Н У Х Т

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

25 листопада 2021

Професійна орієнтація здобувачів освіти фахових коледжів від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи сфокусована на профорієнтаційній роботі зі здобувачами фахових коледжів. Цього разу на відеозв’язку – Львів. 23 листопада до освітнього онлайн-простору Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» завітали заступниця декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальна від випускової кафедри за профорієнтаційну роботу Ольга Дулька. Слухачі профорієнтаційного івенту – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Студенти були ознайомленні з особливостями вступу на основі здобутого ступеня молодшого бакалавра, особливу увагу під час заходу було приділено конкурсним предметам зовнішнього незалежного оцінювання та наголошено на термінах реєстрації, фаховому вступному випробуванні, яке проходить під час вступної кампанії та були зазначені її терміни у 2022 році. Потенційних вступників зі Львова цікавила можливість проживання у студентських гуртожитках, про що була надана вичерпна інформація.

Модератори зустрічі концентровано представили до уваги присутніх переваги здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня у нашому університеті: проактивний науково-педагогічний колектив, співпраця зі стейкхолдерами для удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», сучасна матеріально-технічна база, практика у провідних вітчизняних готельних підприємствах із перспективами працевлаштування за фахом і кар’єрного зростання, міжнародна практика у курортних готелях Республіки Болгарія.

Однією з детермінант діяльності випускової кафедри є активне залучення стейкхолдерів до освітнього процесу, перманентно для здобувачів освіти викладачами організовуються зустрічі із роботодавцями, професіоналами-практиками, лідерами думок, успішними випускниками, до яких можуть долучитися і майбутні вступники.

Цього дня на факультеті відбувався масштабний науковий захід Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Спікерки запросили здобувачів освіти фахового коледжу долучитися до роботи секції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», послухати доповіді щодо тенденцій готельно-ресторанного бізнесу від студентів кафедри і гостей із інших ЗВО України.

Звісно, запросили Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості на День відкритих дверей 27 листопада для знайомства з керівництвом факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, гарантами освітніх програм, нетворкінгу з викладачами і студентами, щоб знайти для себе ключові чинники обрання нашого університету для здобуття вищої освіти.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна колективу Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості за співпрацю з професійної орієнтації здобувачів освіти.

Опублікований: 25-11-2021
Читайте також:
На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – гості з Берлінського університету прикладних наук

Договір про довгострокову співпрацю між НУХТ і Берлінським університетом прикладних наук включає багато видів активної взаємодії, в тому числі проходження ознайомчих практик у Німеччині здобувачами освіти нашого університету та в Україні німецькими студентами. Під час практики студенти ознайомляться з навчальним процесом, лабораторіями, відвідають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – гості з Берлінського університету прикладних наук 19 липня 2021

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції запросив здобувачів освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» на гостину до НУХТ. Разом із доценткою Зоряною Романовою гості відвідали ключові об'єкти університету, зокрема навчальні лабораторії, актову залу та бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості 09 квітня 2025

Захистилися бакалаври освітньої програми «Облік і аудит»

17 лютого 2023 року відбувся захист здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». Екзаменаційна комісія у складі гарантки освітньої програми, к.е.н, доцентки Наталії Кудренко (головчиня ЕК), к.е.н, доценток Ольги Михайленко, Людмили Духновської та секретарки Лю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистилися бакалаври освітньої програми «Облік і аудит» 20 лютого 2023

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

Триває розширення співпраці нашого університету з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки. У вересні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту садівництва НААН Ігора Гриника підготовлено та підписа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 21 вересня 2023