Н У Х Т

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

24 may 2021

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

До здобувачів вищої освіти 2-4 курсів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» завітали головна фахівчиня центру професійного навчання ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Тетяна Тростянець і фахівець центру професійного навчання Володимир Калашніков. До зустрічі, що відбулася у форматі zoom-конференції, долучилися завідувач кафедри електропостачання та енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Балюта, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич.

Гості розповіли нашим студентам про переваги здобуття дуальної освіти в ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі». Учасники зустрічі переглянули відеофільм, де один із учасників програми поділився своїм досвідом здобуття дуальної освіти, а також ознайомилися з презентацією про діяльність компанії, структуру підрозділів, відкриті вакансії для студентів, зарплатню, соціальний пакет, кар’єрний ріст та інше. 

У 2021/22 році 5-6 студентів нашого навчального закладу зможуть поєднувати заняття з роботою на київському підприємстві. За свою працю студенти отримуватимуть зарплатню, матимуть медстраховку, а після завершення навчання за бажанням продовжать працювати за спеціальністю. Головна перевага дуального навчання в тому, що воно передбачає 70% практики на підприємстві та 30% теорії в навчальному закладі. Після закінчення навчання студенти повністю адаптовані до умов виробництва, мають відповідну кваліфікацію та досвід.

Зустріч відбулася у дружній атмосфері, представники підприємства дали ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли у студентів.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Тростянець і Володимиру Калашнікову за інформативну й корисну зустріч і сподівається на подальшу співпрацю.

Published on: 24-05-2021
Read also:
Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

READ YOURSELF

Традиції благодійності маркетологів 14 february 2019

Ювілейна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

1-2 червня 2023 р. на базі університету відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку», організована кафедрою екології та екоменеджменту у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE), Стратегія відновл...

READ YOURSELF

Ювілейна конференція «Європейські виміри сталого розвитку» 07 june 2023

Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ

На базі спорткомплексу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулися змагання з плавання у рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ЗВО ІІІ-ІV р.а., які розташовані на території Голосіївського району. Команда нашого університету у складі старшого викладача кафедри фізичного виховання Наталії М...

READ YOURSELF

Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ 09 january 2020

До університету завітали провідні фахівці-медики

29 вересня в нашому університеті побували директор Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», доктор медичних наук, професор Ілля Ємець, завідувач відділення профілактичної діабетології Інституту ендокринології та обміну речовин імені В. П. Комісаренка НАМН України, член-кореспондент НА...

READ YOURSELF

До університету завітали провідні фахівці-медики 29 september 2021