Н У Х Т

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

14 july 2021

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

Оприлюднена постанова Кабінету міністрів України, якою затверджені обсяги державного замовлення у 2021 році та перелік державних замовників на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних і робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів.

У зв’язку зі збільшенням кількості випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти була збільшена кількість державного замовлення на бюджетні місця, і загальний обсяг державного замовлення у 2021 році становить 188 тис. 938 фахівців.

Серед інших, держзамовлення на підготовку бакалаврів у закладах вищої освіти, що належать до сфери управління МОН, збільшене на галузі, за якими навчають у нашому університеті:

- «Автоматизація та приладобудування» на 26,99% (факультет автоматизації та комп’ютерних систем)
- «Механічна інженерія» на 17,73% (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
- «Хімічна та біоінженерія» на 9,43% (Навчально-науковий інститут харчових технологій і факультет біотехнології та екологічного контролю)
- «Природничі науки» на 6,45% (факультет біотехнології та екологічного контролю)
- «Електрична інженерія» на 6,37% (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
- «Інформаційні технології» на 5,57% (факультет автоматизації та комп’ютерних систем)

Також збільшена кількість бюджетних місць на підготовку магістрів на галузі, за якими ведеться підготовка в нашому університеті: «Механічна інженерія», «Електрична інженерія» (обидві – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого) і «Виробництво та технології» (Навчально-науковий інститут харчових технологій і факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).           

Published on: 14-07-2021
Read also:
Вітаємо випускників магістерської програми «Менеджмент персоналу»!

17 січня 2025 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Магістр» Навчально-наукового інституту економіки і управління. Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають випускників освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»! Це справжня команда унікальних особистостей, яка має численн...

READ YOURSELF

Вітаємо випускників магістерської програми «Менеджмент персоналу»! 20 january 2025

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD

4 червня в університеті відбувся черговий публічний захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білоквмісної сировини» у разовій ...

READ YOURSELF

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD 07 june 2024

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

Вийшов збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми і сучасні технології виробництва продуктів харчування», яка відбулась у Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія). До збірника включені публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорів Віри Дробот, Віри Оболк...

READ YOURSELF

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії 08 april 2020

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

READ YOURSELF

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019