Н У Х Т

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

16 june 2020

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут про учасників наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології, які, не зважаючи на карантин, встигають не тільки вчитися на «відмінно», а ще й брати участь у конференціях. І цілком заслужено можуть похизуватися і точно себе похвалити за опубліковані тези, до написання яких взялися не тільки вже досвідчені аспіранти, магістранти і студенти 4-го курсу, а також і нове покоління біотехівців – студенти 3-го курсу.

Зокрема, результати роботи наймолодших науковців Олени Бахтій, Дар’ї Жалюк і Валентини Жданюк разом із матеріалами інших членів гуртка опубліковані у збірниках тез IIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технологія вирощування сільськогосподарських культур», ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Біотехнологія ХХІ століття» та «Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія».

Опубліковані результати науково-дослідної роботи молодих науковців і у збірнику конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», де свою роботу представила Анна Зварич; матеріалах конференцій «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2020», «Молодь і поступ біології», «Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації». У збірниках вказаних конференцій опубліковані роботи здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології, магістрів Юлії Лазюки, Марини Ярош, Катерини Солошенко, Назара Видасова та інших.

Звичайно, усі ці публікації не були б можливі без наукових наставників, викладачів кафедри Тетяни Пирог, Оксани Скроцької, Світлани Тетеріної, Вікторії Красінько, Наталії Грегірчак, які встигали, як мотивувати студентів на їх написання, так і редагувати написані праці.

Тож, підсумовуючи, з гордістю можна сказати: усі вони – молодці!

Published on: 16-06-2020
Read also:
Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 відбувся захист дисертаційної роботи «Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним. Науковий консультант – професор,...

READ YOURSELF

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 april 2021

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти акредитувало освітню програму університету «Хімічна технологія»

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розглянуло на своєму засіданні акредитаційну справу щодо акредитації в нашому університеті освітньої програми «Хімічна технологія» і прийняло рішення акредитувати освітню програму. Рішення приймалося на підставі звіту експертної групи, утвореної для проведення акредитаційної експертизи, і р...

READ YOURSELF

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти акредитувало освітню програму університету «Хімічна технологія» 22 july 2020

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv»

Навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи – це можливість проходження практики для студентів у найкращих готелях України, одним із яких є ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології», п’ятизірковий готель «Хаятт Ріджинсі», м. Київ (Hyatt Regency Kyiv). У зв’язку з цим та для поглиблення подальшої співпраці між кафедрою і провідним підприємством доце...

READ YOURSELF

Практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у п’ятизірковому готелі «Hyatt Regency Kyiv» 13 march 2019

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019