Н У Х Т

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

20 листопада 2018

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

17 листопада 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Лоза ознайомила присутніх із технологією десертів для закладів ресторанного господарства.

Цього дня гості кафедри дізналися секрети приготування легкого і повітряного тірамісу та дієтичного десерту манго-чіа. У рецептурі тірамісу талановитий кондитер використала обов’язковий інгредієнт – сир маскарпоне і свіже змелену каву для аромату й авторську родзинку – солону карамель. Десерт манго-чіа був приготований на основі низькожирного кисломолочного сиру з функціональним інгредієнтом, насіння чіа, і пюре манго для неймовірного смаку. Для подачі Тетяна Лоза використала популярний французький спосіб – vere (у бокалі, стакані), а оздоблювала декором на основі чорного шоколаду, з технікою виготовлення якого кондитер ознайомила присутніх.

Не лише майбутні вступники були залучені до процесу приготування, а й їхні батьки. Тато однієї з абітурієнток асистував кондитеру на всіх технологічних етапах, а також під час оздоблення і оформлення веринів (десертів у скляному посуді). Звісно, ніхто не залишився байдужим до десертів після дегустації. Ексклюзивний кондитерський майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей проходив у приємній творчій атмосфері.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитій випускниці Тетяні Лозі за те, що надихає вступників обирати для здобуття вищої освіти наш університет.

Опублікований: 20-11-2018
Читайте також:
Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Новий досвід використання програмних засобів

Викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професорка Людмила Кривопляс-Володіна та доцентка Анастасія Деренівська успішно пройшли підвищення кваліфікації за темою «Використання MS Forms та Google Forms для анкетування та тестування студентів». Вони отримали новий досвід із використання програмних засобів для проведення онлайн-опитувань...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід використання програмних засобів 17 травня 2024

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті

5-6 листопада 2019 р. в університеті відбудеться VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Вона працюватиме у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті 13 серпня 2019

Профорієнтаційний рейд Україною

Три дні поспіль – 17, 18, 19 квітня 2019 року наш університет був запрошений на Ярмарки професій, які працювали в центрах зайнятості у містах Чернігів, Бровари та Ірпінь. На виконання Програми профорієнтаційної орієнтації  молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей у 2019 році і з метою формування у молоді адекватного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний рейд Україною 20 квітня 2019