Н У Х Т

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

28 березня 2024

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар, який провів генеральний директор, голова Об'єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко. Тема семінару – «Виклики до хлібопекарської галузі під час воєнного стану в країні».

До семінару долучились викладачі кафедри, здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», викладачі та здобувачі Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ.

На сьогоднішній день перед хлібопекарською галуззю поставлено багато викликів, які були обумовлені карантинними обмеженнями та початком повномасштабного вторгнення. У першу чергу це торкнулося демографічної ситуації в країні та формування попиту на хлібобулочні вироби, обсяги виробництва продукції. Не зважаючи на величезні труднощі в деяких регіонах, фахівці хлібопекарської галузі України працюють не покладаючи рук, забезпечуючи населення свіжим хлібом. Звичайно, що такі події вплинули на формування асортименту виробів на підприємствах, про що сказав фахівець.

У своїй доповіді Олександр Васильченко сформулював основні проблеми, що постали перед хлібопекарською галуззю за останні роки та навів приклади вирішення складних ситуацій. Було зауважено, що поряд із проблемами забезпечення енергоресурсами, постала проблема забезпечення підприємств галузі якісним борошном. Фахівець також звернув увагу на собівартість продукції та рентабельність виробництва в умовах сьогодення.

На завершення Олександр Васильченко відповів на всі запитання, які виникли в учасників семінару.

Колектив кафедри дякує шановному Олександру Васильченку за приділений час і такий цікавий семінар, за постійну підтримку у підготовці молодих фахівців для хлібопекарської галузі, бажає наснаги та успіхів у професійній діяльності.

Опублікований: 28-03-2024
Читайте також:
Доцент кафедри готельно-ресторанної справи познайомила магістрантів із особливостями планування фонду заробітної плати готельних підприємств

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Тетяни Нікітіної з навчальної дисципліни «Управління готельним бізнесом» на тему: «Персонал та оплата праці. Розробка плану з праці готелю». Викладач розглянула з магістрантами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи познайомила магістрантів із особливостями планування фонду заробітної плати готельних підприємств 31 жовтня 2018

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ 27 лютого 2017

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club

Сьогодні науковці приділяють багато уваги життю на інших планетах. І, напевно, кожний із нас запитував себе: «До відкриття яких горизонтів скеровує нас наука?». Щоб відповісти студенти збірної групи ТІ-1-8+9 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь обрали фільм «Інтерстеллар». Сюжет із самого початку зан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club 08 грудня 2021

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»). «Food and Health Innovation in Ukraine» –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці 21 листопада 2022