Н У Х Т

Фінішували захисти магістерських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

23 february 2022

Фінішували захисти магістерських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Роботу Екзаменаційних комісій очолив голова Об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко. До складу комісій також увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорки Вікторія Дорохович та Юлія Камбулова, гарантка освітньої програми, доцентка Олена Білик. Секретарями комісій були призначені доцентка Анастасія Шевченко та старша викладачка Юлія Звягінцева-Семенець.

У кваліфікаційних роботах, представлених до захисту, здобувачі навели результати досліджень впливу різних видів рослинної сировини та харчових добавок на якість кондитерських і хлібобулочних виробів. У результаті проведених досліджень були  обґрунтовані та розроблені різноманітні рецептури виробів підвищеної харчової цінності, з підвищеним вмістом корисних нутрієнтів і зниженої калорійності. У кваліфікаційних роботах було обґрунтоване впровадження нових виробів на підприємствах галузі. У кожній роботі були представлені публікації у збірниках тез конференцій та у наукових фахових виданнях.

Голова Екзаменаційної комісії Олександр Васильченко відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт.

Під час захистів здобувачі впевнено відповідали на поставлені комісією запитання. За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр». Колектив кафедри вітає здобувачів із захистом і бажає успіхів та наснаги у професійній діяльності.

Published on: 23-02-2022
Read also:
Вітчизняні інноваційні технології – зарубіжному загалу!

Нині головний тренд в упаковці, ознака здорового тону – її екологічність. Пропонуємо вашій увазі свіжу статтю у німецькому журналі Neue Verpackung про новий пакувальний матеріал на основі паперу з водорозчинним полімерним покриттям, який повторно переробляється разом із іншим паперовими матеріалами.  Автори статті – перший заступник директора комп...

READ YOURSELF

Вітчизняні інноваційні технології – зарубіжному загалу! 07 february 2025

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили…

У межах вивчення дисципліни «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна) здобувачі групи ХЕ-2-7 разом із асистенткою Анною Логіновою та доценткою Оксаною Вашекою побували на виїзному лабораторному занятті-екскурсії на броварні «BeerMaster Brevery». Заняття проводив випускник нашого універ...

READ YOURSELF

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили… 24 march 2025

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчанн...

READ YOURSELF

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи 08 may 2020

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

READ YOURSELF

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 may 2020