Н У Х Т

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

14 липня 2021

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

Оприлюднена постанова Кабінету міністрів України, якою затверджені обсяги державного замовлення у 2021 році та перелік державних замовників на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних і робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів.

У зв’язку зі збільшенням кількості випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти була збільшена кількість державного замовлення на бюджетні місця, і загальний обсяг державного замовлення у 2021 році становить 188 тис. 938 фахівців.

Серед інших, держзамовлення на підготовку бакалаврів у закладах вищої освіти, що належать до сфери управління МОН, збільшене на галузі, за якими навчають у нашому університеті:

- «Автоматизація та приладобудування» на 26,99% (факультет автоматизації та комп’ютерних систем)
- «Механічна інженерія» на 17,73% (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
- «Хімічна та біоінженерія» на 9,43% (Навчально-науковий інститут харчових технологій і факультет біотехнології та екологічного контролю)
- «Природничі науки» на 6,45% (факультет біотехнології та екологічного контролю)
- «Електрична інженерія» на 6,37% (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
- «Інформаційні технології» на 5,57% (факультет автоматизації та комп’ютерних систем)

Також збільшена кількість бюджетних місць на підготовку магістрів на галузі, за якими ведеться підготовка в нашому університеті: «Механічна інженерія», «Електрична інженерія» (обидві – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого) і «Виробництво та технології» (Навчально-науковий інститут харчових технологій і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).           

Опублікований: 14-07-2021
Читайте також:
Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 лютого 2024

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021

Успішне навчання студентів і викладачів на Courserа продовжується

Два місяці поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування спонукають своїх студентів та особисто себе до навчання на навчальній платформі Coursera, яка пропонує безкоштовне навчання на корисних, пізнавальних, цікавих курсах від провідних університетів світу. Тому знову маємо позитивний результат. Цього разу радіємо успіхам студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне навчання студентів і викладачів на Courserа продовжується 26 травня 2020

Чітке уявлення про ГМО сформували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

«Генетично модифіковані організми (ГМО) – надія людства чи страшна помилка?», під такою назвою відбувся навчально-пізнавальний захід у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ. Викладач Валентина Абрамова мала за мету познайомити студентів із особливостями біології та технологіями створення химерних і трансгенних організмів, розг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чітке уявлення про ГМО сформували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 25 квітня 2018