Н У Х Т

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти

24 лютого 2018

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію, яка оцінювала спроектовані підприємства готельного господарства, очолював завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва» Віталій Корзун, а до складу комісії увійшли доценти кафедри Тетяна Іщенко і Віта Цирульнікова, старший викладач В’ячеслав Губеня. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, старшого викладача Олександра Люльки.

До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили різні типи підприємств готельного господарства: бізнес-готель, готель ділового призначення, туристичний готель, спортивно-оздоровчий готель, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, рекреаційний готель, апарт-готель, арт-готель, еко-готель, агроготель, пансіонат, готельний комплекс, флотель, мотель, місцем будівництва яких були обрані м. Київ, м. Одеса, м. Львів, м. Черкаси, м. Луцьк, м. Харків, м. Чернігів, м. Житомир, м. Мукачево Закарпатської області, м. Миргород Полтавської області, м. Бєлгород-Дністровський Одеської області, смт Верховина і с. Ясень Івано-Франківської області, м. Біла Церква і м. Бориспіль Київської області.

Магістранти підійшли відповідально та творчо до презентації своїх проектів, а також теоретичних і практичних досліджень із впровадження системи стратегічного менеджменту, сучасного інформаційного забезпечення, енергозберігаючих технологій, системи вітрової електрогенерації, джерел геліоенергії, аквакультури, анімалотерапії, апітерапії, спелеотерапії, балюсотерапії, сірководневої бальнео- та лікувальної терапії, агротехнологiї, криптовалюти, інноваційних релакс-послуг, розважальних і аюрведичних послуг, гастрономічних турів етнографічної кухні тощо. Запропоновані інноваційні розробки відповідають сучасним тенденціям індустрії гостинності.

Члени комісії оцінили високий рівень фундаментальних і спеціальних знань здобувачів вищої освіти, неординарність концепцій спроектованих ними закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, складність та трудомісткість проектів, обґрунтованість та виваженість організаційно-технологічних і техніко-економічних рішень.

Рішенням Екзаменаційної комісії 46 випускникам присвоєний освітній ступінь магістра з готельно-ресторанної справи. Вітаємо їх з успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти! 

Опублікований: 24-02-2018
Читайте також:
Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» за участі викладачів кафедри, доцентів Інни Зінченко та Наталії Фалендиш відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів». З особливостями виробництва чаю студентів ознайомив спеціальний гість – з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 грудня 2018

Культуру поведінки у громадських місцях обговорили студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ

10 жовтня 2018 року у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся інформаційно-виховний захід «Культура поведінки у громадських місцях». Участь у заході взяла слідчий слідчого відділу Ірина Легеза, яка ознайомила студентів із адміністративними та кримінальними правопорушеннями, адже незнання законів, не звільняє від відповідальності. Студенти от...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культуру поведінки у громадських місцях обговорили студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ 11 жовтня 2018

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera

Минув рівно місяць від початку навчання студентів і викладачів НУХТ на Coursera – платформі масової онлайн-освіти. Завдяки наданому нашому університетові доступу до Coursera у зв'язку з загрозою covid-19 та карантином, у студентів і викладачів з'явилася можливість безкоштовно навчатися за програмами провідних університетів світу. Маємо перші резуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera 21 квітня 2020

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії

30 березня 2023 року для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 073 «Менеджмент» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася бінарна лекція «Можливості сервісу YouControl для перевірки фізичних осіб», яку прочитали доцентка Людмила Духновська і запрошений лектор, менеджер освітнього напрямку компанії  YouCon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії 31 березня 2023