Н У Х Т

Вступники до магістратури зараховані на бюджет

01 вересня 2025

Вступники до магістратури зараховані на бюджет

Вступники до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет і виконали вимоги Правил прийому, зараховані на навчання. Відповідні накази сьогодні підписав ректор Олександр Шевченко.

Вступники, які не виконали вимоги – не підтвердили вибір навчального закладу та не підписали договори про навчання, втратили право на зарахування на бюджет у цьому році і зможуть вступити до магістратури тільки на контрактну форму навчання.

Термін зарахування вступників на місця за кошти фізичних та юридичних осіб в нашому університеті – не пізніше 2 вересня. Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення вступників, зарахованих на контракт, відбудеться 3 вересня.

Також на контракт можна буде вступити під час додаткового набору, який в НУХТ триватиме з 10 до 30 вересня.

Навчання магістрантів 2025 року вступу денної форми навчання розпочнеться 3 вересня за розкладом занять.

Опублікований: 01-09-2025
Читайте також:
Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у онлайн-тренінгу «Перелік допоміжних речовин, продуктів та методів». Мета заходу – навчання операторів, громадських об'єднань і надавачів послуг в органічному секторі України щодо вимог органічного законодавства України та органічного регулювання ЄС ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допоміжні речовини в органічному виробництві: викладачі знайомляться із законодавчими вимогами 15 лютого 2024

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

Підсумковою ланкою підготовки фахівців є практична підготовка. Метою професійної та переддипломної практик є поглиблення знань, одержаних здобувачами під час вивчення спеціальних дисциплін, ознайомлення з технологією виробництва і основним та допоміжним обладнанням, вивчення виробничої та господарської діяльності підприємства, а також збір матеріал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна» 22 жовтня 2021

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, оч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю 20 лютого 2019