На засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів атестували аспірантів.
Презентації результатів наукових досліджень представили Оксана Дорожинська на тему «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрі», Марія Грицевіч на тему «Дослідження реологічних та структурно-механічних показників тістових мас та готових виробів», Інна Гетьман на тему «Використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в різних видах хлібних виробів».
У своїх доповідях аспірантки представили результати прикладних досліджень і навели інформацію щодо опублікованих друкованих праць, затвердженої нормативної документації.
Також звітували про поведені дослідження аспіранти першого року навчання Марія Блаженко та Максим Закржевський.
Доповіді викликали жваву дискусію та обговорення представлених результатів.
Бажаємо молодим науковцям успішних досліджень і підготовки до захисту дисертацій.