Н У Х Т

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці

12 квітня 2018

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці

Професійна трансформація не закінчується ніколи. В цьому викладачі та студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») переконалися на лекції «Draw me a line» від Юлії Кескін, HR Business Partner у сервісній компанії Ezetech, координатора спільноти iOS/Swift інженерів CocoaHeads Ukraine і активного івент-мейкера в ІТ.

Юлія поділилася з аудиторією прикладом власної карти розвитку в HR: від старту на позиції рекрутера в ІТ до HR-директора, яка, зазвичай, вважається вершиною кар’єри. Проте не у випадку нашої гості, яка пішла далі і, використовуючи напрацьований досвід, паралельно розвивається в івент-індустрії.

Студенти-управлінці дізналися про можливі факапи в організації масштабних заходів, із якими Юлія мала справу, та її новий проект – HR ком’юніті «Very Busy», зорієнтований на закріплення ролі ейчара як комунікатора між бізнесом і співробітниками; отримали п’ять авторських лайфхаків щодо того, як прискорити процес «входження» в професію; почули відповіді на свої численні запитання: з чого складаються робочі будні HR-а в ІТ, про лідерів думок у сфері управління персоналом, на яких варто звернути увагу, про набуття практичних навичок з івент-менеджменту і не тільки шляхом участі в менторських програмах, зокрема, через програму наставництва «Make me better!».

Постійна робота над професійним апгрейдом – «золоте» правило навчання ейчарів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Тим більше зазначимо, що вона проходить за участі HR-гуру, яка готова ділитися з майбутніми колегами власними інсайтами. 

Опублікований: 12-04-2018
Читайте також:
Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З міського озера Івано-Франківська виловили понад сім тон риби. А все для того, щоб приготувати з них консервацію для українських захисників. Переробляють товстолобів, закручують у півлітрові банки і тушкують в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Щодня у нашому коледжі виготовляють дві сотні рибних консервів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 квітня 2022

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0! Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0! 03 травня 2023

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Третій рік поспіль на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувається навчання за сертифікатною програмою «Косметологія». Традиційно вона приваблює студенток різних курсів і факультетів. Цього року у програмі беруть участь 16 слухачок. За традицією кафедра запрошує поділитися своїм досвідом випускників кафедри, які працюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 27 листопада 2018

Довгоочікуване занурення у мікросвіт

Крохмаль та його похідні широко використовуються у продуктах харчування як вуглеводні продукти, а також як драглеутворювачі, емульгатори, що мають високу водоутримуючу здатність. У медицині крохмаль використовують як наповнювач лікувальних засобів і як основу для отримання кровозамінників. Крохмаль щорічно відновлюється та біологічно руйнується, то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікуване занурення у мікросвіт 14 вересня 2022