На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання.
Екзаменаційну комісію, яка оцінювала спроектовані підприємства готельного господарства, очолював завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва» Віталій Корзун, а до складу комісії увійшли доценти кафедри Тетяна Іщенко і Віта Цирульнікова, старший викладач В’ячеслав Губеня. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, старшого викладача Олександра Люльки.
До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили різні типи підприємств готельного господарства: бізнес-готель, готель ділового призначення, туристичний готель, спортивно-оздоровчий готель, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, рекреаційний готель, апарт-готель, арт-готель, еко-готель, агроготель, пансіонат, готельний комплекс, флотель, мотель, місцем будівництва яких були обрані м. Київ, м. Одеса, м. Львів, м. Черкаси, м. Луцьк, м. Харків, м. Чернігів, м. Житомир, м. Мукачево Закарпатської області, м. Миргород Полтавської області, м. Бєлгород-Дністровський Одеської області, смт Верховина і с. Ясень Івано-Франківської області, м. Біла Церква і м. Бориспіль Київської області.
Магістранти підійшли відповідально та творчо до презентації своїх проектів, а також теоретичних і практичних досліджень із впровадження системи стратегічного менеджменту, сучасного інформаційного забезпечення, енергозберігаючих технологій, системи вітрової електрогенерації, джерел геліоенергії, аквакультури, анімалотерапії, апітерапії, спелеотерапії, балюсотерапії, сірководневої бальнео- та лікувальної терапії, агротехнологiї, криптовалюти, інноваційних релакс-послуг, розважальних і аюрведичних послуг, гастрономічних турів етнографічної кухні тощо. Запропоновані інноваційні розробки відповідають сучасним тенденціям індустрії гостинності.
Члени комісії оцінили високий рівень фундаментальних і спеціальних знань здобувачів вищої освіти, неординарність концепцій спроектованих ними закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, складність та трудомісткість проектів, обґрунтованість та виваженість організаційно-технологічних і техніко-економічних рішень.
Рішенням Екзаменаційної комісії 46 випускникам присвоєний освітній ступінь магістра з готельно-ресторанної справи. Вітаємо їх з успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти!