Активне співробітництво з профільними підприємствами триває. Приємно, що наші випускники не забувають альма матер і охоче долучаються до навчального процесу.
Нещодавно першокурсники-бакалаври Навчально-наукового інституту харчових технологій у межах вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster, розташовану в ТРЦ «Respublika».
Тут їх гостинно зустрів і детально ознайомив здобувачів освіти з усіма етапами виробництва випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нині – головний технолог пивоварні Олександр Руденко.
Першокурсники оглянули обладнання, дізналися про параметри відбору сировини і контроль якості готового продукту. А найцікавішим моментом виїзного заняття стала дегустація хмільного напою, у ході якої майбутні технологи вчилися визначати органолептичні показники продукту.