Н У Х Т

Атестація аспірантів

18 травня 2022

Атестація аспірантів

На засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів атестували аспірантів.

Презентації результатів наукових досліджень представили Оксана Дорожинська на тему «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрі», Марія Грицевіч на тему «Дослідження реологічних та структурно-механічних показників тістових мас та готових виробів», Інна Гетьман на тему «Використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в різних видах хлібних виробів». 

У своїх доповідях аспірантки представили результати прикладних досліджень і навели інформацію щодо опублікованих друкованих праць, затвердженої нормативної документації.

Також звітували про поведені дослідження аспіранти першого року навчання Марія Блаженко та Максим Закржевський.

Доповіді викликали жваву дискусію та обговорення представлених результатів.

Бажаємо молодим науковцям успішних досліджень і підготовки до захисту дисертацій.

Опублікований: 18-05-2022
Читайте також:
Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками

Молоді науковці гуртка «BIOTECH» не втрачають нагоди поділитися із широким загалом результатами своїх досліджень. Тож взяли участь у VIII Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Біотехнологія: звершення та надії», яка працювала поза межами Національного університету харчових технологій. Свої здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення наукової скарбниці «BIOTECH» черговими здобутками 02 грудня 2019

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Наставники кафедри готельно-ресторанної справи організовують пізнавально-культурні позанавчальні заходи для студентів своїх академічних груп. Так, наставники груп ГС-2-6 і ГС-1-6, доцент кафедри Лариса Шаран і асистент Юлія Мирошник разом зі студентами відвідали п’ятизірковий готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі історичного Под...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 червня 2019

Розширюємо академічну співпрацю

Активна й плідна співпраця нашого університету з вітчизняними і зарубіжними закладами вищої освіти триває. Наразі до кола наших партнерів уже офіційно додався ще один добрий друг – Львівський національний університет імені Івана Франка, з яким днями була укладена угода про співпрацю. Угодою передбачено на засадах партнерства, взаємовигоди та спіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо академічну співпрацю 28 листопада 2023

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021