Н У Х Т

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

25 листопада 2020

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія).

Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження та інновації в органічній галузі.

Перший день заходу був присвячений рекомендаціям щодо покращення прозорості і конкурентоспроможності органічного насінництва та селекції й проводився у співпраці з міжнародним проєктом «LIVESEED. LIVESEED» (фінансується за програмою «Horizon-2020», яка триває з 2017 по 2021 рік).

Другий день заходу «Дні органічних інновацій» присвятили новій програмі ЄС з досліджень та інновацій «Horizon Europe», в рамках якої планується виділити 10 млрд євро на ціль «Харчування, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище».

Отримана інформація буде використана в навчальному процесі з підготовки фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

 

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
«Крижане серце»: незвичайна історія на movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Крижане серце» – один із найкращих мультфільмів в історії та знову володар Оскару (2013) був обраний для movie club здобувачами груп ГС-4-4 і ГС-4-4ск та викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук. Перед учасниками клубу постала казкова історія про двох сестер-принцес Ельзу та Анну. Ельза, що має здатність чаклувати х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Крижане серце»: незвичайна історія на movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 листопада 2023

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри

Після успішного захисту колективних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» здобувачі групи ПФБ-1-1М виявили бажання поділитися своїми враженнями: Марія Дзюба: «Як ми всі знаємо, важливими навичками для здобувача є робота в команді та презентація результатів. Самостійна робота з дисципліни «Природознавча мікробіологія» була націлена на р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри 29 грудня 2023

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект

Штучний інтелект так стрімко входить у наше повсякденне життя, що викликає багато протиріч щодо його корисності. Одразу виникають й інші питання: де його застосовують на благо; в яких сферах життя він став незамінним; та чи правда, що в сучасному житті без нього вже не обійтися, тощо? Щоб зрозуміти і дати відповіді, кафедра економіки і права і корп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект 25 жовтня 2023

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін – переможець конкурсу «Кращий сомельє України 2025» від Асоціації сомельє України sommelierua.info. Ігор – Шеф-сомельє елітного київського ресторану Catch Seafood Restaurant, топовий професіонал і випускник спеціальності 241 «Готельно-рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»! 26 лютого 2025