Н У Х Т

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

19 грудня 2018

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Різдвяні подарунки своїми руками приготували студенти 621 групи спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ на заняттях гуртка «Юний технолог», куди їх запросила куратор Наталія Павельчук.

Цими подарунками стали власноруч приготовлені і розписані імбирні пряники.

Технологією приготування і технікою розпису охоче поділилися студенти четвертого курсу Каріна Пасічник, Ольга Сушкевич, Тетяна Дайнеко, Оксана Філіпова і Руслана Хаєцька.

Під керівництвом старших колег студенти самостійно приготували тісто, випекли пряники і розписали їх кольоровою глазур’ю. Свої творчі здібності, фантазії і почуття гумору вони із задоволенням реалізували в процесі роботи.

У лабораторії панувала приємна, дружня атмосфера. Час пройшов швидко, а пряники будуть чудовим подарунком для рідних і друзів до Різдвяних і Новорічних свят.

Опублікований: 19-12-2018
Читайте також:
Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у вебінарі з серії вебінарів щодо створення продукції з доданою вартістю в органічному секторі, які проходять у рамках програми WEOS Confirmation. Вебінар «Органічна продукція та її безпечність: як відповідність стандартам відкриває нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки 21 березня 2025

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

Триває виробнича та переддипломна практика бакалаврів ІV курсу денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю, спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Студенти радо діляться своїми враженнями про проходження практичної під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи 14 лютого 2020

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність». У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції 28 березня 2019

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні. Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 травня 2018