Н У Х Т

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

16 червня 2020

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут про учасників наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології, які, не зважаючи на карантин, встигають не тільки вчитися на «відмінно», а ще й брати участь у конференціях. І цілком заслужено можуть похизуватися і точно себе похвалити за опубліковані тези, до написання яких взялися не тільки вже досвідчені аспіранти, магістранти і студенти 4-го курсу, а також і нове покоління біотехівців – студенти 3-го курсу.

Зокрема, результати роботи наймолодших науковців Олени Бахтій, Дар’ї Жалюк і Валентини Жданюк разом із матеріалами інших членів гуртка опубліковані у збірниках тез IIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технологія вирощування сільськогосподарських культур», ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Біотехнологія ХХІ століття» та «Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія».

Опубліковані результати науково-дослідної роботи молодих науковців і у збірнику конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», де свою роботу представила Анна Зварич; матеріалах конференцій «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2020», «Молодь і поступ біології», «Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації». У збірниках вказаних конференцій опубліковані роботи здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології, магістрів Юлії Лазюки, Марини Ярош, Катерини Солошенко, Назара Видасова та інших.

Звичайно, усі ці публікації не були б можливі без наукових наставників, викладачів кафедри Тетяни Пирог, Оксани Скроцької, Світлани Тетеріної, Вікторії Красінько, Наталії Грегірчак, які встигали, як мотивувати студентів на їх написання, так і редагувати написані праці.

Тож, підсумовуючи, з гордістю можна сказати: усі вони – молодці!

Опублікований: 16-06-2020
Читайте також:
Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет. У електронному кабінеті статус заяв вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)». Також, навпроти заяви, за якою вступник рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет 04 серпня 2023

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2025

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів

Колектив авторів, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ Олег Кузьмін підготували навчальний посібник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів 30 червня 2022

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 січня 2024