Н У Х Т

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

25 листопада 2021

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів. 23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали заступниця декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальна від випускової кафедри за профорієнтаційну роботу Ольга Дулька. Слухачі профорієнтаційного івенту – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Студенти були ознайомленні з особливостями вступу на основі здобутого ступеня молодшого бакалавра, особливу увагу під час заходу було приділено конкурсним предметам зовнішнього незалежного оцінювання та наголошено на термінах реєстрації, фаховому вступному випробуванні, яке проходить під час вступної кампанії та були зазначені її терміни у 2022 році. Потенційних вступників зі Львова цікавила можливість проживання у студентських гуртожитках, про що була надана вичерпна інформація.

Модератори зустрічі концентровано представили до уваги присутніх переваги здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у нашому університеті: проактивний науково-педагогічний колектив, співпраця зі стейкхолдерами для удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», сучасна матеріально-технічна база, практика у провідних вітчизняних готельних підприємствах із перспективами працевлаштування за фахом і кар’єрного зростання, міжнародна практика у курортних готелях Республіки Болгарія.

Однією з детермінант діяльності випускової кафедри є активне залучення стейкхолдерів до освітнього процесу, перманентно для здобувачів освіти викладачами організовуються зустрічі із роботодавцями, професіоналами-практиками, лідерами думок, успішними випускниками, до яких можуть долучитися і майбутні вступники.

Цього дня на факультеті відбувався масштабний науковий захід Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Спікерки запросили здобувачів освіти фахового коледжу долучитися до роботи секції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», послухати доповіді щодо тенденцій готельно-ресторанного бізнесу від студентів кафедри і гостей із інших ЗВО України.

Звісно, запросили Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості на День відкритих дверей 27 листопада для знайомства з керівництвом факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, гарантами освітніх програм, нетворкінгу з викладачами і студентами, щоб знайти для себе ключові чинники обрання нашого університету для здобуття вищої освіти.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна колективу Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості за співпрацю з професійної орієнтації здобувачів освіти.

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019

Виховний захід англійською мовою «Поезія Т.Г. Шевченка»

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій підготували і провели виховний захід англійською мовою «Поезія Т.Г. Шевченка». Ведучі заходу Михайло Демченко і Артем Артеменко намагалися передати думки і почуття, сподівання і прагнення українського поета. Студенти Анна Бойко та Анна Кирій підготували цікаву презентацію про життя і творчість вел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виховний захід англійською мовою «Поезія Т.Г. Шевченка» 28 лютого 2019

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak»

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak» 12 грудня 2023

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок

Науковці університету, що є експертами МОН з експертизи проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, які подаються для участі у конкурсах, що проводить Міністерство освіти і науки, професори Володимир Ковбаса, Володимир Зав’ялов, Олег Кузьмін взяли участь у спеціалізов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок 13 листопада 2023