Н У Х Т

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

24 may 2021

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

До здобувачів вищої освіти 2-4 курсів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» завітали головна фахівчиня центру професійного навчання ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Тетяна Тростянець і фахівець центру професійного навчання Володимир Калашніков. До зустрічі, що відбулася у форматі zoom-конференції, долучилися завідувач кафедри електропостачання та енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Балюта, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич.

Гості розповіли нашим студентам про переваги здобуття дуальної освіти в ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі». Учасники зустрічі переглянули відеофільм, де один із учасників програми поділився своїм досвідом здобуття дуальної освіти, а також ознайомилися з презентацією про діяльність компанії, структуру підрозділів, відкриті вакансії для студентів, зарплатню, соціальний пакет, кар’єрний ріст та інше. 

У 2021/22 році 5-6 студентів нашого навчального закладу зможуть поєднувати заняття з роботою на київському підприємстві. За свою працю студенти отримуватимуть зарплатню, матимуть медстраховку, а після завершення навчання за бажанням продовжать працювати за спеціальністю. Головна перевага дуального навчання в тому, що воно передбачає 70% практики на підприємстві та 30% теорії в навчальному закладі. Після закінчення навчання студенти повністю адаптовані до умов виробництва, мають відповідну кваліфікацію та досвід.

Зустріч відбулася у дружній атмосфері, представники підприємства дали ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли у студентів.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Тростянець і Володимиру Калашнікову за інформативну й корисну зустріч і сподівається на подальшу співпрацю.

Published on: 24-05-2021
Read also:
Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі

Протягом 11-23 березня 2019 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Красуля, Алла Тимчук і Олена Онопрійчук пройшли наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» у Вищому Семінаріумі Духовному Університету С. Вишинського у Варшаві (Польща). Стажування було організоване Вищим Семіна...

READ YOURSELF

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі 28 march 2019

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

Триває робота постерних сесій 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року учасниками постерної сесії «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» стали молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальнос...

READ YOURSELF

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ 26 april 2022

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

Здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» (спеціальність 051 «Економіка») Марія Демчихіна повернулася з навчання у Греції за програмою Erasmus+, яке поєднало академічний розвиток, культурний обмін і нові знайомства. Програма дала здобувачці можливість зануритися в міжнародне середовище, удосконалити знання за...

READ YOURSELF

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+ 05 february 2025

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі ча...

READ YOURSELF

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах 25 october 2024