Н У Х Т

Новий тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає з профорієнтації

16 квітня 2024

Новий тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає з профорієнтації

Новий навчальний тиждень – нові профорієнтаційні зустрічі на кафедрі готельно-ресторанної справи.

До гімназії № 48 Шевченківського району м. Києва завітала заступниця декана по роботі зі студентами факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко і випускниця гімназії Дарія Лукашук, яка є здобувачкою освіти першого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Олена Тищенко презентувала учням 10-11 класів наш університет зі 140-річними освітніми традиціями, познайомила зі спеціальностями та освітніми програмами факультетів й інститутів, яскравим студентським життям, практико-орієнтованим навчанням, стажуваннями у кращих підприємствах гостинності нашої країни і за кордоном, успішними кар’єрними історіями випускників факультету.

Заступниця декана не могла не відзначити всі здобутки різносторонньо обдарованої студентки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», про що приємно було почути адміністрації гімназії. Хоч Дарія Лукашук ще тільки першокурсниця, але активно бере участь у науковому, національно-патріотичному, культурно-мистецькому і профорієнтаційному житті університету. Виступала з танцювальним номером на урочистій церемонії посвяти першокурсників у студенти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка і святкуванні Міжнародного дня студента в університеті, брала участь у проведенні Днів відкритих дверей, займалась науковою діяльністю й підготувала доповідь англійською мовою, доповідала на секції іноземних мов професійного спрямування 90-ї Ювілейної наукової конференції «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», стала призеркою (ІІІ місце) постерного конкурсу, присвяченого творчості Т.Г. Шевченка «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь».

Дарія поділилася з учнями враженнями від навчання в англомовній групі і своєю активною позанавчальною діяльністю, наголосивши, що наш заклад вищої освіти створює можливості для навчальної, наукової, творчої реалізації.

Заступниця декана акцентувала увагу гостей профорієнтаційного івенту на чатах НУХТ, Приймальної комісії, Вступники НУХТ-2024, сторінках у соціальних мережах факультету і університету, адже це допоможе майбутнім вступникам поринути в студентське життя і визначитися із закладом вищої освіти.

Олена Тищенко запросила школярів на День вступника 20 квітня офлайн, під час якого гості зможуть упевнитись у тому, що у НУХТ вони отримають сучасні знання, цінний практичний досвід і неймовірні кар’єрні перспективи.

Висловлюємо подяку директорці гімназії Маріанні Босенко і заступниці директора з виховної роботи Олені Чистяк за сприяння в організації профорієнтаційної зустрічі й дієву співпрацю з професійної орієнтації учнівської молоді.

Новим профорієнтаційним івентам у гімназії №48 Шевченківського району м. Києва бути!

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати

Не минуло й місяця з часу завершення планового дистанційного періоду, а здобувачі кафедри маркетингу, у зв’язку з карантином, знову повернулися до віртуального світу. Студенти вказують на безліч переваг дистанційного навчання, адже воно відбувається через сайт із зручним і зрозумілим інтерфейсом. Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати 13 квітня 2020

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар для студентів 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та викладачів кафедри, на який був запрошений директор органу сертифікації персоналу, член Міжнародної гільдії професіоналів якості Юрій Кабаков. Тема семінару – «Значення акредитованої с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів 26 жовтня 2018

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020

Викладачі кафедри маркетингу демонструють високий рівень професійної майстерності

Відбулася відкрита лекція «Система та характеристики сучасного маркетингу» старшого викладача кафедри маркетингу Катерини Семененко для студентів спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 061 «Журналістика». На лекції були розглянуті сучасні підходи до класифікації видів маркетингу та практику їх застосування, як в сві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу демонструють високий рівень професійної майстерності 28 вересня 2018