Н У Х Т

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

20 листопада 2018

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

17 листопада 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Лоза ознайомила присутніх із технологією десертів для закладів ресторанного господарства.

Цього дня гості кафедри дізналися секрети приготування легкого і повітряного тірамісу та дієтичного десерту манго-чіа. У рецептурі тірамісу талановитий кондитер використала обов’язковий інгредієнт – сир маскарпоне і свіже змелену каву для аромату й авторську родзинку – солону карамель. Десерт манго-чіа був приготований на основі низькожирного кисломолочного сиру з функціональним інгредієнтом, насіння чіа, і пюре манго для неймовірного смаку. Для подачі Тетяна Лоза використала популярний французький спосіб – vere (у бокалі, стакані), а оздоблювала декором на основі чорного шоколаду, з технікою виготовлення якого кондитер ознайомила присутніх.

Не лише майбутні вступники були залучені до процесу приготування, а й їхні батьки. Тато однієї з абітурієнток асистував кондитеру на всіх технологічних етапах, а також під час оздоблення і оформлення веринів (десертів у скляному посуді). Звісно, ніхто не залишився байдужим до десертів після дегустації. Ексклюзивний кондитерський майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей проходив у приємній творчій атмосфері.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитій випускниці Тетяні Лозі за те, що надихає вступників обирати для здобуття вищої освіти наш університет.

Опублікований: 20-11-2018
Читайте також:
Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

14 травня відбулося чергове планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з допомогою платформи zoom. Під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного обговорювалися і вирішувалися нагальні питання підготовки до успішного завершення навчального року. Зокрема, колектив обговорив: поточний контроль дистанційної форми навчання з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 травня 2020

Ази започаткування власної справи опановують студенти нашого навчально-наукового комплексу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках відкритого засідання гуртка «Клуб менеджерів» відбувся конкурс-презентація бізнес-планів студентів спеціальності «Організація виробництва»  в номінації «Студентські ініціативи». Ініціаторами та організаторами  заходу стали викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Ніна Білик, Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ази започаткування власної справи опановують студенти нашого навчально-наукового комплексу 23 лютого 2017

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика

7 травня 2024 р. HR director at U Trust Insuarnce Agency LLC, IIBA member Павло Ятченко прочитав для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» гостьову лекцію «Using the business analysis core concept model (BACCM) as a conceptual framework for business analysis». Павло працює на поса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні моделі бізнес-аналізу: теорія і практика 08 травня 2024

Ювілейний, 140-й випуск

У свій ювілейний рік Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ у великий світ випустив 109 фахових молодших бакалаврів з менеджменту, маркетингу, харчових технологій, комп’ютерних наук, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, а також спеціалістів із галузевого машинобудування, серед яких 7 випускників отримали дипломи з відзнакою....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейний, 140-й випуск 15 липня 2024