениса Ширая.

За активну участь у громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності випускники були нагороджені грамотами та подяками.

Найщиріші вітання та напутні слова прозвучали від куратора Наталії Гайворонської. Вона побажала своїм уже колишнім студентам успіхів у професійному та особистому житті.

Подяки від адміністрації та профспілкового комітету  за активну участь у громадському житті навчального закладу та виховання дітей отримали й батьки випускників. Від імені батьківської громади виступила Тетяна Горпініч. Вона побажала випускникам щасливої долі та подякувала педагогічному колективу за навчання та виховання їхніх дітей.

Зі словами подяки від усіх випускників звернувся до викладачів, працівників коледжу та батьків випускник, відмінник навчання Олег Іваненко. На біс із жартівливими новинами з життя коледжу виступили дворазові переможці коледжівської «Ліги сміху», учасники команди «Батальйон підкаблучників Полтави» Владислав Новоселець, Павло Чепурний.

Святковий настрій створювали музичні номери у виконанні учасників художньої самодіяльності.

Хочеться звернутися до випускників словами поетеси Ліни Костенко: «І кожен фініш – це, по суті, старт…». Нехай вдалий фініш у навчанні стане для вас поштовхом до нових звершень. Лише за таких умов життя буде яскравим, сповненим радості пізнання і перемог. Щасливої дороги, випускники!

Опублікований: 02-07-2018
Читайте також:
Мотивуюча зустріч: розвиваємо співпрацю з ліцеєм Козятинської міської ради

У рамках угоди про співпрацю між нашим університетом і Опорним комунальним закладом «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області» директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і відповідальна секретарка Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець взяли участь у батьківських зборах паралелі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч: розвиваємо співпрацю з ліцеєм Козятинської міської ради 15 листопада 2024

Свято праці і спілкування у Вінницькому коледжі НУХТ

Восени, коли природа вражає розмаїттям своїх барв, у Вінницькому коледжі нашого університету уже стало доброю традицією проводити ярмарок «Дари осені». Справжнє свято праці і спілкування влаштувала коледжанська родина напередодні Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. Пряний аромат свіжої випічки та живих квітів, невід’ємні сим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято праці і спілкування у Вінницькому коледжі НУХТ 12 жовтня 2018

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За тісної співпраці відділу працевлаштування випускників НУХТ і кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи керівниці відділу Світлани Садокової було організовано виїзне заняття для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Практичне заняття з дисципліни «Організація заходів в галузі» для студентів четвертого курсу ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття четвертокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 березня 2024

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках виконання лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних і молоковмісних продуктів» (викладачки – доцентки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксана Кочубей-Литвиненко та Уляна Кузьмик) здобувачі групи МО-1-2М дослідили властивості різних видів стабілізаторів у технології мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні харчові інгредієнти апробують магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 12 квітня 2021