Н У Х Т

Закінчується технологічна практика у бакалаврів кафедри технології молока і молочних продуктів

28 вересня 2022

Закінчується технологічна практика у бакалаврів кафедри технології молока і молочних продуктів

Сьогодні закінчується технологічна практика у бакалаврів, яка полягає в закріпленні теоретичних знань, набутих під час навчання, а також опануванні практичних навичок роботи з обраної спеціальності.

Здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів практикувалися на провідних підприємствах галузі, зокрема ТДВ «Яготинський маслозавод», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ТОВ «Переяслав молпродукт» тощо. Усі вони навчилися управляти технологічними процесами з використанням технічного, інформаційного та програмного забезпечення; організовувати та здійснювати контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів і молочних продуктів із застосуванням сучасних методів.

Колектив кафедри і здобувачі вдячні підприємствам за підтримку галузевої освіти й надання навіть у цей важкий час нашим студентам можливості практичного опанування спеціальності. Незабаром на кафедрі відбудуться захисти звітів по практиці. Бажаємо здобувачам їх успішного захисту! 

Опублікований: 28-09-2022
Читайте також:
Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова

У Фастівському НВК «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2» відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління нашого університету Ярослава Смітюха з учнями старших класів, їх батьками та педагогічним колективом. Зустріч відбулася за підтримки директора школи Ірини Муравської. Предметом зустрічі було ознайомлення ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова 29 жовтня 2018

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

18 травня у рамках святкування Дня науки в Міністерстві освіти і науки України міністр Лілія Гриневич вручила премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Цього року з 17 поданих заявок конкурсний Комітет відібрав 5 найкращих робіт, авторські колективи яких отримали Премії. Надзвичайно приємно, що серед ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій 21 травня 2018

Чи працює технологія  виконання бажань – дошка візуалізації перевірили здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Усе, про що людина здатна помислити, реально для неї. І один із способів втілення мрій в життя – дошка візуалізації (мотивації). Це простір, повністю присвячений прагненням людини. У ньому містяться ілюстрації, що відображають основні цілі, наміри і завдання. Майбутні менеджери персоналу під керівництвом професорки Олени Драган вирішили на особисто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи працює технологія виконання бажань – дошка візуалізації перевірили здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу» 15 вересня 2021

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли професор Валерій Махинько, доцентки Наталія Фалендиш і Лариса Михонік, асистентка Оксана До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2022