Н У Х Т

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

05 лютого 2020

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбутнього фахівця у певній області.

Ось і  студенти четвертого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ольга Балицька, Ярослава Гавриленко, Маргарита Мусієнко, Василь Роздобудько та Ганна Ярова проходять практику на базі ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» – інноваційного фармацевтичного підприємства європейського рівня, яке успішно поєднує науковий потенціал і високотехнологічне сучасне виробництво в єдиному ефективному комплексі, а також виробляє продукцію за світовими стандартами якості.

Початок проходження практики приємно вразив, адже студенти мали змогу відвідати лекції з первинного інструктажу, на які були запрошені головний технолог, метролог та інші спеціалісти підприємства. Крім цього, практиканти на власні очі побачили сучасне виробництво лікарських препаратів: детально ознайомилися з роботою цехів фітовиробництва та стерильних лікарських засобів.

Також студенти приєдналися до роботи в дослідно-виробничій лабораторії, опанували основи таблетування, компактування, опудрювання таблеток, визначали сипучість та інші показники таблетмаси, тому з гордістю можуть сказати, що практично опанували виробництво таблеток.

Ця практика подарувала не лише неймовірні враження, а й стала надзвичайним цінним досвідом для подальшого професійного зростання.

Опублікований: 05-02-2020
Читайте також:
На допомогу користувачам – науково-бібліографічні покажчики

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам на сайті бібліотеки, у розділі «Видання НТБ» представлені власні інформаційні продукти Науково-технічної бібліотеки нашого університету – науково-бібліографічні покажчики. Головна мета покажчика – сприяти спеціалістам галузі у виборі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу користувачам – науково-бібліографічні покажчики 20 липня 2021

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 липня 2021

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 грудня 2020

Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи

Право бути повноцінним учасником освітнього процесу та можливість формувати індивідуальну освітню траєкторію здобувачами освіти НУХТ реалізується завдяки можливості вибору дисциплін, які відповідають їх інтересам, цікаві, про які вони мріяли та які будуть їм корисні в майбутньому. 25 травня 2022 р. відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою освітню траєкторію вибудовують другокурсники-хімтехнологи 30 травня 2022