Н У Х Т

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

24 december 2019

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

«Випускники університету мають усі можливості отримати цікаву, високооплачувану роботу та кар'єрне зростання», – наголосив фундатор найпотужнішого хлібокомбінату в Україні «КУЛИНИЧІ» (місто Васильків), а нині – директор фірми «Rodals Bakery» Вадим Погребняк.

Фірма «Rodals Bakery» займається питаннями інжинірингу хлібопекарських і кондитерських виробництв, постачанням, монтажем і сервісним обслуговуванням хлібопекарського обладнання.

Вадим Погребняк поділився досвідом проектування і забезпечення стабільної роботи найпотужнішого українського хлібозаводу в м. Васильків, а також нагальними питаннями, що нині виникають перед виробниками хліба, як на потужних підприємствах, так і в малих пекарнях.

Під час зустрічі зі студентами та викладачами, яка проходила на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, шановний гість підкреслив, що відчувається гостра нестача кваліфікованих фахівців з інжинірингу хлібопекарських виробництв, тому вже в найближчому майбутньому професія інженера буде чи не найбільш затребуваною, а, відтак, і високооплачуваною на ринку праці!

Колектив кафедри вдячний Вадимові Погребняку за корисні знання і поради.

 

Published on: 24-12-2019
Read also:
Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викли...

READ YOURSELF

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо» 03 june 2019

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром»

30 березня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасний стан та тенденції розвитку українського виноробства», яку для студентів і аспірантів кафедри прочитав генеральний директор корпорації «Укрвинпром», директор НЦ «Український інститут вина», член Наглядової ради НУХТ Володимир Кучеренко. До...

READ YOURSELF

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром» 31 march 2023

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

READ YOURSELF

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 september 2019

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Магістрантів із цією знаковою подією привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко і ...

READ YOURSELF

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів 13 february 2019