Н У Х Т

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти

28 листопада 2023

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася відкрита лекція «Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів», яку з дисципліни «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» для здобувачів-магістрантів першого курсу прочитала доцентка Наталія Ющенко. Лекція була присвячена  питанням, пов’язаним із забезпеченням і контролем безпечності та якості продуктів харчування та алгоритмом дотримання процедури вчасного вилучення неякісних.

Були розглянуті питання щодо причин відкликання та вилучення харчової продукції, наслідків, що можуть виникнути для виробників. Лекторка наголосила на стратегії відкликання і вилучення продукції тощо.

Матеріал подавався у неквапливому режимі, що давало можливість його занотовувати. Викладачка активно комунікувала зі здобувачами освіти у режимі питання-відповіді.

Тема лекції викликала жвавий інтерес і тривале обговорення, а питання, що викликали дискусію, було вирішено перенести на практичні заняття.

Присутні на лекції викладачі кафедри зазначили, що Наталія Ющенко продемонструвала прекрасне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією.

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів

12 березня доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко взяв участь у тренінгу «Розвиваємо навички дизайн-мислення», що відбувся у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» від ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Тренінг був присвячений використанню в науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів 13 березня 2024

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Учасники заходу працювали у секціях «Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці 15 жовтня 2020

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

Кафедра харчової хімії завжди активно підтримує всі профорієнтаційні заходи нашого університету. Як демонструє багаторічний досвід, найбільш ефективними виявляються зустрічі наших викладачів зі школярами, під час яких детально обговорюються всі нюанси вступної компанії, правила й умови вступу та навчання у НУХТ. Доцент кафедри Лариса Мазур 29 січн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії 29 січня 2019

Про екотренди для закладів гостинності подискутували викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучились до круглого столу за темою «Зелена відбудова України: роль HoReCa». Цей захід є частиною масштабного проєкту «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste&Climate Friendly для зеленого розвитку громад України». У рамках заходу викладачі мали змогу отримати акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про екотренди для закладів гостинності подискутували викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 28 вересня 2023