Н У Х Т

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

25 листопада 2020

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія).

Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження та інновації в органічній галузі.

Перший день заходу був присвячений рекомендаціям щодо покращення прозорості і конкурентоспроможності органічного насінництва та селекції й проводився у співпраці з міжнародним проєктом «LIVESEED. LIVESEED» (фінансується за програмою «Horizon-2020», яка триває з 2017 по 2021 рік).

Другий день заходу «Дні органічних інновацій» присвятили новій програмі ЄС з досліджень та інновацій «Horizon Europe», в рамках якої планується виділити 10 млрд євро на ціль «Харчування, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище».

Отримана інформація буде використана в навчальному процесі з підготовки фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

 

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma

18 квітня 2023 року відбулася лекція-вебінар «Ознайомлення з новаціями функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система)» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Customer Success компанії HURMA Олександра Скиба надала експертний огляд змін функц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma 20 квітня 2023

«Elsevier» підтримує українських науковців

Видавнича компанія «Elsevier» засуджує вторгнення Росії в Україну та приєднується до заклику негайно припинити вогонь аби захистити мирне населення та відновити мир. «Ми підтримуємо народ України та прагнемо підтримувати наших колег і дослідницькі й медичні спільноти, які постраждали від гуманітарної кризи, що розгортається», – йдеться в заяві на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Elsevier» підтримує українських науковців 28 березня 2022

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно

4 лютого 2025 року Навчально-науковий інститут харчових технологій запросив вступників 2025 року до себе на традиційні гостини. У кращих традиціях гостинності і з урахуванням сучасних викликів дирекція і кафедри інституту підготували цього дня кілька форматів спілкування зі вступниками – в університеті з проведенням навчально-пізнавального заняття...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно 05 лютого 2025

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали коледж ресторанного господарства НУХТ Із метою презентації спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріли заступник директора з навчальної роботи Микола Лобур, зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ 29 листопада 2019