Н У Х Т

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

25 листопада 2021

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів. 23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали заступниця декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальна від випускової кафедри за профорієнтаційну роботу Ольга Дулька. Слухачі профорієнтаційного івенту – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Студенти були ознайомленні з особливостями вступу на основі здобутого ступеня молодшого бакалавра, особливу увагу під час заходу було приділено конкурсним предметам зовнішнього незалежного оцінювання та наголошено на термінах реєстрації, фаховому вступному випробуванні, яке проходить під час вступної кампанії та були зазначені її терміни у 2022 році. Потенційних вступників зі Львова цікавила можливість проживання у студентських гуртожитках, про що була надана вичерпна інформація.

Модератори зустрічі концентровано представили до уваги присутніх переваги здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у нашому університеті: проактивний науково-педагогічний колектив, співпраця зі стейкхолдерами для удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», сучасна матеріально-технічна база, практика у провідних вітчизняних готельних підприємствах із перспективами працевлаштування за фахом і кар’єрного зростання, міжнародна практика у курортних готелях Республіки Болгарія.

Однією з детермінант діяльності випускової кафедри є активне залучення стейкхолдерів до освітнього процесу, перманентно для здобувачів освіти викладачами організовуються зустрічі із роботодавцями, професіоналами-практиками, лідерами думок, успішними випускниками, до яких можуть долучитися і майбутні вступники.

Цього дня на факультеті відбувався масштабний науковий захід Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Спікерки запросили здобувачів освіти фахового коледжу долучитися до роботи секції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», послухати доповіді щодо тенденцій готельно-ресторанного бізнесу від студентів кафедри і гостей із інших ЗВО України.

Звісно, запросили Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості на День відкритих дверей 27 листопада для знайомства з керівництвом факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, гарантами освітніх програм, нетворкінгу з викладачами і студентами, щоб знайти для себе ключові чинники обрання нашого університету для здобуття вищої освіти.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна колективу Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості за співпрацю з професійної орієнтації здобувачів освіти.

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за перемоги І семестру 08 січня 2021

Четвертокурсниця спеціальності «Туризм» отримала нагороду за перемогу у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади – поїздку до Туреччини

Переможниця ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади, студентка 4 курсу спеціальності 242 «Туризм» Анна Арутюнян відвідала м. Кемер (Туреччина) з метою професійного стажування. Протягом семи днів вона знайомилася з готельною базою м. Кемер, системою туристичного обслуговування та окремими туристичними об’єктами анатолійського узбережжя. Зокре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця спеціальності «Туризм» отримала нагороду за перемогу у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади – поїздку до Туреччини 23 жовтня 2018

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

Триває робота постерних сесій 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року учасниками постерної сесії «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» стали молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ 26 квітня 2022

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022