Н У Х Т

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався профорієнтаційний марафон

10 вересня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочався профорієнтаційний марафон

З початком нового навчального року на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) традиційно стартує і профорієнтаційна робота. Адже учні випускних класів стають на фінішну пряму на шляху до атестату, а це означає – постають перед вибором майбутньої професії. Як ніхто переймаються цим вибором батьки майбутніх вступників. Саме з метою ознайомлення батьків старшокласників із можливістю опанування сучасних спеціальностей у нашому університеті профорієнтаційна команда кафедри БТМ відвідує вересневі батьківські збори. Цього разу відвідати такий захід викладачів запросили до середньої загальноосвітньої школи № 170. Минулої осені вони відвідали з профорієнтаційним уроком старшокласників цієї школи (http://btmb.com.ua/proforientatsiynyy-desant-nanosyt-novyy-udar), а рік потому – зустрілися з батьками.

До зборів, на яких зібралися батьки учнів 9-11 класів, долучилися доцент Світлана Тетеріна та асистент Тетяна Белемець. У межах наданого регламенту Світлана Миколаївна ознайомила присутніх із особливостями основних професійних спрямувань, за якими здійснюють підготовку випускові кафедри НУХТ, факультету біотехнології та екологічного контролю зокрема; наголосила на наявності в університеті всіх необхідних ресурсів для підготовки конкурентоспроможних висококласних фахівців; запросила присутніх відвідати університет у Дні відкритих дверей. Усім присутнім запропонували відвідати кафедру БТМ з екскурсією з метою детальнішого знайомства з педагогічним складом, студентами та матеріальним оснащенням лабораторій. Крім того, під час виступу були окреслені можливості отримання додаткових балів випускниками підготовчих курсів НУХТ і переможцями спеціалізованих олімпіад на базі нашого вишу. Усі зацікавлені отримали докладні інформаційні матеріали.

Колектив кафедри щиро вдячний дирекції школи в особі заступника директора з виховної роботи Інни Купрій за співпрацю!

Опублікований: 10-09-2018
Читайте також:
Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 та 28 травня відбулися онлайн-консультації завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олександри Нєміріч з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Під час консультацій здобувачі були озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 травня 2020

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня старшокласники, студенти коледжів і технікумів та їх батьки могли отримати відповіді на хвилюючі питання стосовно отримання вищої освіти, завітавши до нашого університету на День відкритих дверей. Щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього, колективи навчально-наукових інститутів, факультетів і студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ 25 січня 2020

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями. Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 03 червня 2020

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ відбувся семінар-тренінг із питань впровадження та актуалізації систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів. На семінарі навчались 20 працівників із 10 підприємств та організацій олійножирової, м’ясопереробної та хлібопекарної галузей. Категорії учасників семінару - від заступників д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів 11 січня 2019