Н У Х Т

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

05 лютого 2020

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбутнього фахівця у певній області.

Ось і  студенти четвертого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ольга Балицька, Ярослава Гавриленко, Маргарита Мусієнко, Василь Роздобудько та Ганна Ярова проходять практику на базі ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» – інноваційного фармацевтичного підприємства європейського рівня, яке успішно поєднує науковий потенціал і високотехнологічне сучасне виробництво в єдиному ефективному комплексі, а також виробляє продукцію за світовими стандартами якості.

Початок проходження практики приємно вразив, адже студенти мали змогу відвідати лекції з первинного інструктажу, на які були запрошені головний технолог, метролог та інші спеціалісти підприємства. Крім цього, практиканти на власні очі побачили сучасне виробництво лікарських препаратів: детально ознайомилися з роботою цехів фітовиробництва та стерильних лікарських засобів.

Також студенти приєдналися до роботи в дослідно-виробничій лабораторії, опанували основи таблетування, компактування, опудрювання таблеток, визначали сипучість та інші показники таблетмаси, тому з гордістю можуть сказати, що практично опанували виробництво таблеток.

Ця практика подарувала не лише неймовірні враження, а й стала надзвичайним цінним досвідом для подальшого професійного зростання.

Опублікований: 05-02-2020
Читайте також:
Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області. Представники коледжів у чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка. Студент групи МЕХ17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії 24 квітня 2018

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів презентувала університет на Тернопільщині

23 вересня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олександра Гащук відвідала Державний професійно-технічний навчальний заклад «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», де поспілкувалася зі здобувачами освіти. Навчальним закладом проводиться первинна професійна підготовка за професіями: пекар-тістороб, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів презентувала університет на Тернопільщині 24 вересня 2024

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу

Два дні тривали захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеню «бакалавр» четвертокурсниками спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». На розсуд Екзаменаційної комісії, яку очолив завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Леонід Чернелевський, були представлені результати досліджень щодо обліков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу 25 червня 2020

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021