Н У Х Т

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

16 june 2020

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут про учасників наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології, які, не зважаючи на карантин, встигають не тільки вчитися на «відмінно», а ще й брати участь у конференціях. І цілком заслужено можуть похизуватися і точно себе похвалити за опубліковані тези, до написання яких взялися не тільки вже досвідчені аспіранти, магістранти і студенти 4-го курсу, а також і нове покоління біотехівців – студенти 3-го курсу.

Зокрема, результати роботи наймолодших науковців Олени Бахтій, Дар’ї Жалюк і Валентини Жданюк разом із матеріалами інших членів гуртка опубліковані у збірниках тез IIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технологія вирощування сільськогосподарських культур», ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Біотехнологія ХХІ століття» та «Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія».

Опубліковані результати науково-дослідної роботи молодих науковців і у збірнику конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», де свою роботу представила Анна Зварич; матеріалах конференцій «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2020», «Молодь і поступ біології», «Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації». У збірниках вказаних конференцій опубліковані роботи здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології, магістрів Юлії Лазюки, Марини Ярош, Катерини Солошенко, Назара Видасова та інших.

Звичайно, усі ці публікації не були б можливі без наукових наставників, викладачів кафедри Тетяни Пирог, Оксани Скроцької, Світлани Тетеріної, Вікторії Красінько, Наталії Грегірчак, які встигали, як мотивувати студентів на їх написання, так і редагувати написані праці.

Тож, підсумовуючи, з гордістю можна сказати: усі вони – молодці!

Published on: 16-06-2020
Read also:
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020/2021 навчальному році. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 59 робіт із 26 закладів вищої ос...

READ YOURSELF

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р. 30 march 2021

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока

27 травня 2025 року за ініціативи кафедри технології молока і молочних продуктів відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: Сучасні тренди та орієнтири». До заходу долучилися понад 150 учасників – керівники асоціацій і спілок, керівники і працівники молокопереробних ...

READ YOURSELF

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока 28 may 2025

НУХТ – на «Кропива Fest»

Яскравою подією завершилася цьогорічна весна для наших студентів. 31 травня студентська рада університету, здобувачі освіти різних інститутів і факультетів та солісти Студії естрадного співу разом із фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку долучилися до фестивалю волонтерської єдності й підтримки «Кропива Fest...

READ YOURSELF

НУХТ – на «Кропива Fest» 02 june 2025

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

READ YOURSELF

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 june 2021