Н У Х Т

Фінішували захисти магістерських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

23 february 2022

Фінішували захисти магістерських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Роботу Екзаменаційних комісій очолив голова Об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко. До складу комісій також увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорки Вікторія Дорохович та Юлія Камбулова, гарантка освітньої програми, доцентка Олена Білик. Секретарями комісій були призначені доцентка Анастасія Шевченко та старша викладачка Юлія Звягінцева-Семенець.

У кваліфікаційних роботах, представлених до захисту, здобувачі навели результати досліджень впливу різних видів рослинної сировини та харчових добавок на якість кондитерських і хлібобулочних виробів. У результаті проведених досліджень були  обґрунтовані та розроблені різноманітні рецептури виробів підвищеної харчової цінності, з підвищеним вмістом корисних нутрієнтів і зниженої калорійності. У кваліфікаційних роботах було обґрунтоване впровадження нових виробів на підприємствах галузі. У кожній роботі були представлені публікації у збірниках тез конференцій та у наукових фахових виданнях.

Голова Екзаменаційної комісії Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт.

Під час захистів здобувачі впевнено відповідали на поставлені комісією запитання. За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр». Колектив кафедри вітає здобувачів із захистом і бажає успіхів та наснаги у професійній діяльності.

Published on: 23-02-2022
Read also:
Erasmus – new experience, emotions and opportunities

Магістрантка освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Олександра Васильєва розпочала навчання на факультеті фізико-математичних і природничих наук Інституту біології у Щецині (Польща) за програмою міжнародної мобільності Erasmus+. Спочатку для всіх учасників обміну провели вітальну сесіє з представниками університету, де озна...

READ YOURSELF

Erasmus – new experience, emotions and opportunities 31 october 2024

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною ...

READ YOURSELF

На практику до своїх здобувачів 08 december 2023

НУХТ – у рейтингу SCImago-2022!

Лабораторія SCImago опублікувала черговий випуск міжнародного рейтингу The SCImago Institutions Rankings 2022 – найбільшого міжнародного рейтингу навчально-наукових інституцій світу, в якому рейтингова позиція закладу вищої освіти чи дослідницької установи визначається здебільшого на основі публікацій у виданнях, що індексуються у базі даних науков...

READ YOURSELF

НУХТ – у рейтингу SCImago-2022! 15 april 2022