Н У Х Т

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу!

04 квітня 2025

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу!

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю і кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій були запрошені до участі у Бізнес-школі «Артеріум» для викладачів ЗВО, офіційне відкриття якої відбулося 2 квітня.

Нашим викладачам приємно було зустріти випускників факультету біотехнології та екологічного контролю, які нині працюють у Корпорації «Артеріум» – керівника Корпоративного університету Дмитра Свинаренка, менеджера з навчання та розвитку персоналу Корпоративного університету Ігоря Ключку та провідного фахівця з фармацевтичної розробки АТ «Київмедпрепарат» Антона Івасюка.

Програма заходу була насиченою і продуктивною. Учасники почули виступи від керівництва Корпорації «Артеріум» та експертів фармацевтичної сфери. Серед ключових тем були – «Виклики та перспективи фармацевтичної галузі XXI століття», «Співпраця освіти та бізнесу в Україні», «Привабливість фармацевтичного сектору для молоді». Також відбулося знайомство учасників, обговорення їхніх очікувань і стратегій подальшої співпраці.

Бізнес-школа передбачає, що протягом двох місяців викладачі з 20 закладів вищої освіти Києва, Львова, Харкова, Чернігова, Луганська, Сум, Ужгорода, Луцька, Тернополя будуть навчатися у експертів «Артеріум». Навчання завершиться конкурсом на кращу ідею проєкту із залучення вступників, а переможець отримає грант на її реалізацію.

Цей захід став важливим кроком у розвитку партнерства між освітою та фармацевтичним бізнесом. Наші учасники вдячні організаторам за можливість взяти участь у такому масштабному і корисному проєкті!

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
За результатами захистів магістри кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів рекомендовані до вступу на третій освітній рівень навчання

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені панде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За результатами захистів магістри кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів рекомендовані до вступу на третій освітній рівень навчання 18 лютого 2022

У розпалі вступна кампанія до магістратури

В університеті триває реєстрація заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2023 року. Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 21 серпня. Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 26 серпня. Вступники...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі вступна кампанія до магістратури 08 серпня 2023

Крутий нетворкінг для студентів і фахівців

Здобувачі спеціальностей «Журналістика», «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» разом із викладачами кафедри маркетингу та першокурсники спеціальності «Екологія» разом із професоркою кафедри екології та екоменеджменту Світланою Маджд відвідали масштабний кар’єрний форум CAREER EXPO 2025, що відбувся у Pochayna Event Hall. Подія об’єднала понад ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крутий нетворкінг для студентів і фахівців 26 вересня 2025

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні»

Біотехнологічні студії НУХТ продовжують свої роботу. На майстер-класі «Кольорова мікробіологія» учасники занурилися у світ мікробіології, де вивчення невидимих оку організмів перетворилося на справжню пригоду! Під керівництвом асистентки кафедри біотехнологій і мікробіології Ірини Ковшар молоді дослідники отримали шанс не просто спостерігати за мік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: «Кольорова мікробіологія» та «НУХТ у смартфоні» 06 листопада 2024