Н У Х Т

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

28 березня 2024

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар, який провів генеральний директор, голова Об'єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко. Тема семінару – «Виклики до хлібопекарської галузі під час воєнного стану в країні».

До семінару долучились викладачі кафедри, здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», викладачі та здобувачі Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ.

На сьогоднішній день перед хлібопекарською галуззю поставлено багато викликів, які були обумовлені карантинними обмеженнями та початком повномасштабного вторгнення. У першу чергу це торкнулося демографічної ситуації в країні та формування попиту на хлібобулочні вироби, обсяги виробництва продукції. Не зважаючи на величезні труднощі в деяких регіонах, фахівці хлібопекарської галузі України працюють не покладаючи рук, забезпечуючи населення свіжим хлібом. Звичайно, що такі події вплинули на формування асортименту виробів на підприємствах, про що сказав фахівець.

У своїй доповіді Олександр Васильченко сформулював основні проблеми, що постали перед хлібопекарською галуззю за останні роки та навів приклади вирішення складних ситуацій. Було зауважено, що поряд із проблемами забезпечення енергоресурсами, постала проблема забезпечення підприємств галузі якісним борошном. Фахівець також звернув увагу на собівартість продукції та рентабельність виробництва в умовах сьогодення.

На завершення Олександр Васильченко відповів на всі запитання, які виникли в учасників семінару.

Колектив кафедри дякує шановному Олександру Васильченку за приділений час і такий цікавий семінар, за постійну підтримку у підготовці молодих фахівців для хлібопекарської галузі, бажає наснаги та успіхів у професійній діяльності.

Опублікований: 28-03-2024
Читайте також:
Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників

Практична підготовка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми «Харчові технології». Вона відіграє важливу роль у підготовці майбутніх спеціалістів, адже дозволяє здобувачам освіти посилити формування своїх професійних навичок, здобути практичний досвід, зрозуміти потреби ринку праці та краще підготуватися до майбутньої кар’єри на підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників 07 грудня 2023

Випускники сертифікатної програми «Моделювання та реінжиніринг бізнес-процесів» отримали сертифікати про успішне завершення навчання

Із жовтня 2016 року в нашому університеті було започатковане навчання за сертифікатними програмами. Унікальні інноваційні навчальні комплекси, розроблені нашими висококваліфікованими фахівцями, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні. Навчання за кожною з програм тривало протя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Моделювання та реінжиніринг бізнес-процесів» отримали сертифікати про успішне завершення навчання 10 січня 2017

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Гостьовим лекціям у форматі вебінарів властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність, коли фахівець ділиться досвідом, а слухачі задають питання і гість відповідає на них. У продовження такої практики, за ініціативи завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професора Василя Пасічного та гарантки освітньої програми «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція про українське крафтове виробництво на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 17 квітня 2023