Н У Х Т

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

24 грудня 2019

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

«Випускники університету мають усі можливості отримати цікаву, високооплачувану роботу та кар'єрне зростання», – наголосив фундатор найпотужнішого хлібокомбінату в Україні «КУЛИНИЧІ» (місто Васильків), а нині – директор фірми «Rodals Bakery» Вадим Погребняк.

Фірма «Rodals Bakery» займається питаннями інжинірингу хлібопекарських і кондитерських виробництв, постачанням, монтажем і сервісним обслуговуванням хлібопекарського обладнання.

Вадим Погребняк поділився досвідом проектування і забезпечення стабільної роботи найпотужнішого українського хлібозаводу в м. Васильків, а також нагальними питаннями, що нині виникають перед виробниками хліба, як на потужних підприємствах, так і в малих пекарнях.

Під час зустрічі зі студентами та викладачами, яка проходила на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, шановний гість підкреслив, що відчувається гостра нестача кваліфікованих фахівців з інжинірингу хлібопекарських виробництв, тому вже в найближчому майбутньому професія інженера буде чи не найбільш затребуваною, а, відтак, і високооплачуваною на ринку праці!

Колектив кафедри вдячний Вадимові Погребняку за корисні знання і поради.

 

Опублікований: 24-12-2019
Читайте також:
Конкурентоспроможність бізнесу: стратегічні аспекти від аспірантів кафедри маркетингу

Як маркетингова стратегія допомагає вивести бізнес на новий рівень? Які дослідження передують ідентифікації стратегічних альтернатив, і як конкурентний статус фірми впливає на вибір стратегії? Лідерство у витратах чи диференціація? Масовий маркетинг чи концентрація? Оборона чи наступ? Такі важливі питання обговорили здобувачі та викладачі кафедри м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурентоспроможність бізнесу: стратегічні аспекти від аспірантів кафедри маркетингу 13 травня 2024

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця»

Переддипломна практика є одним із ключових етапів для здобувачів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Вона не тільки завершує освітню підготовку, а і дає можливість отримати професійні навички та відчути реалії обраної спеціальності. Наприкінці серпня кожний м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця» 27 вересня 2024

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Днями для студентів молодших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською була організована поїздка на завод «Coca-Cola Beverages Ukraine». Спочатку студенти познайомились з історією, структурою, особливостями та вим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 10 жовтня 2018

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019