На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася відкрита лекція «Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів», яку з дисципліни «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» для здобувачів-магістрантів першого курсу прочитала доцентка Наталія Ющенко. Лекція була присвячена питанням, пов’язаним із забезпеченням і контролем безпечності та якості продуктів харчування та алгоритмом дотримання процедури вчасного вилучення неякісних.
Були розглянуті питання щодо причин відкликання та вилучення харчової продукції, наслідків, що можуть виникнути для виробників. Лекторка наголосила на стратегії відкликання і вилучення продукції тощо.
Матеріал подавався у неквапливому режимі, що давало можливість його занотовувати. Викладачка активно комунікувала зі здобувачами освіти у режимі питання-відповіді.
Тема лекції викликала жвавий інтерес і тривале обговорення, а питання, що викликали дискусію, було вирішено перенести на практичні заняття.
Присутні на лекції викладачі кафедри зазначили, що Наталія Ющенко продемонструвала прекрасне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією.