Н У Х Т

Захисти кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

18 лютого 2021

Захисти кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

16 та 17 лютого відбулися успішні захисти дипломних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Екзаменаційну комісію очолила докторка технічних наук, заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН Ірина Романчук. Члени комісії – директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, доцентка цієї ж кафедри Олена Грек. Секретарка – доцента Олена Красуля.

На захисти завітали представники роботодавців, зокрема спеціалістка з підбору і залучення персоналу компанії  «PepsiCo Україна» Юлія Орлівська та фахівчині французької компанії «Лакталіс-Україна» Світлана Руденко і Олена Шапар.

Випускники отримали інформацію про можливості стажування та працевлаштування на молокопереробних підприємствах цих компаній. За результатами спілкування роботодавців із представниками кафедри була досягнута домовленість про розширення можливостей практичної підготовки здобувачів вищої освіти.

Випускники магістратури продемонстрували високий рівень знань, необхідний для їхньої подальшої успішної кар’єри в установах і на підприємствах галузі. Теми магістерських кваліфікаційних робіт були присвячені питанням удосконалення технологій молочних і молоковмісних продуктів шляхом раціоналізації технологічних процесів (скорочення виробничих циклів, виключення окремих технологічних операцій) та ресурсозаощадження (комбінування сировини рослинного і тваринного походження, зниження енерговитрат, підвищення виходу продукції, комплексне перероблення молочної сировини).

Голова та члени Екзаменаційної комісії відзначили, що кожна кваліфікаційна робота була спрямована на досягнення сформульованої мети, відрізнялася творчим підходом, містила елементи наукової новизни, мала практичну значимість, вирішувала певні соціальні запити.

Найкращим випускникам магістратури Екзаменаційна комісія дала рекомендації для продовження навчання на освітньому ступені «Доктор філософії» зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Бажаємо випускникам міцного здоров’я, кар’єрного зростання та щастя в особистому житті!

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету

В усьому світі результативність роботи вченого підтверджується цитуванням його наукових праць. Відповідно, сучасні наукові журнали в умовах конкурентної боротьби за якісні наукові статті мають швидко донести інформацію до світової наукової спільноти, і максимально представити її у електронній мережі. Оперативне поширення інформації у світі та висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету 04 липня 2018

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

Наш університет є членом багатьох галузевих і професійних асоціацій, як вітчизняних, так і зарубіжних. Серед них і громадська організація «Клуб пакувальників України», що серед іншої своєї активної діяльності випускає фаховий журнал «Упаковка», третій номер якого побачив світ днями. Тематика номера – логістика, нові матеріали, етикетка, обладнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу 15 червня 2022

День Соборності у НУХТ

У навчально-науковому комплексі університету відзначили день Соборності України. В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з’єднання Західноукраїнської Народної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у НУХТ 23 січня 2018

Маловідомі факти про Україну, які варто знати

Онлайн-формат нині вже став звичним для спілкування з кураторською групою. Дуже добре, що відеоконтент зараз можна знайти на будь-який смак і тим самим змістовно наповнити кураторські години, адже відеоролик на 5-10 хв, дозволяє представити історію України, надбання українців і просто цікаві факти про нашу країну. Відеоформат представлення інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маловідомі факти про Україну, які варто знати 31 січня 2024