Н У Х Т

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

24 травня 2021

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

До здобувачів вищої освіти 2-4 курсів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» завітали головна фахівчиня центру професійного навчання ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Тетяна Тростянець і фахівець центру професійного навчання Володимир Калашніков. До зустрічі, що відбулася у форматі zoom-конференції, долучилися завідувач кафедри електропостачання та енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Балюта, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич.

Гості розповіли нашим студентам про переваги здобуття дуальної освіти в ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі». Учасники зустрічі переглянули відеофільм, де один із учасників програми поділився своїм досвідом здобуття дуальної освіти, а також ознайомилися з презентацією про діяльність компанії, структуру підрозділів, відкриті вакансії для студентів, зарплатню, соціальний пакет, кар’єрний ріст та інше. 

У 2021/22 році 5-6 студентів нашого навчального закладу зможуть поєднувати заняття з роботою на київському підприємстві. За свою працю студенти отримуватимуть зарплатню, матимуть медстраховку, а після завершення навчання за бажанням продовжать працювати за спеціальністю. Головна перевага дуального навчання в тому, що воно передбачає 70% практики на підприємстві та 30% теорії в навчальному закладі. Після закінчення навчання студенти повністю адаптовані до умов виробництва, мають відповідну кваліфікацію та досвід.

Зустріч відбулася у дружній атмосфері, представники підприємства дали ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли у студентів.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Тростянець і Володимиру Калашнікову за інформативну й корисну зустріч і сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 24-05-2021
Читайте також:
Команда студентів НУХТ «Unity» познайомилася з агрорішеннями зі світової стартап-столиці

Наші студенти талановиті в усьому. Прагнення до пізнання нового, поєднане з вивченим в університеті та незаангажованістю думок, підтримка викладачів плюс креативність і дрібка везіння – і у підсумку перемога з-поміж 200 претендентів у хакатоні Student Agritech Challenge й головний приз – поїздка до одного з інноваційних парків Ізраїлю. Переможці в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда студентів НУХТ «Unity» познайомилася з агрорішеннями зі світової стартап-столиці 11 липня 2018

Постійно діюча книжкова виставка розпочала роботу у Науково-технічній бібліотеці університету

Друга світова війна, яка тривала з 1939 р. до 1945 р., стала найжорстокішим і найкривавішим воєнним конфліктом в історії людства. Для України друга світова війна – національна трагедія, адже наша країна понесла надзвичайні втрати внаслідок війни. Загалом втрати України склали 8-10 млн. осіб. Внаслідок бойових дій постраждали понад 700 міст і містеч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійно діюча книжкова виставка розпочала роботу у Науково-технічній бібліотеці університету 16 січня 2019

Академічна доброчесність – пріоритет освітньої діяльності кафедри готельно-ресторанної справи

Традиційно на початку нового навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справипроведено дружнюонлайн-зустрічзі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання. Тема зустрічі – академічна етика. Ми пам'ятаємо, що етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – пріоритет освітньої діяльності кафедри готельно-ресторанної справи 19 вересня 2023

Методичні семінари кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У ході методичних семінарів викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки ознайомили слухачів із практичними можливостями спеціалізованих лабораторій. Спікерами виступили завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна, проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, доцент кафедри Володимир Костін. Наявне лабораторне обладнання допомагає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичні семінари кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 березня 2024